Burning Britain

באמת צריך לחשוב על זה...

מבחינה כמותית, יש משהו. אינסואה הוא טוב, השאלה אם יהיה לו זמן משחק - לפלאטה לא נתנו צ'אנס, אבל אולי זה לטובה כי יכול לעזור לנו בגמר גביע ביניבשתי נגד מילאן בדצמבר. בכל אופן, קשה לי לאוהב את מאנצ'סטר אבל קשה לי להיות נגד טבס. אני בדילמה.

pitchon

New member
there is no power without control

זה הקונפליקט האחרון צ'לסי הלהקה ממש בסדר. EVACUATE זה אחלה תקליט. אני גם אוהב את האלבום דייר סטרייטס שהם הוציאו, ORIGINAL SINNERS, אבל אני סוטה צ'לסי הקבוצה זה חרא אני רק הפועל תל-אביב ומנצ'סטר יונייטד, חוץ מזה לא מעניין אותי וארגנטינה? בוא לא ניכנס לזה, זה יהיה יותר גרוע מפוקלנד...

Come on you Irons!

Oh East London is wonderful. Oh East London is wonderful. It's full of tits fanny and West Ham. Oh East London is wonderful. Oh Manchester is full of shit! Oh Manchester is full of shit! It's full of shit shit and more shit Oh Manchester is full of shit.

לא בטוח שהבנת...

...הקבוצה שלי זה בוקה ג'וניורס מגיל אפס ואני יהיה עד שאני ימות. כל השאר הרבה פחות רלוונטיים ובסופו של דבר על הזין שלי, אבל בגלל שיש חיים מחוץ לליגה הארגנטינית ולצערי, רוב השחקנים הטובים של בוקה ישחקו מתישהו באירופה, אני בוחר בהם במקום בקבוצה קבועה. זה מה שקובע ולא התחייבות לקבוצות שבסופו של דבר, ההוסטוריה שלהם לא ממש נוגעת לי. הבנת? לחזור? או קיי, בגדול אני רק אוהד את בוקה (ובמסגרת נבחרות, את ארגנטינה) וכל השאר הרבה פחות רלוונטי. הבמת? לחזור על זה עוד פעם? בבקשה: אני אוהד את בוקה.

pitchon

New member
אני חוזר ושואל

למה זה לא עולה פאקינג למעלה כשמוסיפים פוסט חדש. אני עכשיו באובסס על זה.

למעלה