November rain
New member
Burden of grief ....
מישהו שמע עליהם? מכיר אותם? אוהב? יכול לנדב לי קצת מידע על הלהקה? בזמן האחרון אני שרוי קצת בתרדמת ( אין לי מושג במדיוק למה אני מתכוון אבל נעזוב את זה... ) אז חשבתי לעצמי, מה יכול לעזאזל להעיר אותי? כמובן שהדבר הראשון שעולה בראש ( לפחות שלי... ) זה בלאק... כמה זמן שלא שמעתי איזה בלאק טוב ואמיתי שידפוק קצת את הראש ויוציא אותי מהמצב העגום אליו נקלעתי ( שימו לב לדרמטיות... ואז תתעלמו מהערה הזאת... ). בכל מיקרה, יצאתי היום לעבודה כהרגלי אך מוקדם מהרגיל בחיפוש אחר הבלאק המושלם ( כבר הזכרתי כמה זמן שלא שמעתי משהו מיוחד, חזק וטוב? ). אחרי שעה שהצקתי למוכר שרוב גדולתו לא היסס לפתוח כמעט כל אלבום על מנת שאני ישיג את מטרתי... ( בלאק בלאק בלאק!!
). בכל מיקרה, נשארו בידי בסופו של דבר רק שני אלבומי בלאק שמצאו חן בעיני ( כמה שהמבחר בארצנו הקטנטונת קטן... ) כשאחד מהם זה האלבום: On darker trails של Burden of grief, לא היכרתי אותם לפני זה אבל בהחלט מצאתי את מבוקשי פחות או יותר. ועכשיו נחזור לאיפה שהתחלנו... מישהו מכיר את הלהקה? הייתכן שזאת להקת בלאק מוכרת ( בסגנון של קריידל ) ומרוב התרדמת בה הייתי שרוי לא יצא לי לשמוע אותם? כך או כך הם נשמעים לי ענקיים... ועכשיו בקשה... במקום לריב פה על שטויות ( שזה פחות או יותר מה שקורה פה כל הזמן... ) דברו מוזיקה דוגרי... ( איך אני אוהב את המילה הזאת...
) ושמישהו ינדב לי מידע על הלהקה... ( כל אלה שמתגאים שהם בלאקרים קשוחים או לפחות אצלי מתקבל הרושם שהם מנסים להיות כאלה... תפסיקו לחורר מוחות של קופים תמימים ותסבירו לי מי זאת הלהקה הזאת ). כמובן שאני אשמח להמלצות על אלבומי בלאק מטאל פחות מוכרים ושטרם שמעתי ( אבל רק כאלה שלדעתכם ממש ענקיים ושווים את המקום על המדף שלי ורק ממי שבאמת חולה על הבלאק כמוני ). ולסיכום... אם אתם תוהים מה אני עושה פה ומבלבל לכם את המוח אז אל תשאלו אותי... לאחרונה אני פשוט לא עצמי ( ולא, הפסיכולוג לא עזר! ). לא כתבתי פה הרבה זמן אז עכשיו הוצאתי את כל מה שששמרתי בתוכי במשך תקופה ארוכה... ( בהמלצת הפסיכולוג... ). לפני שאני אשמע כמו משוגע אני אעזוב אתכם לנפשיכם ( מאוחר מדיי?... ) בכל מיקרה תתייחסו ברצינות רק בקשר לשאלה שלי ובקשר לבלאק... תודה.. נ.ב - הקטע עם הבלאקרים הקשוחים היה בצחוק לכל מי שהולך לתת לי תגובות נוזפות... ( קצת הומור בחיים לא יזיק! תשאלו את הפסיכולוג שלי... )
מישהו שמע עליהם? מכיר אותם? אוהב? יכול לנדב לי קצת מידע על הלהקה? בזמן האחרון אני שרוי קצת בתרדמת ( אין לי מושג במדיוק למה אני מתכוון אבל נעזוב את זה... ) אז חשבתי לעצמי, מה יכול לעזאזל להעיר אותי? כמובן שהדבר הראשון שעולה בראש ( לפחות שלי... ) זה בלאק... כמה זמן שלא שמעתי איזה בלאק טוב ואמיתי שידפוק קצת את הראש ויוציא אותי מהמצב העגום אליו נקלעתי ( שימו לב לדרמטיות... ואז תתעלמו מהערה הזאת... ). בכל מיקרה, יצאתי היום לעבודה כהרגלי אך מוקדם מהרגיל בחיפוש אחר הבלאק המושלם ( כבר הזכרתי כמה זמן שלא שמעתי משהו מיוחד, חזק וטוב? ). אחרי שעה שהצקתי למוכר שרוב גדולתו לא היסס לפתוח כמעט כל אלבום על מנת שאני ישיג את מטרתי... ( בלאק בלאק בלאק!!