Burden of grief ....

November rain

New member
Burden of grief ....

מישהו שמע עליהם? מכיר אותם? אוהב? יכול לנדב לי קצת מידע על הלהקה? בזמן האחרון אני שרוי קצת בתרדמת ( אין לי מושג במדיוק למה אני מתכוון אבל נעזוב את זה... ) אז חשבתי לעצמי, מה יכול לעזאזל להעיר אותי? כמובן שהדבר הראשון שעולה בראש ( לפחות שלי... ) זה בלאק... כמה זמן שלא שמעתי איזה בלאק טוב ואמיתי שידפוק קצת את הראש ויוציא אותי מהמצב העגום אליו נקלעתי ( שימו לב לדרמטיות... ואז תתעלמו מהערה הזאת... ). בכל מיקרה, יצאתי היום לעבודה כהרגלי אך מוקדם מהרגיל בחיפוש אחר הבלאק המושלם ( כבר הזכרתי כמה זמן שלא שמעתי משהו מיוחד, חזק וטוב? ). אחרי שעה שהצקתי למוכר שרוב גדולתו לא היסס לפתוח כמעט כל אלבום על מנת שאני ישיג את מטרתי... ( בלאק בלאק בלאק!!
). בכל מיקרה, נשארו בידי בסופו של דבר רק שני אלבומי בלאק שמצאו חן בעיני ( כמה שהמבחר בארצנו הקטנטונת קטן... ) כשאחד מהם זה האלבום: On darker trails של Burden of grief, לא היכרתי אותם לפני זה אבל בהחלט מצאתי את מבוקשי פחות או יותר. ועכשיו נחזור לאיפה שהתחלנו... מישהו מכיר את הלהקה? הייתכן שזאת להקת בלאק מוכרת ( בסגנון של קריידל ) ומרוב התרדמת בה הייתי שרוי לא יצא לי לשמוע אותם? כך או כך הם נשמעים לי ענקיים... ועכשיו בקשה... במקום לריב פה על שטויות ( שזה פחות או יותר מה שקורה פה כל הזמן... ) דברו מוזיקה דוגרי... ( איך אני אוהב את המילה הזאת...
) ושמישהו ינדב לי מידע על הלהקה... ( כל אלה שמתגאים שהם בלאקרים קשוחים או לפחות אצלי מתקבל הרושם שהם מנסים להיות כאלה... תפסיקו לחורר מוחות של קופים תמימים ותסבירו לי מי זאת הלהקה הזאת ). כמובן שאני אשמח להמלצות על אלבומי בלאק מטאל פחות מוכרים ושטרם שמעתי ( אבל רק כאלה שלדעתכם ממש ענקיים ושווים את המקום על המדף שלי ורק ממי שבאמת חולה על הבלאק כמוני ). ולסיכום... אם אתם תוהים מה אני עושה פה ומבלבל לכם את המוח אז אל תשאלו אותי... לאחרונה אני פשוט לא עצמי ( ולא, הפסיכולוג לא עזר! ). לא כתבתי פה הרבה זמן אז עכשיו הוצאתי את כל מה שששמרתי בתוכי במשך תקופה ארוכה... ( בהמלצת הפסיכולוג... ). לפני שאני אשמע כמו משוגע אני אעזוב אתכם לנפשיכם ( מאוחר מדיי?... ) בכל מיקרה תתייחסו ברצינות רק בקשר לשאלה שלי ובקשר לבלאק... תודה.. נ.ב - הקטע עם הבלאקרים הקשוחים היה בצחוק לכל מי שהולך לתת לי תגובות נוזפות... ( קצת הומור בחיים לא יזיק! תשאלו את הפסיכולוג שלי... )

Nomaed Dominus

New member
UNDERGROUND?

האמת, אני לא מכיר את הלהקה הזאת גם כן, ואהיה שמח לשמוע אותם ועליהם. אני אגיד לך איזה אלבומי BLACK ממש ממש טובים שמעתי בזמן האחרון, זה לא UNDERGROUND, והלהקות מוכרות, אבל אם לא שמעת אותם, כדאי: Ancient Rites - Dim Carcosa Absu - Tara אומרים שה-EMPEROR החדש ממש טוב... לא שמעתי. Hyporcisy - Into The Abyss - זה קלאסיקת בלאק/דאת´ Immortal - Damned In Black, At The Heart Of Winter, Blizzard Beasts אלו דברים שאני ממש מתלהב מהם :) אבל זה מין MAINSTREAM של בלאק כזה, אבל זה טוב! איכותי, לא סתם.

קספר

New member
Burden of grief

1.לא מכיר 2.לא שמעתי 3.זו להקת דאת´ ולא בלאק 4.מקורה בגרמניה 5.זו להקת מחתרת אבל אל תתפוס אותי במילה זהו בעצם אבל אם אתה מעדיף בלאק טוב אז חוץ מDIMMU BORGIR לא פזלתי לאף צד. יש לך גם את CHILDREN OF BODOM אבל הם לפעמים מערבבים סגנונות. איך שלא יהיה בהצלחה בהמשך החיפוש.

DISTURBED

New member
נובמבר ריין.....

לונג טיים נואו סי טוב שחזרת! כנס יותר לאיי סי קיו ובחיים לא שמעתי על הלהקה הזו...

Metal_F

New member
לא מכירה..

אבל זה עדיין מצחיק אותי כל פעם מחדש. התוכן של ההודעה שלך, ומנגד הניק שלך. לא נורא, מחר נקנה עוד אבוקדו.

November rain

New member
אממ... אז ככה...

אחרי שמיעה מקיפה פחות או יותר של האלבום במלואו אני יכול לציין את ההתרשמות שלי ממנו. בגדול הוא דיי טוב רק שבניגוד לשמיעה הראשונה שלי הוא לא בדיוק הבלאק ה"טהור" שאותו חיפשתי, אבל זה בהחלט מספק אותי כרגע. אממ... קשה להגיד אם זה בלאק או דת´, את הדברים האלה אני קובע אך ורק על פי השמיעה שלי ולדעתי זה יותר בלאק ( עם אלמנטים של דת´ ). כדי לא להיכנס שוב לויכוחים המיותרים אפשר לסכם שזה משהו בין דת´ לבלאק ( שילוב של שני הסגנונות ). דבר מעניין שבכלל לא שמתי לב אליו בהתחלה הוא שהרצועה האחרונה בשיר נקראת master of puppets... צירוף מקרים מוזר? מסתבר שלא... קאבר לקלאסיקה ( אם אפשר לקרוא לזה ככה ) של מטאליקה... ביננו, יותר טוב מהמקור ושווה בדיקה ( אף פעם לא הייתה לי חיבה למטאליקה או לטראש´ בכלל... ). אממ... זהו פחות או יותר בקשר לאלבום... אני מניח שאני ימשיך לחפש אחר הבלאק המושלם ( הגדרה אישית שלי... אל תסתבכו... ). הצטערתי לשמוע שהם גרמניים... אבל נסלח להם ( כמה שאני נחמד...
) מה שכן הם כנראה באמת דיי מחתרתיים כי אני לא ממש מוצא עליהם מידע... עכשיו בקשר להמלצות... אני לא חושב שיש מה לדבר על להקות כמו צ´ילדרן או דימו בורגיר, אלה להקות שההיכרות שלי איתם טובה מאוד והמטרה שלי הייתה לחפש משהו פחות מוכר, ועם זאת לא פחות טוב. בקשר לדימו בורגיר בכלל, כבר הזכרתי כמה אני אוהב אותם ומושפע מהם... ( !!hail satan ). אממ... זה היה בצחוק... ( לפחות עד כמה שאתם צריכים לדעת...
). ancient דיי טובים וגם אותם אני מכיר טוב וכך גם לגבי היפוקרסי ( נשמעים לי מעט ילדותיים משום מה... ילדותיים לא היפים! שלא יהרגו אותי פה... )ואמפרור. על absu ממש לא שמעתי... אבל נבדוק את העניין. בכל מיקרה הכוונה שלי הייתה להתרחק מהמיינסטרים של הבלאק ( אם יש דבר כזה בכלל... ). נ.ב - metal f , עם כל הכבוד שאני רוכש למטאל בכלל ולבלאק מטאל בפרט ( ויש הרבה תסמכי עליי ), תמיד יישאר לי מקום בלב בשביל גאנז... ( כמה רומנטי...
). מה שכן את מומזנת להמשיך לצחוק... זה טוב לבריאות... נ.ב 2 - דיסטרב... !i have no time

ed555

New member
אממ.. הנה כמבה אלבומי בלאק שאני

שומע הרבה לאחרונה.. naglfar-vittra ashen light-pesn velesa(יהיה קצת קשה למצוא אני מניח אבל תחפש במירק.. זה שווה, והשפה הזרה לא מורגשת כל כך..) mork gryning -tusen ar har gatt(די כנ"ל אבל יש להם שיים באודיו גאלאקסי) dismal euphony-Autumn Leaves ulver-bergtatt abyssos- אני לא כל כך זוכר את שם האלבום אבל תחפש דברים שלהם, הם טובים.

Nomaed Dominus

New member
good!

ULVER - BERGTATT - ממש מצוין NAGLFAR, יש 2 להקות, יש את להקת הבלאק הגרמנית, ואת להקת ה-MELODIC-DEATH משוודיה. שניהם NAGLFAR/NAGELFAR ושנייהם טובים בסיגנון שלהם!!! DISMAL EUPHONY זה בלאק עם שירה של בחורה, לא אופרה, אבל משהו נחמד. בקיצור, ABSU, זאת להקה די מוכרת. אבל לא MAINSTREAM יש לי את ABSU ואת THE SUN OF TIPHARETH שניהם מצוינים! ב-THE SUN... השיר הראשון "APZU" הוא קלאסי!!! כדאי לשמוע!!! אז ABSU זאת ההמלצה שלי!!!

November rain

New member
אחלה ..

למרות שבאמת קצת קשה למצוא חומר של הלהקות האלה. מה עוד שאני משתמש באיימיש וזה רק מקשה על העניין. בכל מיקרה, בעניין השפה זה ממש לא מפריע לי ( הרבה לא מבינים במילא... חוץ מזה שמתרגלים לגרמנית/נורבגית או כל שפה אחרת שהלהקות האלה שרות ). דת´ מלודי אני אוהב כמעט כמו הבלאק אז זה בהחלט משהו שאני צריך לבדוק. בקשר לבלאק עם בחורה... אני נזהר לא להישמע שובניסט ( ובאמת שאני לא ) אבל לא ממש נראה לי... מה שכן אני לא ישפוט לפני שאני אשמע. את abyssos אני מכיר דרך אגב, להקת בלאק סבירה, לא יותר. ulver ו absu נשמעים מעניינים רק שאני ממש לא מצליח למצוא חומר שלהם בינתיים. תודה בכל מיקרה.

ed555

New member
בדיסמל יש גראולים..

לא רק קול לשל בחורה. אולבר זאת להקה שצריך להתמקד בכל דיסק שלה בנפרד כי כל דיסק שונה(חלק אפילו לא נחשב מטאל ולא רוק)כמו prediction city המעולה שלהם שזה אלבום טריפ הופ(אבל לא טריפ הופ רגיל, משהו יותר מגוון) פשוט אלבום מדהים(רק חבל שהבלאקרים המטומטמים רואים את האלבום הזה כממוסחר..

למעלה