BURDA

BURDA

היום יצאתי לסבב קניות שתיכננתי לחזור ממנו עם כמה חוברות בורדה אבל הדבר הזה מסתבר היה יותר מדי יקר לכיס שלי (הכי זול היה ב35 שזה האמת מחיר לא רע אבל זה ברוסית
) לאן נעלמו כל החוברות המוזלות בסטימצקי? יש אולי תחליף לבורדה שהוא קצת יותר זול מהמקור? אולי בכל זאת יש מקום (בחיפה?) שמוכר בורדות מוזלות? ואולי אחת מכן רוצה למכור לי בורדה יד שניה? האמת שלי יש בדיוק 2 בורדות, מאחת אני מאוד מרוצה ובשניה הגיזרות מאוד לא מתאימות לי אבל אולי מישהי תהיה מעונינת בהחלפה? ולסיום סליחה על כל השאלות ותודה לעונות

טרהקוטה

New member
אין יותר

בורדות מוזלות בסטימצקי, ונכון להרגע זה לא מתוכנן להשתנות. מה שאני עושה, זה כל פעם שאני עוברת ליד חנות לספרים משומשים ויד שנייה, אני שואלת אם יש להם. הרבה פעמים יש. 35 שקל לבורדה יד שנייה זה מחיר שערורייתי. מוכרים אותן ב-15, ובתל-אביב מצאתי גם מקום שמכר ב-10.

ה35 היה ליד ראשונה

אבל אני מעדיפה אם כבר אז לקנות באנגלית/צרפתית איפה מצאת ב15?

טרהקוטה

New member
כל הבורדות

יד שניה שיש לי נמכרו לי ב-15 שקל, כולל אלו שהיה אפשר להשיג בסטימצקי. שוב, צריך פשוט לשאול בחנויות ספרים משומשים. גם אם אין להם היום, זה לא אומר שלא יהיה מחר, אולי, כי הם כל הזמן מקבלים דברים חדשים.

סתם מבקרת

Active member
נסי לבדוק ברחוב החלוץ פינת שפירא, בערך מול

חנות TO GO יש חנות ספרים חדשים ומשומשים ויש להם גם חוברות מכל הסוגים והמינים. שנים שלא ביקרתי שם אבל כשנהגתי לבקר מצאתי שם הרבה אוצרות. גם ממש מתחת, ברחוב סירקין יש (לפחות היו בזמנו) חנויות ספרים משומשים, נסי גם שם.

ו שתי

New member
אני מצאתי חוברות משומשות באחת מחנויות הבדים

שקניתי בהן. יש לי סטוק שלם, כולל דפי גזרה. את מוזמנת לבוא מצוידת בניירות להעתיק מה שאת רוצה מתי שתרצי, בכיף. הבעיה היחידה- אני גרה בכפ"ס... בזמנו קניתי ברשת גם ottobre ואצל אלשייך השקעתי (פעם אחת וייחידה( 70 ש"ח בחוברת מצוינת של לה מיה בוטיק (באיטלקית, אבל לא נורא. הבנתי את הרב) מצד שני, אני יכולה לפקסס לך (או לסרוק, אבל זה כבר יותר מורכב, כי את זה רק בעלי יודע לעשות) את התרשימים המרוכזים של הדגמים מהחוברות שיש לי, ואם משהו מענין אותך, נראה איך מעבירים בינינו.

תודה על ההצעה הנדיבה!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

אבל כפר סבא זה רחוק ובאמת חבל על הטירחה של לפקסס את התרשימים כי יהיה לי קצת קשה להעזר בהם בלי גיזרה

למעלה