buffy - the gift - season 5 finale

alond

New member
buffy - the gift - season 5 finale

עונה 5 הסתיימה בסטאר. היה נהדר פעם ראשונה שראיתי ובמובנים מסויימים זה יותר טוב בפעם השניה. death is my gift אני אוהב את המשפט הזה
ובכלל, עונה נהדרת. אולי הטובה מכולם. בפאי טוחנת את גלורי דק דק אבל לא הורגת אותה. ג'יילס בא לבן ונותן לו את נאום "היא גיבורה. לא כמונו..." וכל זה ואז הורג אותו. נהדר. פשוט נהדר. והכיתוב על הקבר. buffy anne summers 1981-2001 she saved the world a lot כל כך מצחיק. כל כך עצוב.

רייל

New member
.

כלכך הרבה בכיתי. קצת כואב לי עכשיו, לא יודעת זה קרה גם בסוף העונה ה2 של באפי. היה לי עצוב בלב איזה שבוע אבל זה עובר. טוב, אני לא ארחיב הפרק היה נהדר. ועצוב מאוד מאוד מאוד.

thewish

New member
אני כל כך אוהבת את הפרק הזה (מי לא)

אבל הייתה לי בעיה אחת עם הפרק, כל הקטע של גלורי נגד באפי, עשו את גלורי דיי חלשה, לא? אני מתכוונת שבאפי מנצחת אותה זה הכי טוב והכל, אבל עדיין, היא אלה של מימד גיהנום, והיא דיי נלחמה דיי עלוב, נכון...בגלל שהחזירו את טארה והפטיש והבאפי בוט, אבל לפרק סיום זה לא היה ממש קרב מעולה כמו בעונה השלישית או שביעית, לא שאני אומרת שהסקובי גאנג נלחמים במשרתים העכברושים לא היה מרתק, אבל גלורי לא הייתה משהוא לפרק סוף עונה, ובכל זה, פרק מעולה! ואני היחידה שהייתה עצובה שספייק ירה במשרת של גלורי שהוא אמר "This is a day of Glory!"?
ושאניה סוף סוף השתקיה את ג'יילס אם הפטיש [סוף סוף! נהיה דיי סנוב אליה כל הזמן] זה גרם לי לצחוק והסאונד שהלחינו במיוחד לפרק, דיי...פשוט מעולה. אוי והמשרתים כל כך חמודים! הם ממש יותר עדיפים מהאבירים

פרק כל כך יפה.

פעם ראשונה שראיתי, בכיתי. כל כך הרבה. התגברתי על זה. לפני כמה ימים ראיתי את הפרק שוב (דיוידי) והיה לי ממש רע אח"כ, והרגשתי מחנק כזה בגרון.. אתם יודעים? אז מהר ראיתי Triangle (511( כדי לשחרר את העצב.. זה עבד..
זהו. פרק יפה.

City Of Angel

New member
../images/Emo88.gif פשוט וואו

אני פשוט כל פעם נפעם מחדש מהפרק הזה. אין עוד פרק שאני יכול להגיד עליו שהוא פשוט מושלם. כל הצחוקים, העצב, האהבות והמריבות של עונה 5 מתרכזים לפרק אחד. ידועים מה עכשיו אני מסכים עם זה - הסוף של עונה 5 לוקח בגדול את הסוף של עונה 7 המון רמזים מקדימים - שבאפי אומרת שזאת הפעם האחרונה שהיא עוצרת אפוקליפסה, טארה המשוגעת צועקת לג'יילס "you're a killer", ספייק נותן הרצאה על החשיבות של הדם, "7:30" ימים מעונה 3 ועוד...
אניה והבובת ארנב פשוט קרעה אותי ("איך הם מעיזים לשים דבר כזה?!") והיה ממש מצחיק איך שהיא התנפלה עם הנבוט על המשרתים ג'יילס הרציני והסאדיסטי קצת מפחיד (ומזכיר מאוד את ווסלי ב"אנג'ל"..) מה שהוא עשה לבן נראה די כואב (אבל לא כמו הפטיש שגלורי חטפה
) אהבתי איך שבאפי (סליחה הבאפיבוט9 עמדה וחיכתה לגלורי, ובכלל הרעיון של הבאפיבוט היה גדול ("ידעתם שהקוטלת זה רובוט?") והקרב (הראשון) בין באפי לגלורי היה לדעתי הקרב הכי יפה בסדרה. היה מצחיק איך שבאפי העיפה באגרוף את האיש המעצבן מהמגדל וכשהיא קפצה...כשהיא קפצה... שימו לב שבסוף כשהסקוביס בוכים ליד הגופה של באפי ספייק עומד (סליחה, יושב ובוכה) בשמש בלי שום בעיה. אופס

רייל

New member
הוא לא עומד בשמש

זה נראה ככה, בגלל שיש אור אבל זה הם במן מבנה שכזה, אם אני לא טועה.

alond

New member
הצחיק אותי שאניה החזיקה את המחבט

כמו, תסלחו לי, בחורה. כזה קרוב לאמצע המחבט. ואחרי שגלורי אומרת "ידעתם שהקוטלת היא רובוט?" אז באפי אומרת לה "את לא האלה הכי חדה בעולם, אה?". שנינויות בזמן קרב. אין כמו שנינויות באמצע קרב.

מיוצקה

New member
פרק מדהים!!!

באמת שאין מה לומר, אני חושבת שאת רוב שנקודות החשובות כתבו שירשורים מעלי. בכיתי לא המון, אבל בכיתי. אני חושבת שאמת הפרק הזה נעשה בצורה מעולה!!! ועכשיו עונה 6 מתחילה שזה נחמד הפרק שמחזירים אותה הוא מצויין בעיני...

MaNcHi 135

New member
לדעתי הכי יפה היה בכל הפרק

זה הדיאלוג שנערך בין באפי לדון בסוף....והקטע הזה שדון באה לקפוץ לדבר הזה כשהיא יודעת שזה אומר שהיא תמות...ואז באפי עצרה אותה.. כל הקטע הזה שבאפי אמרה שדון היא חלק ממנה....הם יצרו את דון ממנה.... רק חבל שבעונות המתקדמות דון לא מבינה את זה כל כך ועושה לבאפי את המוות... טארה ווילו כאלה חמודות! הבועה הזאת שנוצרת כשהן מסתכלות אחת על השניה...כאילו אין אף אחד אחר... וטארה כזאת חמודה! כל כך טובה! עכשיו יש לי שאלה...טארה תמיד הייתה לסבית או שגם אצלה ווילו היא הבחורה הראשונה שלה? ספייק בכה על באפי....למרות שאני קרוסית בנשמה...אבל אהבתי את הדיאלוג של שניהם ...על זה שהיא אף פעם לא תאהב אותו.... ושהוא בכה עליה פשוט רציתי לרוץ אליו ולחבק אותו...אין ספייק היא דמות כל כך משובחת וחיונית בסדרה! ג'יילס סוף סוף הביע עמדה.....התעמת עם באפי.... נכון שזה כואב על הקטע הזה שצריך להרוג את דון אבל הוא צודק.....זה כמו שמדינות מסויימות מעדיפות להרוג קבוצה מסויימת מאשר מדינה שלמה..(זה קרה פעם אחת עם איזה מטוס שירו עליו באוויר כי הוא כמעט התרסק איפשהו...)

matanbu

New member
טארה מחוץ לארון לפני וילו

וילו גם בשלב מסוים מרגישה חסרת ביטחון מהקטע הזה שטארה אולי חושבת שזו התנסות של קולג'. לא זכור לי שדיברו על אקסיות שלה.

c o n n o r

New member
פשוט פרק ענקקקקקק...

פעם ראשונה שראיתי אותו ואני חייב להגיד לכם זה לוקח בקלות את פרק סיום העונה השלישית שחשבתי שאהוב עלי כל קטע היה מדהים בסדרה הקרב נגד גלורי ההצעת נישאוין של זאנדר , הפחדים הלא מובנים של אניהמארנבים (אחת הדמויות המצחיקות שיש)הבאפיבוט הכי הדהים אותי שג'יילס רצח את בן כל כך בקלות ואיך הם יחזירו את באפי לא נראה לי שווילו יכולה וכל כך חזקה ךלעשות כישוף חזרה לחיים (אני יודע את זה לפי אנג'ל שהודיעו שבאפי חייה)

פרק מדהים...

כל כך חזק בכל כך הרבה בחינות...איך בכיתי בקטע בסוף... והולך להיות כזה פרק ענק יום שנייי!!

•BluEyeS•

New member
אוווו../images/Emo7.gif

שוב בכיתי... חחח שזה מדהים לפעם חמישית או משו שאני רואה את זה פרק כל כך יפה ומרגש יום שני עונה שישית!
מישו יודע מה השם של המנגינה בסוף הפרק? או שיש לו אותה ויכול לשלוח לי?

הורדת???

מהדיסק המקורי, נכון? הכנסת את הדיסק למחשב, ושמת את השיר בplaylist. מזל שלא הורדת את זה מתוכנת הורדה, אחרת זה היה לא חוקי.
.

למעלה