Buffy s07e011 Showtime

cassie88

New member
ואולי... מחשבות על פרקים שלא שודרו7

החוסר איזון הוא בכלל בגלל פיית´? (כמו שמישהו אמר כבר) בגלל שהיא רעה, וקוטלת היא טובה?

Better Man

New member
יש לי בעיה עם העונה השביעית(ס711)

היא מותחת מאוד, אבל היא נמרחת כמו אופרת סבון,ממש לא קשה ליצור ככה מתח, כל עוד שום דבר משמעותי לא קורה. לקח 3 פרקים שלמים להרוג את הערפד הראשון!, 3 פרקים שבהם לא קרה משהו משעמעותי במיוחד, שום דבר מעניין בעלילה , 3 פרקים שטחנו לנו את המוח כמה שהוא מסוכן וקשה להביסו. איך אניה אמרה :" בד בד בד זה מחרמן אותך?" (באנגלית זה נשמע יותר טוב). באמת שהם היו 3 פרקים אוימים במיוחד ומאוד טראשים סטייל העונה הראשונה, עכשיו שבאפי חסלה את הערפד הזה אולי,אולי משהו ישתנה, אולי יתחילו לקרות דברים מעניינים, אולי העלילה תתחיל לרוץ, מדובר ככל הנראה בעונה האחרונה ,כל פרק חשוב.

Schnickelfritz

New member
מסכימה ב 100% (../images/Emo58.gif עד 711)

זה לא שסבלתי מלראות את הפרקים של העונה הזאת, אבל מאז שהם התחילו עם כל הקטע הזה של הראשון (נתנו רמזים מההתחלה, אני מדברת על כשהם ממש התחילו להלחם בו- בערך ב Sleeper, 708) הפרקים פשוט דיי נמרחים. מתחילים ב "אוי ואבוי, איך נצליח לנצח אותו" ונגמרים בנאומי עידוד של באפי. כמובן שיש קטעים נחמדים ומשעשעים בדרך, אבל בסך הכל- אני ממש מקווה שזה רק ´פתיחה´ למה שהולך להיות ושזה לא ימשיך ככה.

talrv

New member
מסכימה..

נכון שרוצים פרקים שמתרכזים בעלילה, אבל היי, מה עם קצת פילרים מצחיקים? איפה הייתה עונה שלישית ושנייה בלי פילרים מסויימים? ובמיוחד לא כשהעלילה נמרחת...

i love tara

New member
עכשיו סיימתי לראות../images/Emo58.gif7x11

איזה מתח!!!! העונה הולכת ונהיית מותחת מפרק לפרק והספירה לאחור החלה.... ספויילר להמשך עונה שבעית בדיוק עוד 6 פרקים
פיית חוזרת
(לחמש הפרקים האחרונים)

../images/Emo58.gif 711

עכשיו סיימתי לראות את הפרק תודות ל ידידנו IDOffryn פרק יפה היה מגניב איך שהיא משכה אותו לאתר בניה אבל כמובן אני אהבתי הכי את הקטע המצחיק שהיה שם {למרות שהוא לא היה הכי מצחיק למעשה הוא כמעט ולא הצחיק בכלל} אני מדבר על הקטע עם אניה והשד שהוא אומר לה לא הייתי שוכב איתך גם בעבור כל החתלתולים שבעולם זה מצחיק שהם מיתייחסים לגורים של חתול בתור כסף גם בפרק ההוא עם ספייק ובאפי שהם הולכים לשחק פוקר או משהו כזה הראו שם מלא גורים בכל אופן אותי זה הצחיק כמובן שכמו שאמרתי כל פרק ופרק מעלה יותר שאלות נהיה יותר ויותר מסקרן ונהיה יותר ויותר קשה לחקות לפרק הבא {%^% עמק למה לא משדרים הכל בפעם אחת תחשבו איזה כיף זה היה}

TARAFREAK

New member
שאלה על הפרק ../images/Emo58.gif 7X11

למה ה FIRST EVIL שולח את הערפד להרוג את כולם " חוץ ממנה " ?? למה הוא לא רוצה להרוג גם את באפי כבר עכשיו ? למה הוא מחכה ??

Skunk On Wheels

New member
ספוילר|7x11 תשובה (אני חושב)

נכון העין הזה או וואטאבר שזה היה שג´יילס ואניה דיברו איתו והוא אמר שהרוע הראשון לא פעל עד עכשיו כי לא הייתה לו הזדמנות להטות את הכוחות בין טוב לרע (או משהו כזה) ושעכשיו בגלל הקוטלת (לדברי ג´יילס כשהם חזרו שהעין הזאתי אמרה שזה בגלל שהקוטלת חיה) אז משהו השתנה ונותן לרוע הראשון הזדמנות לפעול אז אולי באמת בגלל שבאפי חיה אז משהו זז והרוע הראשון יכול לפעול ולעשות משהו ופשוט אם באפי תמות אז אולי זה ייעלם... זאת סתם סברה (הגיונית שמשתמעת מהפרק! אבל אני זוכר מתחילת הסדרה שמה שנראה צפוי לפעמים זה הדבר האחרון שיקרה..)

max2k

New member
אולי זה בגלל ../images/Emo58.gif7X11

שמאזן הכחות השתנה. עד אז לטוב ולרע היה מן הסכם, תמיד יהיו לנו כוחות שווים, ניתן ליצירים שלנו לפעול. אבל עכשיו יש לטוב 2 קוטלות אז מאזן הכוחות השתנה לטוב. הרע כבר לא צריך להתעסק עם הטוב נגד רע כי ההסכם הופר ומעכשיו הוא שחקן.

אולי הוא לא רוצה../images/Emo58.gif 7X11

להרוג אותה. אולי הוא רוצה שהיא תעבור לצד שלהם

Angelus

New member
דרוסילה1... את בטוחה שזה לא |ספוילר

שאושר איפשהו? כי אני שמעתי משהו כזה על רוע של באפי גם מפרק 7!! ואני מקווה שזה היה ניחוש פרוע ולא איזה משהו שקראת והחלטת לשתף אותנו כי אם כן זה ממש לא יפה ואם לא - סליחה ..

Angelus

New member
חוץ מזה שהוא אמר.. ../images/Emo58.gif

kill them all accepet for her.. זה גרם לי קצת לחשוד גם .. אני מקווה שהוא באמת לא יהפוך אותה לרעה

גם אני מקווה../images/Emo58.gif7 השערות להמשך

עונה. גם אני מקווה שהוא לא יהפוך את באפי לרעה. אבל תחשבו, זה הגיוני כי הרי חרשו על הקטע של "באפי מתה". לעומת זאת הקטע של באפי רעה? not so much.. וזה גם מקורי.... אני חושבת שבסוף כל הסקוביז ימותו

max2k

New member
לא ממש ../images/Emo58.gif

הרי שיא הטוב והתמימות של הסדרה, וילוו שלי נהפכה להיות רעה. וגם אנג´ל. אז זה כבר נעשה.

מה כי זה כאילו ספוילר להמשך עונה?

לא, זה לא משהו שקראתי איפשהו. התנזרתי מספוילרים (ואני חייבת לציין שזה מאד קשה גם
) זו סתם השערה..

למעלה