Lettuce Girl
New member
Buffy review../images/Emo15.gif
עונה 2 עד פרק 220 כולל. אני משאירה את שני האחרונים למחר. למרות שאני כמעט בטוחה שזה יהרוג אותי. טוב, העונה התחילה במין.. פרקי התחלה כאלה
. כלומר, פרקי מעבר, רק שהם היו בהתחלה והיו בהם גם פרטי עלילה מדי פעם, אבל רובם היו סתם.. "מכושפות" כאלה, חסרי משמעות, שאם פספסת אחד העלילה לא השתנתה יותר מדי. פרק 13 (Surprise) כמעט הרג אותי. כלומר, ברגע שהסתיים פשוט אמרתי לעצמי "תפעילי תפרק הבא ומהר!!!!". מכן ועד ל220 (Go fish) היו פרקים מעורביים. פרק אחד של "עלילות הערפדים" ופרק אחד שמשכו הישר מהעונה החמישית של מכושפות שרק באו לספר לנו על איזה יצור משונה. תפרקים האלה (עם היצורים וחוסר העלילה) ממש לא אהבתי. אני מבינה שצריך למתוח תעונה, כדי שיהיה מתח בעלילה, אבל... הם פשוט היו מטופשים להפליא. {bag eggs?! WTF?! עקרבים שיוצאים מביצים שמורה לחינוך מיני או ווטאבר נתן להם ומשתלטות להם על המוח!? } וול, קיוויתי לעשות את הסיכום הזה ארוך ויפה אבל אמא הגיעה ואחר כך בטח אשכח הכל אז.. זהו.
עונה 2 עד פרק 220 כולל. אני משאירה את שני האחרונים למחר. למרות שאני כמעט בטוחה שזה יהרוג אותי. טוב, העונה התחילה במין.. פרקי התחלה כאלה