Buffy
Faith

Christine Daae

New member
Buffy../images/Emo128.gif Faith../images/Emo127.gif

אתם מסכימים איתי שאם Buffy היתה נשארת בגוף של Faith הסידרה הזאת היתה פשוט הרבה יותר מוצלחת??

ממש לא!!!

פיית בתור דמות רעה אדירה (במזל שמתה או הלכה לאנגליה או מה שקרה שם כי לא הבנתי- יהיה נחמד אם תסבירו לי...) אבל בתור הקוטלת הקבועה?! זה לא יהיה שווה... זה כאילו אם שרה תרצה לפרוש אז יתנו את זה לאליז´ה.. באפי זה באפי ופיית זאת פיית...

רינת4

New member
מה לא הבנת?

מה קרה לפיית? היא ברחה,והגיעה לאנג´ל. היא ביקשה ממנו לעזור לה, ואז באפי הגיעה ואנג´ל אמר לה שהיא לא מבינה אותו יותר ושכדאי שהיא תחזור הביתה, ובדיוק אז פיית החליטה להסגיר את עצמה. באחד הפרקים,הראו שאנג´ל הלך לבקר אותה. עכשיו אתם רואים למה חשוב לראות אנג´ל?*פירסומת סמויה*

ANGEL N

New member
זה היה בפרק הראשון של העונה השניה..

אנג´ל ביקר את פיית בכלא בפרק הראשון של העונה השניה של "אנג´ל". וקבלו עוד המלצה חמה לראות את "אנג´ל"

רינת4

New member
חושב שמספיק עם הפירסומות...?

לא נראה לי,בואו נמשיך...(אבל בצורה סמויה!)

ANGEL N

New member
(בקול של לימור) נו בודאי...

אני תמיד מיחצן את "אנג´ל", ואני חושב שכל אחד בפורום הזה יודע את זה

smgfan

New member
בשום אופן!

אליזה דושקו בחיים לא תחליף את שרה מישל גלר!!! אולי אם שרה תחליט לעזוב אז זה יהיה רעיון טוב להמשך הסדרה.

תודה...

איך פספסתי את זה בפרק הראשון של העונה השניה של אנג´ל הוא הלך אליה לכלא? ועד עכשיו כולל ספויילרים היה איתה משהוא?

לiלה

New member
לא. אבל....

בפרק הזה מראה על יכולת משחק אדירה מצד שרה (הקטע שהיא עומדת מול המרעה ואומרת: "כי זה רע.... כי זה רע....." - גדול!).

למעלה