BT + תוספות

בייביUE

New member
BT + תוספות

הבנתי שישנם מספר דגמים של BT, הכוונה לטווח הפעולה שלהם. מהם הטווחים הקיימים כיום? מהו הטווח המקסימלי? האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כרטיס BT/CF לטווח ארוך? האם ישנו כרטיס BT/SD? אם כן, היכן ברשת ניתן למצוא? ------------------------------------------------------- על איזו מצלמה ל iPaq 3950 אתם ממליצים? האם ישנה מצלמה שמתחברת ב SD? ------------------------------------------------------- שאלה משוגעת - האם הדבר הבא נראה לכם נורמלי: מכשיר - 3950 שרוול הרחבה CF + BT מובנה כרטיס זיכרון SD 512 MB מצלמת CF כל זה יתחבר למכשיר nokia 6310i דרך ה BT או דרך האינפרא.... האם שכחתי כאן משהו? האם זה נורמלי לעשות כזה דבר? מישהו יכול לתת לי המלצות על הרכיבים המדוברים (חוץ מהפלאפון והאייפק שאותם יש ברשותי), אתרים בהם ניתן לראות דגמים, מחירים, המלצות וכו'...

castroman

New member
לאט לאט...

בעקרון יש גירסאות של BT, הראשונה היא 1.0 במכשירים ישנים בעיקר, קיום תמצא רק את 1.1 לטווחים של עד 10 מטר (יש גם 100 אבל זה ממש נדיר), בקרוב יתחיל השימוש בגירסה 2.0 ובה יהיו שיפורים הן בטווח והן במהירות... CF - מומלץ באמזון אפשר למצוא באחלה מחירים, או לחלופין בEBAY... SD - יצא לא מזמן, חפש בחנויות בחו"ל, בארץ קשה לי להאמין שזה יגיע, אבל תחפש בליגד או בהנדי או באונרוד... ל3950 אני ממליץ את המצלמת SD החדשה של HP או לחלופין מצלמת CF + שרוול... בקשר להצעה...יעבוד טוב

2cookie

New member
בקשר לSD

עד כמה שידוע לי הכרטיס היחיד מיוצר ע"י טושיבה, ויש לו דרייברים רק לפאלם. אני אברר על זה עוד..

castroman

New member
לא חושב...

ראיתי באיזה אתר כרטיס BT שעבד עם ה3950 אני חושב...

למעלה