i currently live in chicago and there was a 103.5 kiss fm concert for christmas and they were there. i was sitting on the 5th row and i actually touched nick- i have to tell u guys something up untill now i never really liked Brian and Kevin but they are absolutely perfect especially Brian. he's jus gorgeous. Nick gained some weight and he looks just a little bit fat and Aj and howie are really cute except that Howie is a bit short. but they gave one hell of a show it was an experience to remember
עלק ניק חייב להסתפר!../images/Emo46.gif../images/Emo113.gif תרגיעי, ומיד../images/Emo11.gif ../images/Emo3.gif אבל זה לא יפה להגיד לו ללכת להסתפר!!../images/Emo7.gif שיער ארוך רולז../images/Emo10.gif
האא../images/Emo113.gif אממ בעיקרון את צודקת, כשהוא שמן אז שיער ארוך באמת משמין אותו יותר, אבל לא יודעת, הפעם זה שונה משום מה והוא פשוט כוסון רציני../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
אני חושבת שבתור מעריצות צריך לקבל אותם כמו שהם! ואני חושבת שגם אם יש לו 5-10-200 קילו להוריד הוא עדיין ניק המושלם והמקסים ואני חושבת שהוא נראה פשוט מעולה עם השיער הפרוע ועם הגלגלי הצלה הנהדרים שלו הייתי עושה אותו ככה או במצב יותר גרוע
הדר רק הביאה את דעתה זה שאנחנו מעריצות שלהם לא אומר שאנחנו צריכות כל הזמן צריכות להגיד כמה שהם מושלמים.ולפי דעתי ניק ממש נראה טוב ונורא יפה לו השער ככה!
אני גם רוצה לחיות בארה"ב ולראות את בקסטריט ותמונות יפות!!!!! אני אהבתי את השער הארוך של ניק ואלכס יפיוף!!! ו....ו.... אז מה שהאוי נמוך כפרה עליו הוא כזה חמוד!!!