bsb concert pics

tallywood

New member
bsb concert pics

כמו שרשמתי לפני כמה שועות אתמול היתי בהופעה של בקסטריט אבל הקבצים גדולים מדי איך אפשר להעלות אותם לפורום?

כייף לך!!

ואתה יכול לעלות אותך לאתרים הבאים: www.yousendit.com www.megaupload.com/il|לינק| http://rapidshare.de/ ויש עוד מלא אתרים כאלו...

chenwest

New member
*שעות,וכיף לך../images/Emo9.gif

שמחה בשבילך
תעלי!רוצים לראות..

tallywood

New member
in chicago

i currently live in chicago and there was a 103.5 kiss fm concert for christmas and they were there. i was sitting on the 5th row and i actually touched nick- i have to tell u guys something up untill now i never really liked Brian and Kevin but they are absolutely perfect especially Brian. he's jus gorgeous. Nick gained some weight and he looks just a little bit fat and Aj and howie are really cute except that Howie is a bit short. but they gave one hell of a show it was an experience to remember

oceanblaze

New member
יאאא! ../images/Emo99.gif

זה נשמע כ"כ מושלם.
איזה כיף לך!! והתמונות יפות.
ניק חייב להסתפר. P: תודה ששיתפת!

Shiri from the block

Active member
עלק ניק חייב להסתפר!../images/Emo46.gif../images/Emo113.gif תרגיעי, ומיד../images/Emo11.gif ../images/Emo3.gif אבל זה לא יפה להגיד לו ללכת להסתפר!!../images/Emo7.gif שיער ארוך רולז../images/Emo10.gif

oceanblaze

New member
שיער ארוך אכן רולז..

במיוחד בלונדיני. [
] אבל לניק לא יפה לדעתי :X זה ממש משמין אותו.. [ומי רוצה להעיר על זה שאמרתי שהוא נראה שמן?
]

Shiri from the block

Active member
האא../images/Emo113.gif אממ בעיקרון את צודקת, כשהוא שמן אז שיער ארוך באמת משמין אותו יותר, אבל לא יודעת, הפעם זה שונה משום מה והוא פשוט כוסון רציני../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

sivanick

New member
צודקת. ../images/Emo45.gif

אבל יש לו שיער כ"כ יפה שזה מכפר על הכל..
הוא הורג אותי הוא כל הזמן משמין ומרזה, משמין ומרזה
כפרעליו הוא אוהב לאכול אבל רוצה להיות רזה, הוא לא מבין שאנחנו מקבלות אותו כמו שהוא וזה הכי חשוב.

MaiEgan

New member
מה נסגר איתכם?! הוא פשוט מושלם!

אני חושבת שבתור מעריצות צריך לקבל אותם כמו שהם! ואני חושבת שגם אם יש לו 5-10-200 קילו להוריד הוא עדיין ניק המושלם והמקסים ואני חושבת שהוא נראה פשוט מעולה עם השיער הפרוע ועם הגלגלי הצלה הנהדרים שלו הייתי עושה אותו ככה או במצב יותר גרוע :)

elena20

New member
אנחנו אוהבים אותם כמו שהם

הדר רק הביאה את דעתה זה שאנחנו מעריצות שלהם לא אומר שאנחנו צריכות כל הזמן צריכות להגיד כמה שהם מושלמים.ולפי דעתי ניק ממש נראה טוב ונורא יפה לו השער ככה!

elinor carter

New member
כפרות על המושלם הזה!../images/Emo99.gif

השיער של ניק פשוט מושלם! הבן אדם הזה פשוט מעלף מתה עליו!

זהבית 1

New member
מתה עליווווו

כפרות אני על היפה הזה גם אני רוצה להיות בהופעהההההההההההההההה

elena20

New member
יו איזה כייף לך!!!

אני גם רוצה לחיות בארה"ב ולראות את בקסטריט ותמונות יפות!!!!! אני אהבתי את השער הארוך של ניק ואלכס יפיוף!!! ו....ו.... אז מה שהאוי נמוך כפרה עליו הוא כזה חמוד!!!

למעלה