brother from another mother

• פותח הנושא orbo
  • פורסם בתאריך

orbo

New member
brother from another mother

קודם כל, אהלן, אני נהנה לקרוא בפורום שלכם כבר זמן מה. אני פעיל בפורום שכן (כולם כאלה, לא?) והפעם דווקא יש לי שאלה שרק כאן אוכל למצוא לה תשובה, אבל היא קצת מוזרה. האם מוכר לכם סיפור כלשהו, מהשנים האחרונות, על RB שהפאטס החתימו אחרי שהיה היחיד שרץ מולם יותר מ-100 יארד במשחק במהלך עונה שלמה? ואולי לא הפאטס אלא סיפור מוכר שכזה מרחבי הליגה? תודה מראש לעונים, שבוע טוב

DAnalyst

New member
זיכרון וחלקי חילוף

עד כמה שאני זוכר היה סיפור של קבוצה שהיה רק רץ אחד שהצליח לרוץ ל-100 יארד נגדה. אבל החתמה אני לא זוכר. אני בכלל לא בטוח שהקבוצה המדוברת היא ניו-אינגלנד, ואם כן אז אני די בטוח שהם לא החתימו אותו. הרץ היחיד ששווה איזכור שהם החתימו בעבר היה corey dillon מהבנגלס ב-2004, וכמו שתוכל לראות פה היו שני רצים שהשיגו 100+ יארד מול ניו-אינגלנד ב-2003, הוא לא היה אחד מהם.

orbo

New member
אוקיי, תודה. כנראה שהתערבבו לי כמה סיפורים

DAnalyst

New member
יכול להיות שאתה צודק רק שזה פשוט לא הפאטס

כי היה סיפור דומה, אני פשוט לא זוכר אם הוא נגמר בטרייד.

orbo

New member
אם תצליח, או אחד החברים האחרים יצליח,

להיזכר לפחות באיזה קבוצה היה מדובר, אני אשמח לקבל תשובה. בכל מקרה, תודה רבה על התגובה

orsher

New member
אולי זה היה רסיבר? אני זוכר משהו במעורפל

על רסיבר שברח לי השם שלו. הוא שיחק במיאמי. בחור לבן, יחסית קטן, משחק בד"כ סלוט. נראה לי לבש מספר 83

orbo

New member
קראתי עליו קצת,

מסתבר שהוא באמת רשם כמה הצגות מול הפאטס במדי הדולפינס אז אולי זה הפיתרון לחידה... רוב תודות לך

למעלה