"Broadway Tonight"

Outlast

New member
"Broadway Tonight"

למישהו יש יותר פרטים ממה שמופיע במודעות, כמו למשל- מחירי כרטיסים?

בר מ

New member
broadway tonight

מחיר הכרטיס נע בין 100-300. המופע מופיע גם בחו"ל. ויש גם אתר אינטרנט: www.broadwaytonight.com.

Outlast

New member
גאד.. שיערתי שיהיו מחירים כאלה..

תודה על האתר

VAMPhantom

New member
נראה שיש צורך לשבור...

חסכונות בכדי לראות הופעה שכזו,אהה?

VAMPhantom

New member
מי אמר שלא?נא לקרוא את רעיון-התוכן

רק אולי... אני יודע, זה הולך להיות קשה, אך אולי אפשרי לתאם כאן עם כמה שיותר חברי פורום, ופשוט מאוד: יהיה מפגש פורום+הופעה מחו"ל! מה דעתכם?!

ben321

New member
צריך לראות קודם

איל מורידים את המחירים האלו! זה ממש גניבה

Outlast

New member
לא גניבה,

אני משערת שאלה העלויות של הבאת מופע כזה גדול מחו"ל. כמובן שאם מישהו מאתר כרטיסים מוזלים, שיודיע..
אגב, נדמה לי שקראתי במודעה שאפשר לקבל הנחה של 80 ש"ח תמורת כוכבים של ישראכרט/ויזה, אני רק לא זוכרת כמה כוכבים..

Hippie Jeannie

New member
תפסיק עם זה!

הרי כולנו יודעים שלא יהיה לעולם מפגש פורום, אז באמת שדי עם השטויות, במיוחד כשזה ברור שכמעט אף אחד לא יוכל לבוא בגלל המחירים השערוריתיים...

actress

New member
סתיו מה קרה לך? למה לשלול ישר?

את עובדת על זה כבר המון זמן ואל תרימי ידיים לא מתאים לך יהיה ועוד איך יהיה ואני אעזור לך בארגון אם צריך. ואח"כ תגידי טוב שלא הרמתי.

leocat

New member
מה דעתך על רוקי הבא בכוכב

מפגש פורום לפני נניח בשעה 22:00 הרי רובנו ניהיה שם.

תגלית

New member
ככה זורקים ../images/Emo59.gif ולא מסבירים?....

אני מתפלאה עליכם... מה מי מו? מה זה המופע הזה? איפה פורסם על זה משהו? מתי זה יתקיים? מה בתכנית? ועוד ועוד.... (וואי זה כבר מתחיל להיראות כמו השאלות לסיכום פרקים ג'-ט' על ספר שופטים שכתבתי היום על הלוח....) מצפה לתשובות

Hippie Jeannie

New member
הנה קצת פרטים:

זה מופע של שירים מתוך מחזות זמר, שמופיעים בו שחקנים, זמרים ורקדנים מקצועיים מברודווי, זה במשכן לאומנויות הבמה בתל-אביב, זה יציג בסוף יולי-תחילת אוגוסט אם איני טועה, זה יקר, וזהו. הו ופורסם על זה במודעות בעיתונים.

VAMPhantom

New member
נראה לי סופית: הולך לברר...

בנוגע למופע הנ"ל שיוצג בבית-האופרה(אלא היכן אני יכול להגיע?
) בתאריך האחרון, שהוא היום הראשון לחודש, תאריך מקסים לראות מחזמרים

למעלה