Broadway

TaZa1

New member
יש לי בקשה אליכם...

אל תערבבו טקילה וודקה. התוצאה כואבת..... ובא לי להקיא

E l y s s a

New member
אז איך עבר היום שלכם?

מנסה לגרום לכם לדבר על עוד משהו חוץ מאירוסמית'... (לא שזה רע לדבר הרבה על אירוסמית', כמובן, הרי לשם כך התכנסנו, אבל מענייןם לשמוע עוד פרטים על חייכם...) אז איך עבר היום שלכם?

בינג

New member
חרא יום

לפחות קניתי דיסק של U2 ומחר יש לי "יום ספורט" (ואני מדגיש את המרכאות) אז אני לא אלך... מחר על הבוקר אני אלך למכון כושר, ואז לחרוש קצת למבחן בהיסטוריה... באמת נחמד לדבר על דברים אחרים גם

E l y s s a

New member
אז מה היה כל כך רע ביום שלך?

ביום שלי לא היה שום דבר ממש טוב. היה לי שיעור מתמטיקה לא ממש פורה, חוסר יכולת להתרכז אחר כך כל היום וסתם הרגשתי לא טוב. אבל - עקב בליינד דייט מוצלח יחסית שהיה לי אתמול, הסתובבתי כל היום עם חיוך משעשע...

AeroTom

New member
Let's see...

קמתי ב-11 וחצי שזה לא מספיק אחרי שהלכתי לישון ב-6... הלכתי לדואר לשלם משהו וגיליתי שקיבלתי חבילה שהזמנתי עם עוד סרטים לאוסף שזה היה נחמד. אחר כך הלכתי להחזיר סרט לספריית וידאו (הסיבה שבגללה הלכתי לישון אתמול ב-6 בבוקר) וקפצתי כמובן לטאוור רקורדס כדי לספר לכם על בובו (אירו נכנסו בכל זאת פה,לא משנה). בדרך לספריה והביתה שמעתי להנאתי את מיטב הלהיטים מ-Classics live ו-Live bootleg (שהוא אגב הדיסק היחידי שהיה להם בטאוור בקרית אונו.לא יפה!). מאז ועד עכשיו אני חצי רדום אבל אני לא יכול לישון כי אז אני יקום באמצע הלילה ומחר צריכים לקום לעבודה. ובשבת סימנתי איזה 2 קטעים שרציתי להכניס מ-walk this way אבל לא יצא לי. אז אולי בהמשך השבוע. זה לא ממש קשור להיום אבל גם האחיות פיק לא ממש קשורות למוזיקה וכישרון אז זה בסדר... עכשיו אני כותב את השורות שאתם קוראים ברגע זה והולך להתקלח. ומה אחר כך? Only the future will tell...

Sky Player

New member
חדשות מצוינות

אני יודע שזה לא קשור לפורום. אבל היום קרתה מנקודת מיפהנה. הצבא שלנו חיסל את הרוצח המוסלמי יאסין מי יתן ויחוסלו כולם.

rag doll16

New member
חיסול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הלוואי ויפוצצו שם את כולם. או שיותר טוב אם הם יהרגו אחד את השני...
!!!!!!!!!

SaintJohn

New member
לא כדאי להכניס פוליטיקה לפורום

מנסיון, זה הנושא שגורם להכי הרבה ויכוחים בארצנו הקטנטונת יותר מכל נושא אחר שאפשר לדבר עליו. אז מי שרוצה לדבר על משהו אחר פה בפורום חוץ מאירוסמית' יעשה את זה באוף-טופיק, אבל מפוליטיקה הכי טוב להמנע לגמרי, וזה ממש לא משנה מי פה ימני ומי שמאלני. אולי כדאי אפילו לעדכן את הודעת המנהל בעמוד הראשי של הפורום. אז לכל החברים היקרים: פוליטיקה - בפורום אקטואליה ולא בפורום אירוסמית'. תודה מראש.

בינג

New member
איזה בעסה!

כתבת חדשות מצוינות, חשבתי אירוסמית באים לארץ
חחח

Aeroguy

New member
בואו נומר את זה מראש

אחת הסיבות שאני אוהב את אירו זה בגלל אסקפיזם. ככה זה כשחיים בישראל הנאצית. אל תכניסו את זה לכאן.

בינג

New member
The Making Of Pump

סופסוף אשכול הולם להכנסת המידע אחר חיפושי ל"מייקינג אוף פאמפ": בTower Records יש את הDVD הזה ב-120 ש"ח, עוד לא בדקתי עם זה בא עם תרגום או בלי. אם זה כולל תרגום אני קונה בטוח, אם לא אז: בLaser Club (האתר)(http://www.laserclub.co.il) יש את הDVD גם ב-90 ש"ח אבל לא כולל תרגום. יום טוב

AeroTom

New member
אין כזה דבר תרגום לזה...

אין תרגום בעברית ל-Making of pump... לא תמצא באף מקום כי זה אף פעם לא יצא עם תרגום. תקנה בלייזר קלאב או משהו. אני קניתי את זה בזמנו במחיר מציאה של 60 ש"ח בלבד.

בינג

New member
אם אתה אומר...

חבל...הייתי מבין את זה יותר...Ah well...כמה נקודות...

בינג

New member
מישהו יודע משהו

חדש בקשר למכתב? מתי הוא היה אמור להגיע|? ודרך אגב, באיזה שליחה השתמשתם? (סתם לידע כללי...) ובסוף השתמשתם במעטפה מיוחדת או רגילה?

E l y s s a

New member
ואל תערבבי אף אחד מהם עם

אדבוקה (ליקר ביצים הולנדי מזעזע...). ואם אני אעבור כאן על כל סוגי האלכוהול שעושים רע לבנאדם, זה לא ייגמר... (ולא, אני לא נגד אלכוהול בכלל). ואם את כבר שותה וודקה וטקילה, תשקיעי בפירמות... גם זה יחסוך לך כאבים מיותרים.

למעלה