brnrdo

brnrdo

New member
brnrdo

מעוניינת למכור אוסף נדיר ומיוחד מכל הזמנים של הארץ {מטבעות} נא לפנות בתיה 065320720 ואו 064231361

coincollector

New member
מה יש באוסף?

תוכלי לפרט יותר מה יש באוסף? מה זה "נדיר ומיוחד"?

samuel b

New member
ב10 ש"ח יש הרבה טעויות >

הטבעה או מזוייף וניתקלתי בכמה מטבעות של 10 ש"ח לאחרונה בצורות שונות אני מוסיף תצלום

coincollector

New member
זה זיוף

רואים לפי איכות ההטבעה הירודה שמדובר בזיוף, ואכן אתה צודק, הזיופים הללו די נפוצים. סימן ההיכר - הטבעה חלשה יחסית ומחוספסת - לא חלקה. הדבר נובע מהדרך שבה הזייפנים מעבירים את הדוגמא ממטבע אמיתי לפיסת מתכת כשלהי, ואח"כ מאותה פיסת מתכת לאסימון ריק. בתהליך הזה הדוגמא מאבדת מחדותה ומקבלת מראה לא אחיד.

beni165

New member
זיופים

זה מדהים איך מזייפים מטבעות של עשרה שקלים. זה בכלל משתלם להם? רן - רמה עולה לזייף מטבע של 10 שקלים, אם לוקחים בחשבון את המכונות והחומרים והעבודה? נראה לי מטופש לחלוטין, שלא לציין את הפשע...

coincollector

New member
לא יודע

לא יודע כמה עולה לזייף, אבל יש לציין שראיתי גם זיופים של מטבעות 5 ש"ח (אם כי הרבה פחות). כנראה שאם מזייפים כמויות גדולות, זה משתלם...

nissim60

New member
אם לא היה משתלם...

לא היו מזייפים. פשוט מנצלים את חוסר תשומת הלב ואת התכונה הישראלית המצויה שלא לבדוק את "הכסף הקטן".

harel238

New member
זיוף ודאי

היי ר. מצטרף לחוות דעתך אכן מדובר בזיוף יש לי כזה באוסף באשר לזיופים קימים גם של חמישה שקלים ואף של שקל אחד האים זה כדאי? כנראה שכן כי אחרת לא היו עושים את זה לא ?

brnrdo

New member
אנא צור קשר טלפוני בבקשה

שלום לך יהיה קל יותר לספר לך טלפונית לכן אנא ממך תודה מראש בתיה ביי

למעלה