Britney Spears

roey_fl17

New member
Britney Spears

אני חושב שבריטני ספירס היא אחלה זמרת (!) עם קול מדהים, וכל מי ששונא אותה הוא פשוט מקנא בגלל שהיא כל-כך יפה ומוכשרת והרבה אוהבים אותה... קחו לדוגמא את אתרי הנאצה הרבים ברשת של אנטי-בריטני. ולכל אלו כדי שתתחילו לאהוב אותה ותדעו שהיא בכלל לא סנוהית כמו שאתם חושבים והיא נורא נחמדה...

roey_fl17

New member
בתגובה לדברייך

1. זה אמנם לא פורום מוסיקה אבל זה פורום תיכוניסטים ותיכוניסטים מושפעים מבריטני (השווה והמקסימה) 2. את לא חייבת לאהוב אותה רק תהיי קצת ``ראש פתוח`` :)

MiSheL

New member
רוצים לדעת למה כל הילדודס אוהבים את בריטני?

תשבו פעם לראות את הקליפים שלה. הכל כמו סרטים מצויירים וסיפוריי אגדות. הייתי מרחיבה ומפרטת אבל אני לא חושבת שיש הרבה להוסיף, היא פועלת לפי נוסחא טכנית פשוטה , כמו זו של ערוץ הילדים :) מישל ;-)

...

...

``my sister, she says she knows Elvis She knows Jesus, John Lennon and Cobain personally Oh, but i`m too wise to belive my eyes, Cause all iv`e seen just terrifies me And i belive, they`re coming back for me...`` ``Sheryl Crow, ``maybe angels- ----------------------------------- בריטני ספירס היא אפילו לא זמרת. היא תכינוסיטית כמוני וכמוך (או שהיא גדלה) ששרה שירים. בשביל להיות זמר, רצוי שקודם כל יהיה לך קול נורמלי, ובריטני, אם תסלח לי- נשמעת כמו קרדפה דרוסה ששמו לה בלון הליום בפה. אני יודעת שזה לגיטימי והכל, כי יש אנשים שחושבים שגם קורט קוביין לא שר יפה, אך בניגוד אליה- הוא יצר מוסיקה, כתב שירים והיה אמן, כמו שאמן צריך להיות (לא יודעת אם יש קריטריונים מסויימים, אבל נניח) בריטני, היא מקסימום רקדנית, אבל בסדר גודל של להקת המועצה האיזורית, ולא יותר מזה. עוד ציטוט אחד- ``everyone i know, wants to be a star`` אבל מה לעשות, שלא מקבלים את כל מה שרוצים בחיים. אז כמובן ש- ``the winner takes it all`` אבל הפעם לא מדיע למנצחת לזכות בכלום, וטיעון השופטים (מפיקי הצמרת, ורק הם), הוא כמובן גם ברוח אבבא- ``money money money.`` עד העונג הבא, נעמה. נ.ב- ובאמת חבל שיש תיכוניסטים שמושפעים ממנה. בכלל- חבל שיש אנשים המושפעים מבימבו אמריקאית. ואני חשבתי שנכנסתי לליגהאחרת.. oh well..

goldy

New member
כן, בטח, וודאי לא שמת לב ל:

1) יש לה אותה כריאוגרפיה בסיסית בכל השירים. 2) היא תמיד שרה על אותו דבר. 3) היא תמיד לובשת כמה שפחות. (וזה טוב במקרים מסויימים) 4) תנסה אתה להעריץ אותה אחרי שאחותך הקטנה תשמע אותה 25 שעות ברציפות!!! חוץ מזה שהיא עוד שיגעון חולף.

theme andi 10

New member
לא רוצה להוס לכם את האשליות

אבל בריטני ספירס היא זמרת ממש גרועה ,הקול שלה מזעזע ,כוריגרפיה לא משהו, ובכלל עדיף שיקראו לה אמנית במסווה של זמרת ,כי זמרת היא בטוח לא, והיא עושה משהו על הבמה אז היא צריכה להיות אמנית, אלי בפיתוי של תמימים לראות הצגה מזוויעה של חוסר יכולת ריקוד ושירה. השירים שלה ממוחזרים ובכלל נדמה לי שחוץ מבלונד אין לה שום דבר להציע. דבר אחד היא לא וזה תופעה חולפת ,אפשר להגיד שהיא כמו פצע מוגלתי שיחלוף אבל ישאיר צלקת...

שקרן מפגר!!!!!

בריטני ספירס היא הכי משולמת בעולם!!! חייב לנשק את האדמה שעליה היא דורכת!!! היא גם בתולה והיא תשאר ככה עד החתונה!

danielb

New member
באמת?

מה שכן נכון בשמה שאמרת, זה שהיא יפה. היא פשוט חתיכה. מה נעשה? אבל מה לא? 1. היא לא מוכשרת ב-כ-ל-ל 2. כל השירים שלה בדיוק אותו דבר. ``אהבה זה מלמעלה`` ``אני אוהבת אותך`` ``אני לא מצליחה להסתיר את רגשותיי ממך``... כמה בולשיט בנאדם יכול לסבול? אותו דבר בדיוק עם כריסטינה הבקסטריט בויז, ואן סינק. לעומת זאת, יש אמנים אמיתיים שמגיע להם לזכות בפרס, כמו יו2, לימפ ביזקיט, אייל ברקן (חחחחחח), א-מ-י-נ-ם, הוא חייב לזכות בפרס והוא גם זכה, כי הוא אומר מה שבא לא, ומנצל את ``זכות חופש הדיבור`` עד הסוף... בקיצור, בריטני היא סתם מודל להשראה לבנות בגיל 10, אבל כשמתבגרים מבינים מה אמיתי ומה לא (כמו החזה של בריטני)

מיכא

New member
דניאל

דניאל

שלום לך אני רואה שאתה עושה פצצות בקשר לבריטני. תמשיך כך PEACE OUT מיכא

Ey@L

New member
בתור אחד נטול MTV היא אחלה זמרת

קודם כל זה לא פסה כל ענייני הבריטני שפיך... דבר שני מי שכתב את ההודעה נידמה לי שרצה לפרסם את האתר שלו, פסיכולוגיה הפוכה. דבר שלישי אין לי כבלים אז אף פעם לא ראיתי אותה בMTV.... לדעתי יש לה אחלה שירים, ואני מת לשמוע אותה... וזה שהיא לא לובשת הרבה....זה הדרך של המאה ה21 למשוך אנשים וגברים.. לא אכפת לי מקליפים שלה, סה``כ היא אחלה זמרת...

למעלה