Britney Spears- Perfume *הקליפ!*

I Remain

New member
טוב שהיא לא התיזה על עצמה את כל הבקבוק וזהו!



1. הורידו את כל הקטע עם האקדח. מפגרים
לא סתם ג'וזף קאהן התעצבן. בצדק. היא בת 31, לא 15. מה הבעיה להיות עם אקדח?! הרסו את כל הפואנטה של הקליפ.. לא מבינים כלום. לפטר את לארי כבר!!!
2. היא כוסית על!!!!!!!!! אפשר לראות אותה עם קצת בהלבשה תחתונה?
3. נשבע שיש שם כמה סצינות שממש הזכירו לי את קרוסרודס/הקליפ של נוט אה גירל

4. הלשון חזרה!!!



סה"כ דיי אהבתי, חוץ מזה שאין פואנטה לקליפ.
 

spiceupmylife1

New member
מסכימה עם כל מילה

לגמרי דה זה וו ללפני 10 שנים


בריטני


באמת ציפיתי לסוף מפתיע משהו ...

אבל בריט פשוט נראית מושלמת
 
איזה דוגמן חתיך


לארד בדיוק כמו ג'ייסון!

ואחרי שנרגענו
- הקליפ הזה בדיוק כמו השיר
- מתחיל טוב ומלא פוטנציאל אבל לא מצליח להגיע לשיא כלשהו או למימוש. באיזשהו שלב התחלתי ממש להשתעמם. העריכה גם לא מספיק טובה.
ובריטני כבר נהייתה כזאת מפוצצת בוטוקס ופלסטית שאפילו הבעת פנים אחת לא הייתה לה. היא יוצאת כאן כ"כ לא אמינה והיא אפילו לא מנסה. אותו משחק גרוע כמו בקרימינל. (הקליפ ההוא היה גרוע אבל לפחות התרחשו בו דברים.)

הגיע הזמן שהיא תפרוש לכמה שנים. גם ככה היא אמרה את זה באיזה ריאיון לאחרונה. זה פשוט לא זה.
 

candyheart

New member
אני בערך מסכימה עם הכל.

ההזרקה המובהקת לשפתיים(שהיא הודתה בה,לפי מה שהבנתי) מיותרת מאוד ומכערת אותה.מי ייעץ לה לעשות דבר כזה?!

וגם אני חושבת שהיא צריכה לפרוש לעת עתה...ולא בקטע רע! נראה כאילו זה לא מעניין אותה בכלל,ולא צריכים לאלץ אותה להוציא אלבומים אם לא בראש שלה לקדם אותם או אפילו להתלהב מהם קצת. פרישה לכמה שנים תעשה לה טוב. שתחזור כשהיא מרגישה שהיא באמת רוצה בזה.
 

I Remain

New member
אני לא מבין את הטענה הזאת

של "נראה כאילו זה לא מעניין אותה בכלל".

אם היא לא רוצה להקליט אלבום, היא פשוט לא תקליט אלבום.
אין יותר בסיסי מזה...

זה שהיא לא רוצה לקדם אותו לא אומר שהיא לא רוצה לעשות מוזיקה.

עם כל האהבה שיש לה למעריצים שלה, היא עושה מה שבא לה, וראינו את זה כבר כמה פעמים. אז אין שום סיבה שהיא תעשה אלבום אם היא לא רוצה.
 

candyheart

New member
מבחינתי שתוציא מוזיקה בכיף.

אני תמיד אשמח לשמוע ממנה עוד.אני לא אומרת את זה כי כי נמאס לי ממנה או משהו.

פשוט נראה שכל תהליך הקידום פשוט לא מעניין אותה.אין לי בעיה ואפילו אשמח שהיא תמשיך להוציא אלבומים,אבל שפשוט נדע מראש שהם לא יקודמו ושזה נטו בשביל המעריצים או כי באמת יש בה תשוקה להוציא מוזיקה.כרגע הכל נראה מאוד מאולץ.

פשוט מתחשק לי שהיא תתלהב יותר ממה שהיא עושה.
 

I Remain

New member
לא התכוונתי אליך ספציפית


כמו שאמרתי זו טענה דיי נפוצה, ואני לא מבין את המקור שלה.

בריטני שווה 250 מיליון דולר והקול שלה (צינקינים סתמו
) הוא שלה. אף אחד לא יכול להכריח אותה להקליט אם היא לא רוצה והיא לא צריכה את הכסף.
 

candyheart

New member
אני מקווה שזה ככה.

ושאנשים כמו וויל איי אם ולארי לא לוחצים עליה או מבטיחים לה הבטחות.
אני חושבת שאם היא רוצה להמשיך להוציא מוזיקה אך לא לקדם,שלפחות תיידע את המעריצים מראש שלא יהיו אכזבות.לא חסרים זמרים ששחררו שירים פה ושם (או אפילו אלבומים) למערצים בתור פרויקט צדדי ובלי הייפ של אלבום והציפיות לקידום מכולם.

אני זוכרת איך התרגשתי כבריטני נתנה הצצה ל-Rebellion או איך שאני אוהבת את Mona Lisa וSomeday וזה כי הכל בא ממנה ולאו דווקא מאלבום מופק היטב עם כל הצוות מאחורה.כאלה דברים אני אשמח לקבל ממנו כל יום,בלי הציפיות ורק ממנה למערצים.
 

YugiBoy

New member
היא נראית פיצוץ!

מאוד אהבתי את הקליפ, וכן חסר בו משהו וגם העריכה קצת.
 

ARTPOP

New member
קליפ לא טוב. משעמם מאוד.

היא בהחלט נראית טוב מאוד בסצנה של המיטה אבל לא מעבר. אחד הקליפים היותר גרועים שלה והוא חלש משמעותית מכל הקליפים של FF.
 

candyheart

New member
טוב,זה קליפ מאכזב.

קודם כל,היא לא נראית במיטבה.נראת עייפה ולא מעוניינת.ובקטעים שהיא שוכבת על המיטה עם החבר, זה המון פעמים נראה שהדביקו את הראש שלה על גוף של מישהי אחרת.

לגבי הקליפ,לא קורה בו ממש משהו...זה סתמי מאוד.

ממש מרגישים שאין לה עניין בכל התקופה הזאת.
 

קוֹבּ

New member
טיפולי הפנים מאוד מוצלחים, פרט לשפתיים

המחרידות.
קליפ פח, כמובן.
שיר בושה.
כואב לי הלב.
 
למעלה