British Punk Sucks

She Blinked Me

New member
British Punk Sucks

למה אנשים שומעים מוסיקה שהם לא יכולים להבין מה הסולן אומר.(שלא נדבר על מאטל) אני לא מבין בריטים... לא איך שהם מדברים, לא מה מצחיק אותם לא מבין מה הם רוצים מאיתנו שיסתגרו באי שלהם... אהה כן ושיפסיקו לקרוא לסיגריות הומאים... זה לא נחמד, המבין יבין. בקיצור British Punk Sucks U.S Punk rules תתדיינו.....(בלי הז´..)

אני מסכימה וחולקת על דעתך

"שיפסיקו לקרוא לסיגריות הומואים" - Hahahhahahahahahahahah פחחחחחחחחחחח!!!! אבל אני לא חושבת שבריטיש פאנק זה רע... יש להקות טובות זתומרת הייתי מגדירה את זה אחרת פאנק-רוק אמריקאי פשוט הרבה יותר טוב

themisfits

New member
בואנה אחי..

הרתחת אותי.. אני אישית לא שומע כל כך הרבה פאנק שיוצא מאנגליה אבל בהחלט יש לי כבוד לא קטן לסצינה שם.. אחי ..רד מזה אין לך סיכוי להוכיח כלום חוץ מזה שאתה בפורום בתפוז! אני ממליץ ללכת מפה ..לעוף...להתחפף ולעזוב אותנו בשקט כי אני חושב שבדומה לי מספיק אנשים פה ובכלל בארץ ובעולם מכבדים פאנק אמיתי כמו שצריך שד"א מגיע מאנגליה...אני לא משמיץ אץ הפאנק האמריקאי או whatever אני רק בעקיפין רוצה שתסתום ת´פה! לפני שאני אגלה מי אתה צא מפה אינעל ראבק!

יש כבוד

אני בטוחה שיש לו כבוד לפאנק בריטי - הרי שם הכל התחיל ובלי זה לא היה פאנק אמריקאי no need to get upset

She Blinked Me

New member
אממ חחחחחחחחחחחחחחחחח

זה כל מה שיש לי להגיד על השטויות שהרגע כתבת..... פשוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תשים לב מה אמרתי בהודעה ותבין מה הבעיה האמיתית שלי עם פאנק בריטי אם לא תבין גם אחר כך אני אסביר לך..... אני לא מנסה להוכיח כלום כי אף אחד ממכם לא מכיר ולא יכיר אותי אף פעם זה כול היופי....

O MY GOOOOD

New member
היי טמבל!!!

קודם כל הפאנק האנגלי (והרוק האנגלי בכלל...) לוקח את כל הפאנק, רוק האמריקאי השמלצי המעפן!!!!! (אולי ואני מדגיש- למעט הרמונס...). ואם יש לך בעיות הבנה אל תשמיץ ואל תקשיב אה כן תזדיין (אם ז....)!

a fire inside

New member
איזה אידיוט

"למה אנשים שומעים מוסיקה שהם לא יכולים להבין מה הסולן אומר" חחח

ShLuMp

New member
אמיט!!

חיפשתי אותך היום! איך היה הטיול השנתי? ובאמת אידיוט! (אבל רק כי אמיט אמר!)

daniela82

New member
אנשים פשוט תתעלמו

למה לבזבז אנרגיה על ילד טיפש שמתחבא מאחורי המחשב- וכשתבין מה שאתה מדבר לך וקפוץ מבניין ותחסוך ממנו תברבורים שלך

למעלה