Brick By Boring Brick מתורגם. הכנה שלי

DarkDevil1

New member
לא משהו בכללל

אתה צריך לתרגם לפי השיר, לא לפי התרגום הישיר "אז לך הבא את את החפירה שלך" או "היא פורמת כנפיים של פרפרים בטירוף" היא בכלל לא אמרה בטירוף XD או "שכחתי את הטעם והריח" היאאא שכחה את הטעם והריח "ואת השאר -אתה- יכול להסיק" אתםם בקיצור לא מתתי על זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תגובה ל"לא משהו בכללל"

לא תרגמתי לפי תרגום ישיר זה דבר אחד דבר שני- GO GET YOUR SHOVEL זה לך הבא את את החפירה שלך. דבר שלישי- היא כן אמרה "בטירוף" שימי לב למילים! SHES RIPPING WINGS OFF OF BUTTERFLIES המילה OFF היא מילת הדגשה . RIPPING OFF זה אומר "פורמת בטירוף" ו FORGOTTEN זה אני שחכתי- לא היא שחכה/הוא. קפיש? יופי :)

Gossipgirl17

New member
כמה טעויות תירגום:

The angles were all wrong now- "הזויות היו לא נכונות" ולא מלאכים. Coiled up on the dirty ground- מכורבלת על האדמה המלוכלכת, ולא שוכבת למעלה. :) אני הכי אוהבת את הקטע של מכורבלת על האדמה המלוכלכת....כאילו "הנסיך שלה מצא אותה שבורה"... שיר יפה מכול הכיוונים

DarkDevil1

New member
וגם

כתבת את זה בזמן לא נכון "היא קרעה את הכנפיים מהפרפרים" זה- היא קורעת כנפיים מפרפרים "אתה בנוי לעולם של קסם" זה- אתה בנית עולם של קסם "מקום שקשה לנו למצוא" זה- אי שם רחוק מדיי בשבילנו למצוא ו"ובכן לך תביא את המגרפה"........ פשוט...עם מגרפה גורפים, לא חופרים. אז מדובר באת D: סורי אם יצאתי מבקר מדיי

Gossipgirl17

New member
דווקא אהבתי את התירגום הזה יותר

יש כמה טעויות...אבל לא משהו גדול... זה כתוב בשפה יותר גבוהה שמתאימה לשיר...אז נחמד

Gossipgirl17

New member
וזה באמת נקודות מבט...

חשבתי שזה "זויות"... זה נשמע יותר טוב באנגלית...האהא

מממממממ...........

לדעתי התרגום שלי יצא מעולה! זה שנתן את התרגום שלו בבלוג ב=כ=ל=ל לא טוב!!! יש כמה אפשרויות להגיד משפטים מסוימים בשיר, אני הלכתי על שפה גבוהה בעיקר. ו ANGLES זה נקודות מבט- לא זוויות ולא מלאכים! במקום לפרגן כותבים מה לא טוב (וואלה- הכל מעולה...)

Gossipgirl17

New member
אני יודעת..בגלל זה תיקנתי ואמרתי

שזה באמת נקודות מבט ולא "זויות"....:/ והיא לא אומרת "בטירוף"....היא אומרת -היא פורמת כנפיים מפרפרים,פשוט מאוד... (off זה לא בטירוף..מאיפה הבאת את זה? זה מ-הכנפיים..לא יודעת איך לתרגם את זה לעברית אבל זה לא בטירוף) off זה לפרום מ-הכנפיים...כאילו להוריד מהפרפרים... of זה מילת קישור/יחס (אף פעם לא הבנתי מה ההבדל) לא יודעת אם הסברתי את זה טוב...אבל בקיצר...אין במשפט הזה שום "טירוף"

Gossipgirl17

New member
וגם:

זה באמת "היא שכחה" ולא "אני שכחתי" She lives in a fairy tale Somewhere too far for us to find Forgotten the taste and smell Forgotten- זה עדיין מתקשר ל "היא חיה בעולם אגדה" אז בקיצר...כן טעית....אבל עדיין התירגום שלך היה יותר טוב לדעתי

הנה הפירוש המילוני לOFF

שם עצם : בָּטֵל מְטוּרָף (סְלֶנְג) מטורף... אז מן הסתם= בטירוף

DarkDevil1

New member
אבל תפרש לפי היגיון ולא לפי מילה ומילה

אתה פירשת בצורה ממש ממש חובבנית בתכלס. זה נשמע כמו שיר מימי הביניים והנה אפילו תירגום מגוגל טרנסלייט היא חיה באגדה איפשהו רחוק מדי לנו למצוא שכחה את הטעם והריח של העולם שהיא השאירה זה הכול עניין של חשיפת העדשה אמרתי לה הזוויות היו לא בסדר עכשיו היא קורעת את כנפיים של פרפרים

Gossipgirl17

New member
אתה לא יכול לפרש מהמילון...זה עניין של הקשר.

אין לי מושג איך להסביר...כי שפה אנגלית זה לא עברית... זה -בָּטֵל, אם כבר ולא מְטוּרָף... כשהוא מתכוון למטורף במילון הוא מתכוון- hes is so off ....כלומר יצא מדעתו....זה בהקשר אחר..זה סלנג וואלה לא יודעת איך להסביר...תחשוב מה שתרצה

../images/Emo105.gifאממ, למה אתם מתכווחים על זה?

אין כול מיני אתרים שמפרסמים את המילים הנכונים ...?

DarkDevil1

New member
ועוד משהו שחשוב שתדעו

היא אומרת (אני יודע שזה מבלבל אבל אחרי חרישות על השורות האלה בשביל להבין שמעתי שהיא אומרת) במקום "עם הרגליים על הקרקע והראש בעננים" זה "שמור על רגליים על הקרקע כשהראש בעננים"

למעלה