BREEZER-CRANBERRY ואתם מה?

night mistress

New member
BREEZER-CRANBERRY ואתם מה?

אין לי מושג למה אני לא מוצאת את זה בארץ.. אבל בדרך פלא, נזכרתי והבאתי איתי אחד מברצלונה..
אז עכשיו אני יושבת לי בזולה ושותה לי קראנברי מעולה, עם סיגרטה שמזיקה לי לבריאות.. >אבל גם גברים מזיקים לי לבריאות ובכל זאת..
) ומה אתם עושים עכשיו?

Chewbacca

New member
בזמן שאת נהנית מהקרנברי

אני נהניתי מאחת המנות היותר טובות שיש במסעדות ארצנו. מנה שנקראת מגורו פפר, פרוסות של טונה אדומה עטופה במעטפת פלפל שחור וצרובה קלות בגריל ופרוסה לפרוסות דקות שעל כל פרוסה מונחת פרוסה דקה של לימון ועם רוטב בלתי מזוהה אך מצויין. ולידה עוד פרוסות של סושי מעולה. יין - שרדונה ירדן 2001. נחמד מאוד ליד סושי.

marsala

New member
צ'ואי איפה זה היה?

ואם כבר מזכירים מסעדות ובריזת ים )מהבריזר של מיסטרס..( בארץ נהיה לרוב בגליל המערבי ונסעד די הרבה בעכו,בהנחה שאכלת אצל אורי בורי יש לך מנה מומלצת? ועוד שאלונת)לכולם( איזה יקב בגליל הכי נהנית לבקר? תודה מוש אגב-המלצות למסעדות ושאר פעילויות מעניינות בגליל בכלל יתקבלו בברכה.

Chewbacca

New member
יאקימונו בששדרות רוטשילד

שני היקבים הכי נחמדים לביקור בגליל זה דלתון ויקב הרי גליל. לגבי מסעדות יש את אדלינה בקיבוץ כברי שהיא נחמדה מאוד, וכמעט הצליחה למנוע מההורים שלי להתגרש. אורי בורי המלך ואני רק יכול להמליץ על להקשיב למלצרים לשמוע מה טרי ולבוא רעבים.

night mistress

New member
מסכימה עם בחירת היין...

ועם הסושי.. אני אתמול דווקא אכלתי בספגטים..גם היה מדהים, ארוחה של 3 מנות שהשביתה אותי עד עכשיו (ארוחה סוגרת לפני דיאטה).. הארוחה הלכה מעולה עם בירה (כן, דווקא בירה, היה חם
).. נו טוב..עד החודש הבא אין יותר ארוחת שחיתות בחוץ..

לא. ../images/Emo13.gif

סתם. האמת, לא נכנסתי מעולם. וממה שאמרו לי אין ממש סיבה להיכנס. אוכל איטלקי זה לא פסטפוד, וגם לא בערך (ע"ע סבארו...).

D r a m b u i e

New member
מוש

עינת, אלומה, המסעדה הלבנונית המדהימה בפארק הסלעים בקיסרא, ויש עוד, דבר איתי בפרטי, נראה מה אפשר לעשות...

amircn1

New member
ואני...

אוכל לי אבטיח קר בלי אלכוהול... שתיתי מספיק אלכוהול בסופשבוע

למעלה