Breastmilk for 1 yr old

mulani

New member
Breastmilk for 1 yr old

I already asked this but didn't understand your answer - please help. My son is 12mos and i have begun working and have been pumping once in the middle of the day. i wanted to know however if that was enough for my son in addition to solids. he's eating enough varied solids but i still think he needs some milk during the day, no? how much milk should i be providing him for home when i'm away from 6am to 5pm? thanks. please don't use abbreviations in your answer.

He still needs your milk

YOu should be pumping at least three or four times while you are at work. At first you may not get much milk, but the more you pump, the more you will get. You should be using a better grade pump, such as the Pump In Style or the Lactina, both from Medela.​

justmom

New member
תרגום: הוא עדיין זקוק לחלב שלך

כדאי שתשאבי לפחות שלוש או ארבע פעמים במהלך העבודה. ייתכן שבתחילה לא תוציאי הרבה חלב, אבל ככל שתשאבי יותר כן תקבלי יותר חלב. את צריכה להשתמש במשאבה טובה יותר, כמו פאמפ-אין-סטייל או לקטינה, שתיהן מתוצרת מדלה.

mulani

New member
how much vs. how often???????

I can produce 250ml in one pumping and i have a pump n style. but have to go to my car to pump because there is no privacy at work. are you saying i need to be pumping 200ml 3 times a day for him? i don't think he would eat any solids if he drank that much milk at home - or should his diet be mostly milk and only a little solids? i'm sorry but i really want details on this information please.

ronnieyuval

New member
מנסיון אישי שלי...

יובלי שלי בגיל שנה היתה גם אוכלת פשוט הכל הכל הכל. בשעות הגן היא היתה אוכלת יפה וגם מקבלת חלב פרה עם ארוחת הצהריים (לא בבקבוק אלא בכוס, כשתיה, לא כארוחה). בבית היא היתה יונקת לפני הגן ולאחריו, ואז במשך אחה"צ והערב. מעולם לא שאבתי ולו פעם אחת בעבודה, מכיוון שיובל התחילה גן בגיל די מאוחר (קצת לפני 11 חודשים) ולא היה בזה צורך כי היא היתה יונקת בשאר השעות שהייתי איתה. אני לא נותנת המלצה מה עלייך לעשות, ואני יודעת שיש הרבה ילדים שאינם אוכלים בגיל הזה כמו שהבת שלי היתה אוכלת ועדיין זקוקים לחלב אם במשך היום. רק רציתי לשתף אותך בנסיוני האישי. אני חושבת שמההודעה שלך לא היה ברור אם הילד יונק בשאר היום או לא וזה היה נשמע קצת כאילו הוא מקבל כל היום רק את המנה היחידה הזו.

justmom

New member
תרגום: חלב אם לבן שנה

כבר שאלתי את זה אבל לא הבנתי את תשובתך - עזרה בבקשה. בני בן שנה, חזרתי לעבודה ואני שואבת מאז פעם מיום, בצהריים. רציתי לדעת אם זה מספיק לבני בנוסף על מוצקים. הוא אוכל מספיק מזונות מגוונים אבל אני עדיין חושבת שהוא זקוק לחלב במשך היום, לא? כמה חלב להשאיר לו בבית כשאני נעדרת מ-6 בבוקר עד 5 אחה"צ? תודה. אנא, אל תשתמשי בקיצורים בתשובה.

למעלה