Breaking Dawn
(עד פרק 7)

Kawaii Me

New member
Breaking Dawn ../images/Emo58.gif (עד פרק 7)

אני ממש מצטערת שאני פותחת כאן טופיק, וירדני אם את מוצאת מקום נורמאלי לשרשר אליו תשרשרי ואני מצטערת על הטרחה..אבל באמת שאני מתפוצצת פה, בבקשה תנו לי תמיכה או שאני בוכה!! לא הייתי מוכנה לעוד משבר לפני סוף הסאגה...אבל אני במשבר רציני ואני שוב לא מסוגלת לפתוח את הספר ולהמשיך לקרוא. אבל הפעם ממש לא מסוגלת!! איך לעזאזל זה קרה? אני ממש לא אוהבת את איך שהספר מתפתח..בלה בהריון? אדוארד לא רוצה את הילד? הכל היה מושלם ממש, הם היו בירח הדבש שלהם, ואז פתאום הם התחילו לשכב וזה התחיל להריח לי לא טוב. אחרי שהם שכבו פתאום הכל מתהפך- בלה לא רק רוצה לדחות את הפיכתה לערפד, היא גם ספק אם אי פעם תרצה להיות ערפד שוב..שזה כבר איכזב אותי אני ממש רוצה שהיא תהפוך כבר לערפד. במקום- היא נכנסת להריון בגיל פאקינג 18..ורוצה את הילד הזה? לא יודעת למה אבל זה ממש שבר אותי..(אולי כי אני אחרי גיל 18 ומבינה כמה הגיל הזה צעיר מידי ואולי כי זה ממש לא מתאים לה) כי היא אף פעם לא חשבה על זה אפילו ופתאום היא רוצה את הילד בטירוף? לא יודעת זה סוג של אאוט אוף דה קאראקטר... סלחיה אני יודעת שאני רגשנית אבל הפרק הזה (פרק 7 למי שלא זוכרת) ממש תפס אותי עם המכנסיים למטה- לא מוכנה!!!. חוץ מזה אדוארד שלי יורד מהפסים פחות או יותר ואני ממש לא יכולה להמשיך לקרוא כשהוא מתנהג בצורה כזו. כ"כ נהנתי מהספר והוא היה מושלם עד לרגע שהיא הבינ שהיא בהריון פחות או יותר. לאמוצא חן בעיני בכלל..אתן ח חובתשאני מוזרה אבל אני באמת לא מסוגלת להמשיך לקרוא כשאני כ"כ בשוק ומאוכזבת. והכי מעבן שעכשיו מתחיל הספר השני וג'ייקוב מדבר, ומזה אין לי כוח אליו (סליחהמעריצות ג'יקוב זה לא אישי). אני יודעת שלקחתי ללב, אבל נו כזאת אני..מה אני יכולה לעשות..;;

adi dion

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo58.gifBD גם עד פרק 7

וואי תקשיבי הייתי באותו מצב בדיוק, חוץ מהעובדה שלא עזבתי את הספר מרוב עצבים חחחח כן, זה מוזר והזוי ולא קשור לגמריייייייייייי שהיא פתאום בהריון, הם לא אמורים להיות עד כדי כך נורמלים!!! ובדיוק אמרתי את זה לחברה שלי גם- זה נראה כאילו היא בכוח חיפשה על מה לכתוב. הם היו זוג, התחתנו ומה עכשיו? וואלה השלב הבא זה ילד! אבל זה מטופש במקרה הזה... והחלק של ג'ייקוב- מה זה התבאסתי כשגיליתי שחצי ספר אני הולכת לקרוא עליו :| וניסיתי לדחות את זה כמה שיותר... אבל אני חייבת להגיד שזה לא היה כזה נורא כמו שחשבתי
עכשיו אני כבר אוטוטו לקראת סיום (לא רוצה!
) אל תתני לחלק הזה לבאס אותך, קחי קצת הפסקה ותחזרי לספר רעננה

Kawaii Me

New member
אני ממש אוהבת אותך:)) ../images/Emo58.gif

לקרוא עליו חצי ספר עכשיו לא בא לי:(

ספירצ

New member
גם אני שם פחות או יותר,

אז אין לי כל כך מה להגיד לך.. כאילו, אני בפרק 12, וזה לא התפתח הרבה מעבר לזה אז אין לי כל כך הרבה דרכים לעודד אותך XD

kay12

New member
../images/Emo58.gif אני לא יודעת אם אתן מודעות לזה אבל

סטפני למעשה כתבה את המסגרת של הספר הזה עוד לפני שהיא כתבה את NM ו E מייד אחרי T היא כתבה ספר המשך אחר, שמעולם לא פורסם והיא קראה לו Forever Dawn שמתרחש אחרי שבלה כבר סיימה תיכון ואחרי כן הם החליטו לחזור לראות מה בכל זאת קרה בשנה הזאת ואז היא כתבה את NM ו E כשכל העלילה שלהם אמורה להוביל למסגרת שכבר נכתבה ב Forever Dawn היא אמנם נאלצה לעשות דיי הרבה שינויים בעלילה אבל העלילה של ההריון בהחלט הייתה כבר ב Forever Dawn. והייתה מתוכננת. אחרי שתסיימו את הספר אתם יכולים לקרוא על ההבדלים בין Forever Dawn ל Breaking Dawn באתר של סטפני תחת FAQ של הספר. אני בכל אופן מאוד אהבתי את הספר הרביעי, אני דיי הבנתי למה בלה כ"כ רוצה לשמור את התינוק, היא מרגישה חיים מתפתחים בתוכה וזה משהו מאוד חזק, סטפני אומרת שזה משהו שהיא הרגישה עם כל אחד מ-3 ההריונות שלה, ואני לא חושבת שהיא מגזימה בעניין. ואדוארד לדעתי מתנהג כמו אדוארד, הוא רואה את עצמו כרגיל כמפלצת ומאמין שמה שגודל לבלה בבטן הוא כמוהו... אני באמת מקווה שתמשיכי לקרוא, גם אני לא ממש התלהבתי כשראיתי שהחלק הבא הוא מנקודת המבט של ג'ייקוב (מצטערת אבל אני לא סובלת אותו), אבל לקחתי נשימה עמוקה וקראתי ובסופו של דבר זה היה אפילו מהנה.

Fall Out Liel

New member
זה חדש לי ../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

לא ידעתי שהיה ספר כזה OOOO: נקרא באתר;

adi dion

New member
ידעתי שיש מצב שזה זה!! ../images/Emo58.gif

לא קראתי את ה FAQ של BD כי עוד לא סיימתי אבל שמעתי על פוראבר דאון, ושהיא הבינה פתאום שזה לא מתאים לנוער שזה בעיקר הקהל שלה ואז היא התחילה את ניו מון. שובבה סטפני!
יו איזה מגניב, עכשיו אני כבר רוצה לסיים את הספר כדי לראות את ההבדלים שהיא כתבה שם!!

Kawaii Me

New member
ואוו לא ידעתי את זה!! O_ם ../images/Emo58.gif

לא יודעת ההתנהגות של אדוארד קת לא מקובלת עליי..ותסלחי לי אבל להיכנס להריון בגיל 18? ועוד בלי שחשבת על זה בחיים לפני כן? זה הרגיש כ"כ מזוייף וout of character. בלה היא הנערה המאוהבת שמוכנה ללכת עד הסוף בשביל האהבה שלה. לא חושבת שזה מתאים לה, זה היה קצת מאולץ..לא אהבתי ולא נהנתי בכלל...וג'ייקוב נדחף עכשיו אז אני לא מסוגלת להמשיך.

kay12

New member
../images/Emo58.gif BD

זה לא שהיא תכננה את זה, הם אפילו לא חשבו שזו אופציה קיימת אז הם לא ממש נזהרו מהכיוון הזה. וברגע שאת מרגישה את האימהות זה משהו שקשה להתעלם ממנו.. ואני חושבת שאדוארד דואג בצדק, הוא בכל זאת חושב שגודלת שם מפלצת...אני בטוחה (או לפחות מקווה) שתצליחי להבין אותו יותר בהמשך הספר.

Kawaii Me

New member
לא יודעת אם אצליח לסבול עוד מההתנהגות הזו שלו

כרגע זה קשה ולא מקובל עליי.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo45.gif זה באמת מוזר כי היא גם אמרה שהיא לא

תהייה כמו אימא שלה O_ם

Kawaii Me

New member
כן זה פאקינג הזוי...מה עושים מה עושים;;

לקרוא או לא לקרוא

אידיוט! ../images/Emo69.gif ../images/Emo58.gif BD עד 7. ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

תקשיבי... גם אני ממשממש לא אהבתי את ההתפתחות של הסיפור, והתבאסתי בדיוק כמוך. במיוחד בקטע שאדוארד מתחיל להתחרפן, זה היה די מתסכל למען האמת.... אבל זה לא משנה, כי אין מצב שאת מפסיקה באמצע. את חייבת לסיים, לא משנה עד כמה העלילה תהיה דבילית. [ואנלא אומרת שהיא דבילית! XD] לא יודעת מה איתך, אבל היו קטעים במהלך הסאגה שפשוט היה בא לי לזרוק את הספר ולא לפתוח אותו יותר בחיים! חח אבל מן הסתם שלא עמדתי בזה והסקרנות השתלטה עליי. ובאמת, בלי ספוילרים, הסוף של BD ממש שווה את זה. זה כמו NM בשבילי... ההתחלה הייתה נוראית. במיוחד הקטע שהוא עוזב אותה וכל התהליך הזה עם ג'ייקוב... זה היה משעמם ונוראי ועצוב לגמרי, אבל הסוף היה ממש שווה את זה. לסכם את כל החפירה הזאת: אל תפסיקי. הסוף ממש טוב ושווה שתסבלי קצת עכשיו.

Kawaii Me

New member
XD ../images/Emo58.gif

יווו ממש תודה. חשבתי שכל הבנות יצעקו עליי שאני דרמה קווין
האמת שבעיקר קשה לי עם איך שאדוארד מתנהג ואני לא מסוגלת לסבול את זהXD ממש ככה! ושוב ג'ייקוב תקוע עכשיו..זהרק מוריד לי את החשק ;; אני יודעת שאסור לי להפסיק אבל אני ממש מדיכי מהספר הזהXD

חחח ממש לא. ../images/Emo58.gif? ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

נראה לי שכולנו עברנו את זה.
וכן, זה היה מעצבן איך שהוא התנהג... ג'ייקוב לא תקוע! חח אני לא מבינה מה יש לכולם נגדו, הוא ממש חמוד. יש לו קטעים מעצבנים - כמו לכולם - אבל אני ממש אוהבת אותו.

למעלה