Brave Heart

Ofer Tal

New member
Brave Heart

They Can Take Our Lives , They Can Take Our Lands , !But They Can Never Take, Our Fredoom

כל הכבוד לך עופר קצר המכנסיים, לא

ידעתי שאתה יודע גם לכתוב באנגלית.

Ofer Tal

New member
תתפלא

אין לך שמץ דקיק של מושג כמה סגולות ייחודיות יש לי , ואתה מוזמן לשאול את כל יושבי הפורום...

נושא לכל חברי הפורום:

איזה סגולות יחודיות יש לעופר טל? (מלבד היותו סגן אלוף הארץ בהחלפת טיטולים למבוגרים)

t o k e r R

New member
לב אמיץ (אני בוגר מדי לאנגלית)

הם יכולים לקחת את החיים שלנו הם יכולים לקחת את האדמות שלנו, הם אפילו יכולים לקחת את החופש שלנו!!! אבל אבנים , אבנים יש מלא הם לא יכולים לקחת את כל האבנים... נביס את הבריטים המלוכלכים באבנים!!!!

Ofer Tal

New member
חחחחחחחח

טוקר מצדי שיקחו גם את האבנים וגם את בומבץ , אבל הם בחיים לא יקחו לנו את הדיבוב של מל גיבסון! הוו כן מל!

מצדי שיקחו את הדיבוב של מל גיבסון

אבל אם אפשר שישימו בדרך קצת מלח באוכל של אריאל.

t o k e r R

New member
שיקחו גם את המלח של אריאל...

(או אולי בעצם לא יהיה מצחיק לראות אותו מתנפח) אבל שישארו איזה הר געש מדורה או לפחות גפרור... רק ככה נוכל לנצח את הבריטים המלוכלכים נשרוף להם את כל המכנסים ואז שהם יתפדחו מדי ללכת עם חציות, נשלוט בכל בריטניה ואולי בעולם... למה? כי אנחנו סקוטים? מה זה קשור? אנחנו גברים, ואנחנו עדיין לובשים שמלות להאנה , וזה לא מערער את הגבריות שלנו... למה? כי אנחנו חבורה של בהמות מטומטמות... נ"ב אתם יודעים מה אני מעדיף את הבריטים, לפחות הם לובשים מכנסיים... הידד לבריטים חבורה מתורבבת מגולחת, והכי חשוב לא מאופרת... של 100 אחוז גבריות... משהוא רוצה כוס תה.... עם חלב... ופאה לבנה טיפשית...

אתם יודעים מה....

שיקחו גם את הבריטים וגם את הסקוטים. אבל שישאירו לנו את הגרמנים כי הם אף פעםפ לא עשו לנו שום דבר רע.....

Ofer Tal

New member
עזוב

שיקחו הכל , ממילא אין לנו מה לעשות. לפחות יש לנו את המפתח 333. רגע? או אולי בעצם גם את אין לנו? אבוי! יום הדין הגיע! מעכשיו כולנו נהיה תלויות בעובדיה ושליחיו! הקץ על כולנו יבוא!

t o k e r R

New member
עזוב 333...

אם רק היה לנו את הלדרמן כדי לפרוץ את המנעול אבל אבוי אין יותר לדרמן (עופר טל) אז עכשיו אנחנו באמת תלויים (תרתי משמע) בידיו של עובדיה...

מה??????????

האם איבדתם את המפתח לרכמציה??? או שמה יותר נורא את הלדרמן של טוקר????

ronikalush

New member
טוקר אוהב ללבוש חצאיות ושמלות?

אבוי.. נכון שלא הייתי כאן הרבה זמן אבל לזה עוד לא הייתי מוכנה.. אני מעדיפה שגם עובדיה יעלם ויבוא עלינו קץ העולם מאשר לראות את טוקר מהלך לו ברכמציה בשמלה או חצאית.... אני עוד מאמינה שהמשיח הגיע- וזה ויצמן.. ויצמן המשיח יושיע את כולנו!! עוד תראו!! עכשיו הוא משדר לכולם עם הצלחת לוין שיש עליו!!! כולנו לא נמות.. לפחות לא עכשיו טל- לא לא שיקחו גם את הגרמנים

למעלה