** BRAND NEW **

aviv32

New member
לא שמת לב שבBD הגוף שלה נהיה כמו של

דוגמנית? היא רזתה, וזה בטח בשביל התפקיד (אחרי הכל, פעם ראשונה שראו אותה בבגד ים בדמדומים וגם בשביל הסצינות שבלה חולה..) שימי לב להבדל בין E שם רואים שהיא שמנמונת בתוך הג'ינס (אפילו יחסית לT ולNMׂ) לבין BD.

שמנמונת?!

וואו... כנראה שההגדרות שלנו לשמנמנות מאוד שונות

ורדונה2

New member
וואו. שמנמונת? קריסטן? בא לי לבכות ממה שכתבת.

קריסטן מעולם לא הייתה אפילו טיפה שמנמונת. היא תמיד הייתה מאוד מאוד רזה. מה שראית ב-BD היו אפקטים מיוחדים, היא לא באמת רזתה כ"כ הרבה והגיעה לתת משקל בשביל התפקיד. הכל איפור ואפקטים במחשב. אבל שמנמונת בתוך הג'ינס?! וואו. זה באמת מעיד בעיניי עד כמה התקשורת עיוותה את מודל היופי הנשי אצל בחורות היום. לומר על קריסטן שמנמונת זה אבסורד לא נורמלי, ממש עצוב לי שאת יכולה אפילו להעלות על דעתך לומר על בחורה כזאת קטנה ורזונת שהיא הייתה "שמנמונת".
היא אפילו לא התקרבה ללהיות "רגילה". היא תמיד הייתה מאוד רזה ועם מבנה גוף קטן. מה שעשו ממנה יותר מאוחר באפקטים לא היה מתאים לדוגמנית, זה היה מתאים לניצולת שואה או חולת אנורקסיה כרונית. הגוף הטבעי שלה מתאים לדוגמנות, אם כבר. ממש ממש עצוב לי שבשבילך זה נקרא "שמנמנה".

aviv32

New member
ווא-האוו איזו התנפלות...

טוב, אז כנראה שלא הבנת אותי נכון- או שלא הסברתי את עצמי נכון, מה שבטוח- "דבריי הוצאו מהקשרם" חחח בכל מקרה- מה שהתכוונתי היה שהיא שמנמונת ביחס לעצמה. זאת אומרת שהיא רזונת (ואכן- רבע עוף לגמרי), אבל בE היא היתה יותר מלאה מאשר בBD. ובאאארוררר שאני יודעת שבBD זה היה אפקטים מיוחדים, הגזמת!! ומי שמכיר אותי ויקרא את מה שכתבת יצחק כי אני זו שכל פעם ששואלים אותה "נכון שרזיתי / השמנתי?" תמיד עונה "לא יודעת אל תשאלי אותי", כי באמת שאני לא שמה לב בד"כ לדברים כאלה... הקיצקצ- מה שאת חושבת זו ממש לא היתה הכוונה שלי... סולחת?

ורדונה2

New member
זה לא אישי מאמי, פשוט משהו שממש עצוב לי לראות

אני לא מסכימה איתך בכלל לגבי מה שאמרת- שהיא נראתה בE יותר מלאה יחסית לעצמה. הייתה רזונת מההתחלה ונשארה עד הסוף ככה.

aviv32

New member
טוב, כל אחד רואה את זה בצורה אחרת...

הנה ההבדלים זה ממש בולט, תראי את הרווח בין הרגליים שלה בBD

aviv32

New member
ושוב E

ושוב- כל אחד רואה את זה אחרת, כמובן שזה לא אישי אבל לי עצוב שאת רואה *אותי* בצורה כזו... בכל אופן זו לא היתה הכוונה שלי.

shaharEB

New member
אין ספק שבBD היא רזה יותר. אבל בE

היא עדיין רחוקה מלהיות שמנמונת לדעתי

ורדונה2

New member
תעשי לי טובה, כולנו נשים ולא נולדתי אתמול.

זה שאת שמה לי תמונה שלה בסקיני ג'ינס מ-BD, ואז מייד אחרי זה שמה לי תמונה שלה בג'ינס מתרחב שקצת גדול עליה ובגזרה הרבה פחות מחמיאה, יחד עם קפוצ'ון קצת רחב ולא הכי מחמיא- באמת ציפית שאוכל את זה ואגיד "שיואוו, היא באמת רזתה!"?
הבחורה הזאת מאוד רזה מטבעה ואין שום הבדל בין התמונות שנתת כאן מלבד סטיילינג מחמיא יותר לסטיילינג מחמיא פחות. גם אני יכולה למצוא לך עכשיו תמונות של איזו דמות מפורסמת שתרצי, באמת- just name it, ואוכל לפברק איזו "ירידה במשקל". לא קשה במיוחד, הכל עניין של לבוש משמין מול לבוש מחמיא וזווית צילום. זה לא אישי, אבל עדיין עצוב לי לראות שאת מתעקשת על נכונות החשיבה שלך... באמת שלא בקטע של לתקוף אותך, אלא רק כי זה פשוט מדכא לראות כמה התקשורת עיוותה את דימוי הגוף הנשי אצל בחורות היום.
אבל זכותך לחשוב איך שבא לך, מה אני אגיד לך...

aviv32

New member
טוב, אלו התמונות שהיו לי, אבל

בסרטים גם רואים את זה באופן בולט יותר (אני לפחות..). רואים רווח בין הרגליים וזה לא משנה איזה ג'ינס היא לובשת, הרי הסקיני לא מצמצם היקפים... (ודיברתי על הרגליים לא על הקפוצ'ון). בכל מקרה נראה לי שלקחת את העניין קצת רחוק מדי, זה כנראה נושא שקרוב לך ללב ספציפית.
סתם מיותר כל הדיאלוג הזה..

ורדונה2

New member
הסקיני מבליט רזון

ומכנסיים רחבים עושים את ההיפך- מרחיבים ירכיים ואגן אצל בנות רזות. ונסכים לא להסכים

תהייה- למישהי יש את הראיון המלא מג'ימי קימל?

אני מחפשת ביוטיוב אבל מוצאת רק חלקים... ולא את הכל. למישהי יש קישור לראיון המלא?

למעלה