BrakeOut3D

ahillel

New member
BrakeOut3D

מצטער De-Panther אם גנבתי לך קצת מההצגה
תשנו את הסיומת ל ZIP

De-Panther

New member
כבר כמה ימים שלא יצא לי להכנס בווינדווס - אבל

כשאני אכנס אני אבדוק חוצמזה אין מה לגנוב ממני - הברייקאווט שלי היה סתם הוכחת יכולת בVRML - זה ממש לא היה מקורי

itaym02

New member
הייתי בטוח שזו טכנולוגיה מתה.

יש לך קישורים לאתרים שעובדים עם זה (רק לIE נכון?)

itaym02

New member
מהקישור שלך...מה היתרונות של VRML על FLASH?

אם יש בכלל יתרונות.

De-Panther

New member
זה 2 דברים שונים לגמרי... VRML נועד כדי להציג

סביבה תלת מימדית להציג אובייקטים שונים בצורה נוחה יותר(למשל ליצור מודלים של חלקי מכונות ולהציג אותם ברשת בצורה מהירה ונוחה - כדי שיוכלו לעבוד עליהם) פלאש נוצר בשביל אתרים עם גרפיקה יפה יותר ומתישהו נוספו לו עוד יכולות כשראו שזה מאוד תפס(כמו האקשן סקריפט) פלאש זו גם התוכנה שאיתה מכינים את הקבצים בעוד שלVRML יש המון תוכנות שמכינות לזה מודלים או מוסיפות אנימציה, אבל לא משלבות את הסקריפטים בעולם בצורה טובה(לכן אם אתה רוצה ליצור בVRML משחק אתה צריך להבין איך הקובץ בנוי ולדעת JAVASCRIPT או את הסוג סקריפט של VRML[כרגע שכחתי את השם שלו] יותר טוב כדי לדעת איך לעשות את זה בצורה טובה) VRML היה לפני פלאש אבל לא צבר מספיק תאוצה(לא הכירו את זה מספיק אנשים וגם לא שיווקו אותו כמו ששיווקו את הפלאש) לדעתי זו שפת מידול מאוד נוחה ופשוטה ובסופו של דבר היא תלויה במנוע - שים לב שיש המון דפדפנים של VRML ובכל אחד הגרפיקה היא שונה... זה כמו שתקח קובץ של 3Dמקס ותטען אותו במנוע של משחק כזה או אחר ובכל מקום זה יטען במהירות ובצורה שונה פלאש לא מסוגל להציג תלת מימד - הוא פשוט מציג ציורים דו מימדיים, אפשר לעשות בעזרת כלמיני קומבינות עצמים תלת מימדיים גם בפלאש, אבל זה יהיה מאוד מאוד איטי ולא יצא יפה כמו שזה יכול לצאת בVRML(או בשוקווב שהיא גם של מקרומדיה[אדוב?] אבל לה יש יכולות תלת מימד) היום, אין סיבה להשתמש בVRML זה מת, לא ממשיכים את זה, אין כמעט אנשים עם דפדפן של זה - ואנשים הרי לא אוהבים להוריד פלאגינים מיותרים(הרי כבר יש להם פלאש, למה הם צריכים עוד פלאגין?) לדעתי זה חבל, אבל אין מה לעשות עם זה

De-Panther

New member
טוב ראיתי../images/Emo9.gif נראה נחמד... רק קצת לא נוח הזוית

שממנה צופים קשה לדעת מתי הכדור הולך לגעת במטקה שלך וגם לא הבנתי אם הסגולים זה לבנים שהם לפני הלבנים הירוקים או שהם פשוט מחליפים צבע לירוק ברגע שפוגעים בהם תמשיך את זה ותראה איך זה מתקדם

למעלה