Box Car Racer

ּpine appleּ

New member
תשמע אתה צודק

חוץ מהקטע של ´אני שופט אותך...´ מי אתה שתשפוט מישהו? ועוד מישהו שאתה לא מכיר?

dansh

New member
...

לכל אחד מותר לשפוט, אבל אף-אחד לא חייב להקשיב. לשפוט זה פשוט להגיד מה חושבים על משהו/מישהו, כמו ביקורת, כל אחד יכול לבחור אם להתייחס לדברים האלו או לא...

Chen PunKuki

New member
תקשיב חבוב...

יש הבדל בין לשפוט לבין לתת משוב ולהעביר ביקורת.. מה גור ם לך לחשוב שאתה יכול לשפוט מישהו? אף אחד כאן הוא לא בדיוק אמממ ישות עליונה שמחליטה מה טוב ומה רע..

dansh

New member
השתמשתי במילה לשפוט

כי זה מה שהוא השתמש בהודעה שלו (PUNK223) אני לא שופט אף-אחד, אני כתבתי מה אני חושב עליו ועל עוד כל מיני אנשים כמו שהוא כתב עליי בהודעה לפני וכמו שכולם עושים פה על כולם וגם על אנשים אחרים (להקות) אתמול "PUNK 223" כתב עליי שאני הומו, אז מה? התחלתי לבכות על זה שהוא ירד עליי? לא, כתבתי לו בדיוק מה שאני חושב כמו שהוא עשה... להגיד למישהו שאני לא אוהב את המוסיקה שהוא אוהב ולהסביר לו למה זה ממש לא נקרא לשפוט, אוקי?

firerez

New member
טובב

למה את קורא לעצמך פאנק 223 אתה סתם הומו וממה שאני מכיר אותך מפרומים האחרים הבנתי 223 של זה צירוף של בלינק 182 וסאם 41 יענו 41+182=223 למארק יש קול נחמד לטום יש ממש קול מעצבן בלינק לא שולטים ועוד דבר אם כבר אתה אוהב את סאם אז למה אתה אוהב את השיר המכוער הזה של ספידרמן וגם הסולו של קליפוניהקשון הוא לא כזה טוב ......

ּpine appleּ

New member
טוב עכשיו זה כבר נהיה מגעיל

כאילו תכלס, מכפת לכם? הבן אדם מתענין ושואל ורוצה להכיר עוד להקות ומה אתם עושים? יורדים עליו? מה ש dansh אמר עוד פסדר... אבל די רדו ממנו לא בא לכם- אל תעזרו! אבל למה להיטפל לאנשים סתם, זה לא שהוא בא והילל את בריטני ספירס אז מה הקטע שלכם??

punk223

New member
טוב..

נתחיל מזה שהומו זה אתה, firerez, (שם של חשפנית במצוקה). מה זה עניינך מה זה 223? לטום יש קול יפה, השיר של ספיידרמן לא מכוער, בלינק כן שולטים, והסולו של קליפ´ כן מגניב, פשוט תשמע איך הוא מאלתר אותו בהופעות ואז תבין...

firerez

New member
בואנה אתה ממש דפוק

קודם כול תסביר לי מה הקשר בין חשפנית לבין הנייק שלי דבר שני משש לא אכפת לי מה זה 223 אני רק יודע שלא משנה מה זה אתה עדיין דפוק ועוד פעם מארק שר פי מאה על טום השיר של ספידרמן של סאם מגעיל והסול של קליפוניה לא כזה ורק שתדע שאתה מדבר כמו איזה ילד בן 12 שמתלהב מmtv אז שתדע לך שגם אני אוהב את בלניק וסאם אבל אתה צריך להכיר בעובדות שהם להקות פאנק פופ בלינק היום טובים עד דוד ראנץ ופה ושם היו להם יצאות סאם להקה עם כישרון ענק רק שהפירסום תפס אותם והם לא מנצלים את הכישרון שלהם ועוד דבר אם כבר סאם אז הסולו של דייב (ניראה לי ככה קוראים לגיטריסט השחור שלהם) באינטו דייפ הרבה יותר טוב מהסולו של קליפורניה אז בכמה מילים תתבגר כבר !!! ותבין שפאנק זה לא רק סאם ובלינק ויש הרבה מעבר לזה והלואי שאני הייתי יודע רבע מההרבה הזה....

למעלה