טוב, אז ככה...
למי שבאמת אכפת מדברים שינסה לקרוא הכל (פשוט לא שמתי לב שכתבתי כל כך הרבה): כבר אין לי כוח עוד להסביר למה בלינק הם להקה מסריחה כי כתבתי את זה כבר 3 פעמים פה וגם פעם אחת בפורום שלהם, טים ארמסטרונג הסולן\גיטריסט של רנסיד (אתה לא יודע מי הוא אז אתה הומו) מה שכתבתי זה שבגלל שהוא מופיע שם אז שווה לבדוק את זה כי בדרך כלל אנשים כמוהו לא היו מופיעים בפרוייקט של להקות כמו בלינק. עוד משהו, ממש לא מזיז לי שהוא מצחיק וגם לא אמור להזיז לך, אם הוא מצחיק שיילך לעשות סיטקום, זה כמו שתגיד לי שזמרות פופ כוסיות אז יש להם שירים יפים, שילכו להיות דוגמניות לא זמרות... חוץ מזה גם אפילו אתה כותב בעצמך שהוא באסיסט חרא אז מה אכפת לי שיש לו קול יפה, קול זה הדבר שהכי פחות חשוב בלהקה. אם טום זה הסולן שלהם אז לא אין לו קול יפה, יש לו קול מעצבן, אבל מה שיותר חשוב זה לא הקול שלא, אלא היכולת המסריחה שלו לנגן. וM2 הוא לא יותר טוב מMTV כי שם במקום לשים את בריטני ספירס ואנסינק שמים לינקינפארק ולימפ ביזקיט (ומרילין מנסון וסאם41 ובלינק וכל שאר להקות הניו-מטאל/ראפ-קור/פאנק-פופ...) אתה ועוד כל מני אנשים (איזה חצי מהפורום הזה) פשוט לא מבינים, זה שלהקה מגניבה או מצחיקה זה לא סיבה לאהוב אותה, המוסיקה קצת יותר חשובה, ואם אתה חושב שהמוסיקה שלהם טובה אז ברור שפשוט קשה לך לקלוט דברים שהם קצת יותר קשים לתפיסה או מסרים שיותר חשובים מכל מיני שטויות, אתם אוהבים מה שפשוט וקל לתפיסה כמו שירים עם 4 אקורדים על האקסית של ההוא או על החברה של ההוא ו... אה רגע, זה מכסה את כל הנושאים שלהם. אם באמת היה חשוב להם משהו (כמו מוסיקה למשל) יותר מהתהילה והכסף אז הם לא היו צריכים להקים סיידפרוג´קט בשביל לנסות משהו קצת שונה (ממש קצת שונה) כי הם מפחדים שMTV לא יהבו את זה וישימו את סאם41 במקומם... רק בגלל כל המסחריות המעצבנת הזאת של MTV (וVH1 וגלגלצ וכד´...) יש מיליוני להקות עם כוונות, מסרים ודעות שצריכות להקליט בחברות קטנות שאף אחד לא שמע עליהם או באיזה מרתף ועל רובם אף אחד לא יודע כי כל העולם פשוט עושה מה שכולם עושים ונותן לMTV לשטוף לו ת´מוח, הלהקות האלה צריכות לעשות הופעות בכל מיני מועדונים קטנים עם ציוד חרא ובסופו של דבר עוברים לעבוד באיזה סופרמרקט רק בגלל שהמוסיקה שלהם היא לא מה שפופולרי עכשיו וכי ילדים בני 11-19 מעדיפים לשמוע על האקסית של ההוא או על החברה של ההוא במקום על דברים חשובים שהם לא יודעים עליהם, אבל למה הם מעדיפים את זה? כי זה מה שתוקעים להם בפרצוף בטלוויזיה כל היום כדי שאנשים לא ישמעו דעות אחרות, קחו את אנטי-פלאג לדוגמא, כל העולם החרים אותם (לא כל העולם, אלא רק אנשים שלא רואים MTV כל היום) בגלל דעתם על ה11\9, אז בגלל שבוש היה צריך להוציא כעסים על מדינה שלמה אז זה מה שנכון, אם יותר אנשים שם היו רק מקשיבים לדעות שלהם הרבה היו מזדהים עם הדעות שלהם ומבינים והיו עושים משהו בנושא, מבחינתי MTV הוא כמו מחלקה של הממשלות שנועדה להשתיק אנשים שבוחרים להעביר את דעותיהם במוסיקה על ידי דוגמניות שרוקדות על המסך כל היום. אני לא יודע בן כמה אתה אבל גם אם אתה יותר גדול ממני אתה עדיין צריך להתבגר. אה ועוד משהו, אולי אתה לא הומו אבל אתה אוהב להקה של גברים (ילדים) שמתפשטים כל הזמן, אז תקרא לאחרים הומואים. אני לא יודע אם משהו באמת קרא את כל זה אבל אם כן זה בטח רק כאלה שאכפת להם באמת ולא אלה שלא יכולים להקשיב למוסיקה קצת "מסובכת" (יותר מ-4 אקורדים, מסר, סולו, לדוגמא...) וגם לא יכולים לקרוא הודעה ארוכה בגלל שהם מעדיפים את ההודעות המגניבות והפשוטות שכולם אוהבים. אם כן קראת את זה (PUNK223 (גם כן PUNK...)) או אנשים אחרים כמוך, אתה בטח לא תבין, אתה בחיים לא תבין, אז לא חשוב, אתה כנראה תמשיך כל החיים שלך לשמוע את המוסיקה המגניבה שלך שכולם אוהבים וכשמישהו כותב איזהשהי הודעה רצינית אתה פשוט תחפש איך לרדת עליו... רק שבמקרה ההודעה שלך משום עצבנה אותי עכשיו מאוד שלא שמתי לב וכתבתי פה עמוד שלם, מה לעשות שיש אנשים שפשוט לא מבינים... נ.ב אחרי ששמעתי את רוב הדיסק שלהם הגעתי למסקנה שהם ממש לא שונים מבלינק, להפך הם בלינק רק לא עם אותם האנשים וממש אין לי מושג מה טים ארמסטרונג עשה שם...