Box Car Racer

iT DiS

New member
Box Car Racer

זה שם הלהקה החדשה של טום וטרוויס, ולפי דברי טראוויס, זה רק משהו זמני, ובאוגוסט בלינק נכנסים להקלטות של האלבום הבא. חוץ מטראוויס וטום, חברים בלהקה דיויד קנדי(גיטרה) ואנטוניו סלסטינו(בס). תהנו!

eb182

New member
כן

יש לי את הדיסק שלהם וכבר והוא מאוד טוב. מוזר שעד שכתבו על זה במעריב לנוער כבר היה לי אותו.

iT DiS

New member
דיסק מעולה../images/Emo91.gif

כן, גם לי יש את הדיסק, וזה באמת די מוזר, אבל ההסבר שלי לזה, זה שפשוט עד שלא יצא לMTV הסינגל, אף-אחד לא ידע על זה, ולכן, רק כאשר ראו שהנושא של בוקס קאר רייסר תופס תאוצה, הם הבינו שזה מספיק חשוב, במיוחד שיתכן ומדובר בהתפרקות של בלינק שנערצת לא רק על ידי חובבי פאנק ורוק אלא גם על-ידי פופיסטים. ובאמת הדיסק מומלץ בחום!

eb182

New member
דווקא הקליפ היה באמ טי וי לפני חודש

פשוט הם לא כותבים עליהם הרבה. אני שמעתי על זה בערך בפברואר או משהו וחשבתי שתוך איזה חודש הם יכתבו ברכילות על זה אבל זה לא קרה כי הם רק כותבים על בריטני ודומיה.

eb182

New member
אבל אני לא בטוחה

כי אני לא יכולה להסתכל על הערוץ הזה רק שמעתי שהקליפ יוצא באמ טי וי של אמריקה. ממש לא חשבתי שהם יוציאו קליפ לאמ טי וי כי חשבתי שהם ירצו לשמור על זה בתור פרויקט קטן.

iT DiS

New member
אמטיוי

יכול להיות שבאמת הקליפ יצא לפני חודש באמריקה, אך כידוע, בין אמריקה לישראל יש דיליי(איחור) של בערך כזה זמן... גם בקולנע... וביחד עם זה שמה לעשות שעיתוני הנוער הם יותר עיתוני פופ... אז תחברי הכל יחד, והנה התשובה...

eb182

New member
זה לא בדיוק ישראל

כי זה אמ טי וי אירופה. אבל אנשים בפורום הזה אמרו שהם ראו את זה אבל יכול להיות שזה היה באמ טי וי2

iT DiS

New member
נכון...

רק שהפיגור של כל העולם אחרי ארה"ב הוא גדול... לכן טבעי שגם אמטיוי אירופה מאחר בהמון זמן אחרי אמטיוי אמריקה לא?...

stevo32

New member
מאיפה?

מאיה הבאת תדסיק??? אני ניסיתי להוריד אותו מקאזה וחוץ מהשיר I fell so כולם הם קטע של איזה 30 שניות שחוזרים על עצמם

stevo32

New member
לא עובד לי

הכל הולך כשורה ושאני אומר לו להוריש את הדיסק לא מופיע לי השמות של השירים או משהו כזה...יש לי ריבוע ריק שמצד שמאל למעלה שלו יש ריבוע קטן עם צבע ירוק אדום וצהוב יכול להיות שאני צריך תוכנה או משהו?

blinknetta

New member
היה בMTV2../images/Emo168.gif

היה את הקליפ באמ טי וי 2 הורדתי את הקליפ וזה כאילו משם הלוואי היה לי אמ טי וי 2.... הורדתי את i feel so איזה 3 פעמים מ3 מקומות שונים ובכולם האיכות גרועה מישהו יודע מאיפה להוריד אותו שזה ישמע נורמלי?

eb182

New member
אני לא סובלת אנשים שרק מורידים

מהאינטרנט כי צריך לתמוך בלהקות והרבה יותר נוח שיש פשוט את הדיסק בבית. גם אני מורידה שירים לפעמים אם אני רוצה לשמוע שאני אוהבת להקה מסוימת לפני שאני אקנה דיסק שלה או שירים מדיסקים שלא הצלחתי להשיג.

iT DiS

New member
גם אני ככה...

גם אני מוריד שירים, ואם יש 3-4 שירים מאותו דיסק, אני קונה אותו. פשוט לא הצלחתי להוריד שום שיר שלה כמו שצריך, אז הורדתי כבר את כל הדיסק...

HelloweeN

New member
אז מה הבעיה ?? צורבים!

ואם רוצים דיסקים מלאים, אז הולכים לקאזה ומורידים ואח"כ צורבים ! נוח, פשוט, והשקעה של כ-2 ש"ח בדיסק.

eb182

New member
נכון

אבל זה בעיקר מפריע לי מבחינה מוסרית. אני צרבתי את אנמה מחברה שלי ואני עדיין מרגישה רע בגלל זה כי באמת אני רוצה לתמוך בבלינק, זה לא שעכשיו אני אקנה את הדיסק או משהו אבל לפחות עם בלינק אני לא אעשה את זה יותר. ההורדות של שירים אצלי זה יותר בשביל שירים מסוימים שאני אוהבת או בשביל לראות אם אני אוהבת את המוזיקה של איזושהי להקה ואז אני אקנה את הדיסק שלה.

justagir123l

New member
שאלה...../images/Emo53.gif

היי, אני חדשה פה. אני נורא מבולבלת בקשר ל Box Car Racer... ראיתי לפני איזה חודש את הקליפ לשיר I Feel So וחשבתי שזה בכלל בלינק ולא הבנתי למה מארק לא שם... מה קורה שם? מה קרוה עם בלינק ולמה טום וטראווס עשו להקה חדשה??

למעלה