Box Car Racer

• פותח הנושא eb182
  • פורסם בתאריך

eb182

New member
Box Car Racer../images/Emo91.gif

קיבלתי אתמול את הדיסק והוא מדהים לדעתי-אז כדאי לכם לקנות אותו וגם את האוסף של Atticus אם שמעתם עליו.

HandsomeDevil

New member
אני הזמנתי לפני כשעה קלה

מטוור רקורדס. יגיע בעוד חודש ואז אני אוכל כבר להוריד את כל האלבום בקאזאא. נו מילא... מישהוא שמע את מכתבים לאלוהים שלהם?! שיר כ"כ מעצבן..

Den56

New member
יש עוד אלבום

אבל יש שם בעצם רק 2 שירים (2 גרסאות של I feel so ).

xero1

New member
לא משהו כל ההרכב הזה.

אבל אם מתעקשים, יש משהו שמאוד דומה להם אבל עדיין נישמע אחלה. 71 Gaps קוראים לזה. או ש.. רגע, אה.. זה בגלל שטום וטראוויס שם? אז עזבו.

eb182

New member
כן

הגרסה של הקליפ יותר קצרה כי מורידים הרבה קטעים אינסטרומנטלים ממנה.

day dreamer

New member
בוקס כאר רייסר בחנות!!

היי.האלבום בוקס כאר רייסר יוצא היום.1 הוא יהיה בצליל! לי יהיה אותו בעוד כמה ימים... בכפר סבא... אז תקנו כי הוא שווה!!11 מאיה 182

eb182

New member
זה אוסף

של להקות פאנק כאלה שהחברה תומכת בהן הנה רשימת השירים: 1. ALKALINE TRIO - Jaked on Green Beers (Unreleased) 2. FINCH - Post Script 3. BLINK 182 - Time to break up (Unreleased) 4. NEW FOUND GLORY - Ex-Miss (Unreleased) 5. THE MOVIELIFE - Walking On Glass 6. AUTOPILOT OFF - Long Way To Fall (Unreleased) 7. AVOID ONE THING – Yakisoba 8. MIDTOWN - Find Comfort in Yourself 9. RIVAL SCHOOLS - On Vacations (Unreleased) 10. BOX CAR RACER - Tiny Voices (Unreleased) 11. MADCAP - Bright lights, Big City (Unreleased) 12. AMERICAN NIGHTMARE - am/pm 13. SUGARCULT - Daddy’s Little Defect 14. GLASSJAW - Radio Cambodia (Unreleased) 15. THE MIGHTY MIGHTY BOSSTONES - Sugar Free (Unreleased) 16. BAD ASTRONAUT - Catherine Morgan (Featuring members of Lagwagon) 17. THE STARTING LINE - Greg’s Last Day 18. SIMPLE PLAN - I’d do anything (Featuring guest vocal from Mark Hoppus) 19. NAME TAKEN - The Safety of Routine (Unreleased) 20. THE USED - A Box Full of Sharp Objects (Unreleased) 21. AGENT 51 - I Believe 22. SLICK SHOES - Friday Nite 23. KUT U UP – Destination (Unreleased) 24. JIMMY EAT WORLD - Praise Chorus (LIVE in London! *Unreleased)

למעלה