אני גם ממש אוהב את הקו המסתמן של האלבום החדש...אוהב את הגיטרות ואוהב את הארגון של הצליל והאמת השיר הזה מזכיר לי קצת את מוריסי משום מה, ובהתחשב במה שטורי חושבת עליו זה דיי משעשע. נכון זה קצת פחות אישי, קצת פחות אינטימי ואולי זה מה שמאכזב חלק מהמעריצים.רוב המעריצים מגלים אותה בשלב בחיים שלהם שהתכנים האלו מאוד נוגעים בהם, תקופת ההתבגרות אבל היא כבר לא שם ואני אפילו שמח בשבילה.אבל כמו שאמרתי לחברים שלי בשביל המעריצים האלו, ואני בתוכם, היא כבר עשתה 4-5 אלבומים מעולים ומיוחדים.אני שמח שהיא לא ממחזרת את עצמה, כנראה שהיא פשוט לא יכולה ולדעתי גם לא צריכה. אני מקווה שהאלבום השלם יהיה טוב ומיוחד בסגנונו.ואם לא אותם חמישה אלבומים שהזכרתי ימשיכו להתנגן, אותם אי אפשר יהיה לקחת ממנה. חג שמח לכולם!
הולך להיות האלבום הכי טוב מאז בויז פור פלוש. זאת אומרת, נכון שהיא מתנערת כמעט לחלוטין מכל מה שאפיין אותה עד היום, אבל לפחות ככה, גם אם הוא יהיה גרוע, הוא בטוח לא יהיה משעמם.
שהתלונות פה על האלבום החדש אינן מוצדקות אתן הרי לא חושבות שאמן ישאר תקוע היכן שהוא נמצא? טורי התפתחה מLP לUTP לBFP וכן הלאה... תסמכו קצת על אישה יצירתית ומלאת חזון... בכל מקרה, חג שמח מי יתן ותופתעו לטובה מהאלבום החדש ובציפיה להופעה בפריז ב
אני נוטה להסכים עם יוני, שגם אם הוא לא יהיה טוב, הוא יהיה מעניין. ואני גם קצת מתחילה לאהוב את באונסינג. תראה, זה לא שהוא כזה על הפנים. פשוט היו לנו ציפיות אחרות.