Bottom Line
....

Rוית

New member
Bottom Line../images/Emo35.gif....../images/Emo70.gif

יש באלאניס יוטופיה קליפ שמדברים על האנוורסרי של ג'אגד ואיך אלאניס הכירה את גלן ("בליינד דייט בין כותבי שירים"
) ואז הם מספרים שגלן שלף גיטרה וישר הם כתבו יחד את The Bottom Line ושומעים ברקע את השיר (יותר נכון את השתי שורות היחידות שכולם מכירים מהשיר). וזה נשמע ביצוע נקי מרעשים ואני מנסה לזהות אם חדש או לא אבל לא הצלחתי.. אני בספק שהוא יצא עם החידוש של JLPA כי אחרת כבר היינו יודעים על זה, אבל מה אתם אומרים, יש מצב לשיר שלם שישוחרר מתישהו???

avivs

New member
לא.

אם היא לא עשתה את זה בדיסק האקוסטי, היא לא תעשה את זה עכשיו. נמאס מההבטחות האלה לחומרים נדירים, ואז לקבל את הדבר הדל והפשוט ביותר שיכול להיות. היא תשחרר את זה, אם מישהו יפרוץ לה לבית ויגנוב את ההקלטה.

Crazy Figgy

New member
הלוואי!!!

היתה תקופה שזה ממש שיגע אותי שאי אפשר היה להשיג את השיר הזה בשום מקום... אבל עדיין לא איבדתי תקווה. מה לעשות, אני מזוכסיטית

שמעו מישהו פעם חשב...

שנשמע מתישהו את No Avalon,?? מי היה מאמין שקלטת (שהיתה אז..) בת 9 שנים הצליחה לשרוד ועוד איכשהו להגיע לידיים הנכונות שיפרסמו את זה ברשת?

Crazy Figgy

New member
מה לעשות שחלקנו אוהבים להבין מה-

שאנחנו קוראים, בלי הצורך לנחש מה הולך לאיפה. יש סיבה שאומנות השרשור קיימת.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מתחרפנת משרשור לא נכון..:X

isw

New member
ספציפית השיר הזה לא נראה לי

כי היא מדברת על זה שהוא הפך להיות בעצם הגרסה המוקדמת לAIRW. אם תשמעו את המילים בשלושים השניות שיש לנו זה גם נשמע ככה..

למעלה