bot script need help -עזרה-למומחים

• פותח הנושא W0lf
  • פורסם בתאריך

W0lf

New member
bot script need help -עזרה-למומחים

אני מנסה לבנות לחבר שלי בוט על פי מה שביקש ואתם היחידים המומחים בעניין סקריפטינג אז ככה הבוט בניק Bot והוא רוצה: מתי ש המשתמש בשם Nick ייכנס לערוץ gold# אז הבוט ישלח לו הודעה לפרטי ובה יהיה כתוב: הניק הזה שייך למישהו אחר, אם ברצונך להשתמש בו הקש את הסיסמא, אם לא תקיש את הסיסמא בתוך 20 שניות אתה תעוף מהערוץ ותקבל באן. הסיסמא אמורה להיות 1234 צריך תשורות לזה.. תודה רבה מראש לכולכם, וולף

W0lf

New member
איציק מה איתך ידידי אולי תוכל בבקשה

לעזור לי בזה? זה ממש דחוף! תודה מראש, וולף

^Nighthawk

New member
הפקודה

הינה תכניס את כל המשפטים הבאים לרימוט: on *:join:#gold: if ($nick == Nick) { .msg $nick הניק הזה שייך למישהו אחר. יש לך 20 שניות להקיש את הסיסמה | .timerk. $+ $nick kb # $nick לא הזדהית במשך 20 שניות. } on *:text:*:?: .notice $nick $iif($1 == 1234,הסיסמה התקבלה. אתה מזוהה,הסיסמה אינה נכונה) | halt alias kb if ($me isop $1) { ban $1- | kick $1- }

W0lf

New member
עשיתי אבל שאני

מקיש תסיסמא לבוט זה כותב * /timerk.ran: invalid parameters מה עושים??

havlaz

New member
כי זה

.timerk. $+ $nick 1 20 kb # $nick לא הזדהית במשך 20 שניות.​

^Nighthawk

New member
מצטער קח תיקון

מצטער טעיתי בפקודה שני באגים: 1. בטיימר - לא קבעתי זמן. 2. בקבלת סיסמה - לא קבעתי שזה יבטל את הטיימר כשאתה מקיש סיסמה. תיקון: on *:join:#gold: if ($nick == Nick) { .msg $nick הניק הזה שייך למישהו אחר. יש לך 20 שניות להקיש את הסיסמה | .timerk. $+ $nick 1 20 kb # $nick לא הזדהית במשך 20 שניות. } on *:text:*:?: .notice $nick $iif($1 == 1234,הסיסמה התקבלה. אתה מזוהה,הסיסמה אינה נכונה) | if ($1 == 1234) { .timerk. $+ $nick off } alias kb if ($me isop $1) { ban $1- | kick $1- }

W0lf

New member
עדיין לא עובד

יש בעיה בשורות. אני בדקתי אותם ואכן הוא שולח הודעה להזדהות הכל עובד חוץ מזה שאני מחכה יותר מ 20 שניות והוא לא מודיע לי שלא הזדהתי ולא מעיף אותי עם באן מהערוץ אשמח אם תתקן את השורות בשנית. תודה מראש, וולף

W0lf

New member
עדיין לא עובד

יש בעיה בשורות. אני בדקתי אותם ואכן הוא שולח הודעה להזדהות הכל עובד חוץ מזה שאני מחכה יותר מ 20 שניות והוא לא מודיע לי שלא הזדהתי ולא מעיף אותי עם באן מהערוץ . זה כותב לי ב סטטוס : * /if: close bracket not found (line 42, script.mrc) אשמח אם תתקן את השורות בשנית. תודה מראש, וולף

W0lf

New member
הקפצה - תיקנתי אבל עדיין לא עובד

שמתי לב שלא סגרתי את השורות ב } שמתי את זה אבל עדיין הבעיה הנ"ל בהודעה למעלה מופיעה. נ.ב ה * /if: close bracket not found (line 42, script.mrc) כבר לא מופיע. מה עושים? וולף

למעלה