BOSS RC-3 LOOP STATION

BOSS RC-3 LOOP STATION

שלום לכולם.
הם יש כאן מישהו בפורום שיש ברשותו את המכשיר הזה ויכול לעזור לי?
ממה שאני יודע המכשיר הזה מתחבר למחשב ואפשר להוריד אליו ולהעלות ממנו קבצים למחשב.
כשחיברתי אותו ראיתי רק שתי תיקיות אבל פחדתי להתעסק איתם שלא ימחק משהו בטעות,
אני מעוניין להגדיל את המאגר של מקצבי התופים,יש רק 9 וזה מעט מאוד.
לא מצאתי ביוטיוב סרטון שעוסק בהעלאה והורדה של קבצים מהמכשיר הזה,היו הרבה אחרים אבל לא בנושא הזה.
תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.

arch23

New member
פשוט לשים בתיקיות.

קרא במדריך, אתה יכול להוריד מהאתר של בוס עותק.

תודה רבה לך

אבל חיכיתי לתשובה ממישהו שבאמת מכיר את המכשיר ויכול לעזור בצורה יותר ממוקדת,אין לי שום כוונה לפגוע חלילה
אבל בשביל להוריד את הקובץ/תפריט מהאתר שלהם לא הייתי מעלה כאן את השאלה בכלל.
ביוטיוב אין כאמור סרטונים העוסקים בכך וחבל.
תודה לך.

arch23

New member
אני "באמת מכיר את המכשיר"

היה ברשותי מכשיר כזה חצי שנה.
אבל אתה כנראה באמת לא רוצה לקרוא את המדריך ובאמת מחכה שמישהו ישים סרטון ביוטיוב.
בהצלחה.

נכון ואתה מתפרץ סתם לדלת פתוחה.

הלוא כתבתי כבר שבכדי להוריד את התפריט לא הייתי מעלה כאן את הבקשה לעזרה.
מדבריך אני מסיק שאין טעם בכלל שאנשים טובים יעלו סרטוני הדרכה ליוטיוב,לשם מה נועדו התפריטים בחוברת?
לו הייתי מציע לך מעט זוזים בתמורה לעזרתך -עניין החוברת או קבצי ה pdf היה נשכח חיש מיד.
מה לעשות ,אבל לא אצל כולם רמת האנגלית מאפשרת התעמקות בתפריטי משתמש.
עימך הסליחה.

arch23

New member
אין לי מה לעשות עם זוזים

ובכל מקרה טוב לי עם המקצוע שלי ולא הייתי רוצה לעשות הסבה לתמיכה במכשירים של בוס, גם לא תמורת שקלים.
קיבלת תשובה בפעם הראשונה - אתה רק לא מוכן לקחת אותה.

קשה אתה בחיי

tele5

New member
אז ככה

ל loopstation אין תוכנה מיוחדת לפדאל
כל מה שצריך זו פעולת העתק הדבק
של הקבצים מהמחשב לתוך התקיות שבפדאל

תודה לך ידידי.

בסוף הבנתי את זה,מתבגרים עם השנים והקליטה כבר לא אותו דבר לצערי.
עכשיו נשאר הקטע של לנסות להשיג את הקבצים המתאימים,לא יודע למה אבל ב BOSS בחרו בקבצי WAVE שתופסים
המון נפח וקשים להשגה,אני יודע שיש תוכנות שבעזרתן מכינים לופים וטראקים ושאר חוכמות דיגיטליות-אבל אינני איש סאונד או דיג'יי שיש באמתחתו את התוכנות הנ"ל,אני בסך הכל מנגן מעט להנאתי.

תודה רבה לך.

ilanmar

New member
אם יש לך קבצים בפורמט אחר

יש ממירי אודיו חינמיים שימירו עבורך כל פורמט אודיו ל WAV.

byrdparis

New member
הוא כנראה התכוון הפוך

להפוך WAVE לפורמט שתופס פחות נפח.
(אלו אותם התוכנות
)
הבעיה היא, האם הלופר יודע לנגן פורמט אחר שהוא לא WAVE.

ilanmar

New member
אני התיחחסתי ל - קשים להשגה

אין לי מושג לגבי מהות העניין אבל אם המכשיר אוכל רק WAV (זה מה שהבנתי מהכתוב - אני לא באמת יודע) אז אין מה לעשות חוץ מאשר להמיר, לא?
יאללה, שיהיה יום טוב!

תודה רבה לכל אלו שניסו לעזור

מה שאני יכול לומר על המכשיר הזה שהוא אינו אינטואטיבי כלל וכלל,גם בחוברת ההדרכה
ההסברים לא ממש נוחים,בקיצור למי שאינו בקיא בהפעלת פדאלים דיגיטליים והשליטה בהם-זה נהיה סרט רע

עניין השנאי: נסיונות להפעיל את המכשיר עם שנאי ביתי ממותג פשוט לא צלחו,השנאי שהשתמשתי בו הוא של SAKAL
ובעל הספק של 500 מיליאמפר,אותו ספק מפעיל בקלות מולטי-אפקט של קורג שגם הוא צורך 9 וולט ועוד שאר מכשירים שיש בביתי,אבל,,,,,,את הלופר הזה הוא לא הצליח להפעיל.

לאחר מחקר שעשיתי ברשת וגם כאן בפורום כמובן,הבנתי איזה שנאי אני צריך,הנעתי את הרכב ונסעתי לאיזור התעשיה החדש באור יהודה לחברה שנקראת טרנס-נגבה,רכשתי שנאי מיוצב עם פין נגטיבי בעל הספק של 1000 מיליאמפר+כבל בעל 8 יציאות,כמה עלה? 120 זוזים- אה סליחה שקלים התכוונתי,השנאי הזה בחנויות עובר את ה 200 ש"ח,הם גם עושים
משלוחים מהיום למחר בעזרת שליח תמורת 40 ש"ח נוספים למי שגר רחוק או קצר בזמן,בקיצור אני מרוצה מהשנאי אבל לא
מההפעלה המסובכת של הלופר הזה,אני שייך לדור שרגיל לסובב כפתורים במגבר לא לנווט בתכונות מסובכות של מולטי אפקטים ושאר מכשירים דיגיטליים,בחיי שאני צריך קורס של חודש כדי ללמוד את הלופר הזה.

אני מקווה שלא ייגעתי אף אחד עם התגובה הארוכה הזו ושיהיה סופ"ש פורה ומהנה לכולם.

ilanmar

New member
חפירה זו שמו השני של הפורום והחברים

גאים בכך!!

תהנה לך מהפדאל. זה העיקר.

למעלה