BOSS - METAL ZONE RULEZ!!!!!!

metal head

New member
BOSS - METAL ZONE RULEZ!!!!!!

היום טיילתי הרבה בדיזינגוף ובמקרה יצא לי לבדוק את מטאל זון, אז לקחתי אותו חיברתי אותו לכמה גיטרות ביינהם היו גיטרות ממש מסריחות וגם ממש מצויינות והכל היה נשמע ממש טוב עם המטאל זון! יש לזה פשוט צליל מדהים! נורא מגוון! מתאים לכל סוגי המטאל וגם אפילו יכול להתאים בכיף לרוק ופאנק ופשוט הכל! הייתי במספר חנויות והמחירים נעים בין 250 ל450 למה מחירים שונים לא יודע אבל תאמינו לי ש אם הפדאל הזה עולה 1000 שקל הייתי משלם את המחיר הזה! אני מציע לכם תקנו אותו! זה דיסטורשן שפשוט חובה בבית לכל גיטריסט פשוט צליל מהים! וממש ממש ממש זול בשביל דבר כזה גאוני אני עדיין לא קניתי כי לא היה איתי את הכסף אבל כנראה כבר במשך השבועיים האלה אני אקנה, בקציור תקנו מטאל זון!

mocko

New member
שותף בתשלובת BOSS ?

Jesus Wept

New member
חחחח.....

אני משתשמש בדיסטורשן הזה כבר כמעט 6 שנים. הוא תותח. הוא לא מתאים ל"הכל",כמו שאתה אומר, אבל אפשר לבלות שעות לכוון לא את ה-mid range ולהוציא סאונדים מעולים. אבל כמו שכבר אמרתי, כרגע הבוס אצלי במקום השני. הטריי מטאל של זום במקום ה-1. ואת זה אני אומר על בסיס השוואה מאוד מאוד רצינית, כי את שניהם יש לי.

Metal_F

New member
הודעה מMetalHead...

זאת לא הודעה מקורית שלי, בחיים שלי לא שיגרתי הודעה בפורום הזה, MetalHead ביקש ממני לשלוח את זה בשמו מכיוון שהוא חסום כאן. אז בגלל שאני כזה בן אדם טוב, נעניתי לבקשתו הנואשת. ______________________________________________________________________ גם לי יש את הטריי מטאל של זום, והאמת אני שונא אותו מאוד! יש לו צליל ממש מעצבן אלא אם כן אתה מנגן רק בלאק איתו, וזה פשוט דבר ממש מגעיל ומעצבן! לעומת זאת המטאל זון זה פשוט פדל גאוני! לא ניגנתי בגיטרה יומיים מאז שניגנתי עם המטאל זון היום כשלקחתי את הגיטרה פשוט היה לי מגעיל לנגן בגלל נצליל ושיחקתי איזה שעה עם האקולייזר של זה, וזה היה פשוט מגעיל!

Jesus Wept

New member
תראה...

זה לא קשור לבלאק..... סאונד זה סאונד, לא ז´אנר!!! זה שאתה שונא אותו, זה עניין של טעם, אבל אין ספק שהוא נותן את מה שהוא צריך. יש לו גיין מטורף, סאונד עם סוסטיין ארוך מאוד, שוב יש לי את שניהם, וההשוואה שאני יכול לעשות היא מאוד אמינה. אם אתה אוהב יותר את המטאל זון, סבבה. אני אוהב יותר את הטריי מטאל.....

למעלה