Borrowed Heaven לאומת In Blue

Drums Wacker

New member
Borrowed Heaven לאומת In Blue

היי לכולם! פעם ראשונה שאני נמצאת כאן, רוב הזמן הייתי בפורום של CorrsOnline, אז אני מקווה שילך לי בסדר פה...
אוקיי, אני לא יודעת אם אני היחידה ששמה לב לזה, אבל מכמה דברים שקראתי על הדיסק החדש זה נראה כאילו יש לו קשר, מן נתינת תשובות, לדיסק האחרון שלהם לפני זה. אנדראה וקרוליין שתיהן אמרו נגיד שיש קשר מסויים בין Borrowed Heaven
ל-In Blue ו-Talk on Corners. אז התחלתי להקשיב לדיסק החדש ופשוט ראיתי שחלק מהשירים בדיסק החדש פשוט נותנים תשובה על דברים מסויימים בשירים אחרים. נגיד Angel ו- Goodbye מאוד מתקשרים ל-No More Cry. זה כאילו הם מראים איך הם השלימו עם העובדה שאמא שלהם נפטרה. ודבר אחר הוא שמישהו הזכיר לי וגרם לי גם לשים לב לזה, הוא השיר Humdrum (שיר מדהים דרך אגב) שהוא מן תשובה או המשך ל-I never Loved you anway. אנדראה בעצמה אמרה על זה משהו פעם אחת אני חושבת... לא כל כך זוכרת איפה... מה אתם חושבים?

AndreaCorr ©

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שמחים לקבל אותך לכאן, ואני בטוחה שילך לך בסדר גמור
את צודקת לחלוטין! גם לי יצא לחשוב על זה, במיוחד בהקשר של Humdrum החמוד וI Never Loved You Anyway. זה ממש שיר המשכי...

m L m

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ו... אני מסכימה איתך. מהרגע ששמעתי את אנג'ל ידעתי שהוא המשך של no more cry. ומהרגע ששמעתי את humdrum צחקתי... בהתחלה לא חיברתי אותו לא INLUA אבל אח"כ כבר כן...

p i n g o

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

בקשר ל-Humdrum, המילים החריפות ממש ממש הזכירו לי את INLYA כבר על השמיעה הראשונה! ואני מקווה שתיהני אצלנו!

Drums Wacker

New member
תודה לכולם! ../images/Emo6.gif

אני מקווה להנות פה גם, ושמחתי לראות שאני לא מטורפת שעשיתי כל מיני קישורים בין השירים שלהם. כי באמת היו כאלה שאמרו שאני כנראה חירשת, וטענו שלא קיים קשר בכלל. תודה שוב פעם לכולם!

RVD18

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

האמת שלא שמתי לב לכל זה...לא שמעתי את הדיסק מספיק פעמים

B Not Nobody

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

תהנייי!!!
אהבתי את החתימה שלך...

antizini

New member
הנה אנדריה מדברת על הקשר...!

הנה אנדריה בוידאו מדברת על הקשר בין השירים...היא אומרת שהיא לא התכוונה לזה דווקא...היא כתבה את זה כביקורת על מוסד הנישואין או משהו כזה...(אולי היא מקנה באחיות(??)) בכל מקרה שווה בכלל לבדוק את הוידיואים האלה למי שלא ראה את זה...זה ממש מעניין לראות איך נולדו השירים האלה....

antizini

New member
תיקון ללינק.....

הנה זה נראה לי יעבוד...כנסו ותבחרו שיר

Drums Wacker

New member
וואי... נכון....

צודקת, אני עשיתי טעות שחשבתי שהיא אמרה שזה היה המשלך ל-I never loved you anyway, זה בעצם היה עיתונאי שאמר לה את זה. אבל גם לי זה נראה כמן תשובה לשיר. היא ציינה ש-Humdrum הוא מבוסס בעצם על מערכות היחסים שלה, על השלב שבו היא לא שמה לב שהבן אדם שאתו היא חיה יוצא מהחדר. מן מובן מעליו. כל העניין של הביקורת על מוסד הנישואים יצא לה בגלל שהיא דמיינה מן משהו כמו "פלזנטוויל" הסרט, על כל האנשים האלו שחיים את החיים הכביכול 'מושלמים' שלהם. היה נחמד לשמוע את הסיפור האמיתי של השיר, ועכשיו יכולתי לקשר חלק מהמילים בשיר למה שהיא אמרה.
תמיד טוב לדעת על מה מסתתר מאחורי השירים האלו, תודה על הלינק.

למעלה