borislav - jri -poland

• פותח הנושא eph
  • פורסם בתאריך

eph

New member
borislav - jri -poland

מצאתי ב- JRI של בוריסלב את הפרטים הידועים לי על סבי :רינגלר לייב יהודה לאון. הפרטים נמצאו תחת הכותרת : Boryslaw PSA AGAD B1878-86,88,89,94-98, D1878-99 Lwow Wojewodztwa / Ukraine (records in Fond 300 in AGAD Archive) Located at 49°17’ 23°25’ Last updated July 2003 מה אני יכול ללמוד מהרישום האמור מעבר לניחוש שלי שמדובר בלידות בשנים המצויינות ליד האות B ומיתות בשנים המצויינות ליד האות D ? בנוסף בשורת השם מופיע העיירה Szczerzec תחת העמודה TOWN. מה מהות העמודה ? ידוע לי כי הם חיו בעיירה בוריסלב.

friend9

New member
שצ'רץ ובוריסלב

שני המקומות קרובים זה לזה. אם הקישור עובד אפשר לראות זאת במפה. שצ'רץ נקראת באוקראינית SHCHIRETS ובמפה רשום SCYREC 2352 4939

wow1

New member
אתה למד שאחותו שרה איטה נולדה

4 שנים מאוחר יותר. אתה למד שאתה יכול לפנות לארכיון ישירות או דרך פרויקט ה Jri-Poland ולהזמין את תעודות הלידה ובאמצעותן ללמוד על הורי סבך ואחותו ואולי בני משפחה נוספים ששמשו כעדים בעת רישום התעודה במשרדי הקהילה. איל.

eph

New member
בוריסלב JRI

תודה , אך לא התכוונתי בשאלתי לגבי הוצאת נתונים טריוויאליים מתוך ההודעה כמו ששתיים שלוש שורות מתחתיו מופיעים פרטים לגבי אחותו. שאלתי היתה מכוונת יותר לכותרת של הרשימה. מה ניתן ללמוד ממנה ומתוך כל האותיות המרכיבות את הכותרת ? כמו - כן שאלתי מהי אותה עיר שנזכרת בעמודה TOWN במובן של איזה פרוש ניתן לתת לתוספת שם העיר אם יודעים שבעצם האנשים התגוררו בבוריסלב עצמה

למעלה