BooM 05 מי היה בבוםבמלה??? וואי היה הכי ליגה בארץ והבמת ראגאיי הייתה חזקהה
O Or is in da house New member 29/4/05 #1 BooM 05 מי היה בבוםבמלה??? וואי היה הכי ליגה בארץ והבמת ראגאיי הייתה חזקהה
א אשת הקרטון New member 30/4/05 #2 אני הייתי... ושאתה מדבר על הבמת רגאיי, אתה מדבר על הצ'אי rastalion או על הבמה שהייתה תקועה ככה באמצע בין האוכל לים?
אני הייתי... ושאתה מדבר על הבמת רגאיי, אתה מדבר על הצ'אי rastalion או על הבמה שהייתה תקועה ככה באמצע בין האוכל לים?
F fieldy snuts New member 30/4/05 #3 אני הייתי והופעתי בבמת גרוב & סול.. למי שראה והיה "פאטפ'אנק".. =)
א אשת הקרטון New member 30/4/05 #4 ההופעה היחידה שראיתי הייתה של גיל שיידי המלך וכל שאר הפסטיבל התנודדתי בין האוהל לבין crazyצ'אי. פשוט לא זזתי משם חחחח... תפסנו לנו חבורה של חיפאים וישבנו איתם כל הפסטיבל.
ההופעה היחידה שראיתי הייתה של גיל שיידי המלך וכל שאר הפסטיבל התנודדתי בין האוהל לבין crazyצ'אי. פשוט לא זזתי משם חחחח... תפסנו לנו חבורה של חיפאים וישבנו איתם כל הפסטיבל.
א אור הנצח New member 30/4/05 #6 אני הייתי ו... ראיתי את ההופעה שלכם, אחת ההופעות שיותר נהנתי בהן... אמרתי גם לאורן אח"כ שאם אתם מוציאים דיסק אני הראשונה שתקנה.. הייתם באמת טובים...
אני הייתי ו... ראיתי את ההופעה שלכם, אחת ההופעות שיותר נהנתי בהן... אמרתי גם לאורן אח"כ שאם אתם מוציאים דיסק אני הראשונה שתקנה.. הייתם באמת טובים...
O Or is in da house New member 30/4/05 #5 אני מדבר על הרסטה ליון...וחוצמזה... הבמה שהייתה באמצע הייתה אמורה לשבור שיא של לנגן 100 שעות ברצף...הייתה מוזיקה סבבה אבל אנלא יודע אם הם הצליחו...באיזה שער ישנת?
אני מדבר על הרסטה ליון...וחוצמזה... הבמה שהייתה באמצע הייתה אמורה לשבור שיא של לנגן 100 שעות ברצף...הייתה מוזיקה סבבה אבל אנלא יודע אם הם הצליחו...באיזה שער ישנת?