BONY M

טל-יה

New member
BONY M

מי ראה היום את יצפאן??? הופיעה להקת BONY M וכנראה הופיעו הבנות עצמם האורגינליות ואיזה נער גומי חדש משודרג ולא הסולן עם הליפה האפרו בשיער ולדעתי זה היה פלייבק עם הסולן הנושן .... מה באמת קרה עם הסולן הישן... ??? עכשיו במשך שבוע אטרטר לכם בשכל.....
לכווווווווווווווו להצביעעעעעעעעעעעעעעעע
יאלללה לילה טוףף
כאן סלמאן אשפי חדשות ערוץ 2... עזזזזזזזזזה.

Falco

New member
Boney M

בשנת 1982 הוחלף Bobby Farrell הסולן המקורי ב Reggie Tsiboe בין היתר בעקבות סכסוכים כספיים. הוא חזר לבוני אם בשנת 1984 עם התקליט on Eye Dance.

Boney M - בחן את עצמך

האלבום של בוני אם Oceans of fantasy היא אלבום עם עטיפה כפולה (זוכרים?). בעטיפה הפנימית "רכבו" חברי הלהקה על חסקה שגלשה על גלי האוקיינוס. ניתן לראות בבירור את: א. אחת מהפטמות של אחת הזמרות ב. אחד מאשכיו של ה"זמר" צאו ולימדו על הנטיה המינית שלכם - באיזה איבר אתם ממקדים את מבטכם?

Falco

New member
My world is filled with oceans

Oceans of fantasy The never never land of emotions Come down and follow me You´ll see the secret places Where all the rivers end And pirate ships of old Filled with diamonds and with gold Just waiting for a friend

turrican

New member
פאלקו סחתיין על התמונה

אתה תותח.. אבל איפה מה שאלדין הבטיח??? אני רוצה לראות פרטים עסיסיים מקרוב!!!

Falco

New member
אם היה לי איזה מזכירה חיננית

שתדפיס לי את הרשימות .... אני לא שכחתי, אני באמת מרגיש לא נעים כלפיך, כל כך הרבה דברים , לו היה לנו 25 שעות ביממה - העולם היה נראה קצת אחרת.

turrican

New member
האא.. באמת הזכרת לי

אני כבר שכחתי לגבי המצעדים של רשת ג´. אבל שיש מי שמזכיר לי. עכשיו השאלה..Don Kimmisar של גם של פאלקו?

Falco

New member
Der Kommiasr של FALCO

יצא גם גרסאת כיסוי אמריקאנית של AFTER THE FIRE

alpha80

New member
המקור היה של פאלקו

ובעטיפה הפנימית של בוני אם רואים אכן פיטמה קטנטנה מציצה.

וואו פאלקו - תודה תודה ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לך! באמת!
ומה שאלאדין הבטיח נמצא בעטיפה הפנימית של האלבום...

למעלה