bonjour!!! comment ca va?

bonjour!!! comment ca va?

אצלי ca va bien!
אני די עייפה האמת, והייתי מסוגלת לישון יותר משישנתי, אבל יש לי מלאן דברים לעשות {כולל מבחן בלעעעי מחר...}, אז אין ברירה...
אבל לא נורא! אני במצב רוח!
אז רק רציתי לאחל לכוווולכם בוקר טוב! שיהיה לכם יום של הצלחות, ושתהיו גאים בעצמכם!!! אבל... בעצם... אני גאה כאן בכולכם, בלי קשר להיום ספציפית! אני יודעת שאתם יכולים, חבר´ה!
אוהבת כ"כ ובטוחה בכם :) עדי המאושרת!

טטנוס

New member
וואי, עדידי את לא מתארת לעצמך כמה

כיף זה לקרוא אותך ולראות אותך כל כך מאושרת!!!
ממש עושה לי טוב ב-
! רק מאחלת לך שזה לא יגמר לעולם!!!
מאחלת לך גם בוקר טוב!
(או יותר נכון כבר צהריים...
), מקווה שעבר עלייך לילה נעים
. כי עליי בהחלט עבר...
מאחלת לך יום נהדר, מלא הצלחות וכיף!
ובהזדמנות זו גם אני רוצה לומר לך שאני מאוד גאה בך! ושאני תמיד תמיד ולא משנה מה מאמינה בך ויודעת כמה את חזקה!
וכך גם לגבי כל הנשמות המדהימות ב-
המדהים שלנו...
אוהבת אותך עדידוש שלי, ואת כולם!
שולחת מלא
חמים והמון
ענקיות!
טטי

אויש, נשמה טובה שכמותך!!! ../images/Emo39.gif

כבר אמרתי לך פעם כמה אני אוהבת אותך?!?!?!?!?!?! כי אם לא, אז אני רוצה לצעוק לך בקול חזק, שכל העולם ישמע:
אני אוהבת את טטי שלי!!!
כן, אני באמת מאושרת... מאוד! אתמול היה לי לילה פשוט חלומי, עד עכשיו קשה להאמין שזה קרה באמת... אבל צבטתי את עצמי, ומסתבר שכן, זאת אכיין המציאות...
אתמול יצאתי עם הבחור המדהים הזה שסיפרתי לכם כאן עליו... היה פשוט... אין לי מילים!!! אני פשוט "ספיצ´לס" (התעצלות קלה על האנגלית)
לגמרי!!! הוא כזה... כזה... כזה חמוד וכזה חכם, והוא נורא מצחיק ו... די, ממש קשה לי לתאר את זה במילים, רק אוכל לומר שהיה אחלה. ואני מקווה שיתפתח מזה משהו... כי הוא באמת מיוחד!
טטוש... תודה רבה לך על ההתעניינות, תודה רבה לך על זה שאת כזאת מקסימה!
אני שמחה שגם עליך עבר לילה נעים... אולי תרצי לשתף אותנו בסיבה לכך? {הופה, טטי שובבה!
}. אנחנו נשמח לשמוע!!! (כלומר, לקרוא, אבל די, למה להיות כאלה קטנוניים?!)
. אוהבת אותך, נשמה קסומה
, ואוהבת כאן את כולכם!!!
קבלו
... תפסתם? יופי!
אוהבת כ"כ ותמיד
:) עדי התל-אביבית

למעלה