Bon Jovi Weekend

inbal287

New member
Bon Jovi Weekend

נו, אז היה לכם עד עכשיו? לי זה לגמרי עשה את הסופ"ש! ארבע שעות של בונג', מי צריך יותר מזה? היה כיף, הTV הייתה בפול ווליום וצרחתי את כל השירים
... אוי הם כ"כ להקה גדולה
.

inbal287

New member
רשימת השירים שהיו בטופ 20

20. Never Say Goodbye 19. Who Says You Can't Go Home 18. Richie Sambora - Stranger In This Town 17. Runaway 16. Dry County 15. Misunderstood 14. This Ain't A Love Song 13. Say It Isn't So 12. In These Arms 11. These Days 10. It's My Life 9. Bed Of Roses 8. Wanted Dead Or Alive 7. Have A Nice Day 6. Blaze Of Glory 5. Bad Medicine 4. Always 3. Living On A Prayer 2. Keep The Faith 1. YOU GIVE LOVE A BAD NAME
אישית, ממש חסרו לי AALY וTYFLM... ולדעתי KTF ממש לא היה צריך להיות מקום שני...

בָלבָל

New member
תודה על הרשימה

האמת שחוץ מDry County שאני ממש מאוכזבת מהמקום שלו אני דיי מרוצה. אבל... אני לא מכירה את 20. Never Say Goodbye 19. Who Says You Can't Go Home 18. Richie Sambora - Stranger In This Town 17. Runaway 15. Misunderstood 13. Say It Isn't So אז אני מניחה שהם חדשים יחסית (החל מ2000?) והיו גם כמה קליפים אחרי שהמצעד נגמר ואני לא מכירה אותם.. והם היו ממש לא משהו לטעמי... היה חסר לי I'll sleep when I'm dead אבל היה ממש ממש כיף!

inbal287

New member
ממש ממש לא!

NSG וrunaway הם מ86' ו84' ושל ריצ'י הוא מ98'...

בָלבָל

New member
ואלה אז אני צריכה להקשיב להם

בטח אני מכירה רק לא לפי השם.. ואת של ריצ'י אני באמת לא מכירה בכלל..

JoviGirl

New member
הקליפ הזה של ריצ'י הוא מ91

מאלבום הסולו הראשון שלו שיצא בשנת 1991, השני יצא כבר ב-98

neurotica

New member
וואו, קליפ של ריצ'י. ../images/Emo99.gif

מי היה מאמין ? לא יצא לי לראות כלום, וגם מחר לא יצא.
אבל עדיין נחמד לדעת שאשכרה זוכרים שהם קיימים.

msh196

New member
גדול

לא משנה מה לראות בVH1 קליפים שלא ראינו שנים זה כל כך כייף חוץ מזה גם לVH1 היו קשה עם הבחירה כי אחרי התוכנית כל מה שלא נכנס הם שמו חוץ מזה שהרשימה משתנה למרות שKTF בתקופתו סימן את חזרתם לגדולה אז צריך לזכור מוזר ש LOAP היה רק מקום 3 בכל אופן כל הסופ"ש אני לא הייתי בבית אבל הכל מוקלט גם היום אני אקליט

one pearl

New member
הסדר של הרשימה כל כך מוגבל...

התבלבלו קצת... (לא מי שכתב את זה- vh1(

LIADSES

New member
תודה.. ראיתי רק עד מספר 10..

אני פשוט לא מאמין שהשיר הכי יפה שלהם(בעיניי פחות) לא ב20.. I'll be there for you, ואף פעם לא ראיתי אותו בטלוויזיה..

msh196

New member
אבל הרשימה תמיד משתנה

וגם יש כל כך הרבה שירים יפים קשה לבחור

msh196

New member
למה מדברים רק על

הTOP20 ראיתים את התוכנית (לא זוכרת איך קוראים לה) שהבחורה זכתה לעבוד למן מה עם הלהקה לא משנה כמה פעמים אני רואה את התוכנית אני מזה מקנאת בה גם אני רוצה

inbal287

New member
ראיתי את התכונית כבר לפני שנה וקצת

אאל"ט... כן, אחלה תוכנית.. הייתי מתה להיות במקומה

Black Balloon

New member
ענקענקענק ../images/Emo47.gif

זה כ"כ כיף!
בון ג'ובי כל הסופ"ש- מה יותר טוב מזה? (בון ג'ובי כל השבוע
) אבל וואע!!! הטופ 20 אתמול
&%&&#$&^##@@@@@@@@~!~ ויש עוד

SnipeR3

New member
הר"ת מעצבנים אותי...

למה לקרוא לשירים בראשי תיבות?! צה"ל השתתלט גם על הפורום?

למעלה