Bon Jovi On Tour!

Bon Jovi On Tour!

נניח והיתה לכם אפשרות לבחור טראקליסט [רשימת שירים] שהלהקה תופיע איתם בטור חדש [למרות שאין אחד כזה, אבל נניח
]. תנו רשימת שירים לפי סדר ההופעה שהייתם רוצים לראות
שימו
, אתם יכולים להמציא גרסאות לשיר. למשל, "הם ישירו את HAND בגרסא אקוסטית". אם אתם מספיק יצירתיים, תנו גם שם משלכם לסיבוב ההופעות הדמיוני

אני אתחיל../images/Emo3.gif

לסיבוב הופעות יקראו [איך לא?!
]: Bells Of Freedom Tour #1 ההופעה תתחיל עם It's My Life, כשלשיר יש הקדמה מותחת כזו של תופים [איזה חלומי
]. #2 Misunderstood #3 We Got It Going On #4 Bounce [
] #5 who says you can't go home #6 Open All Night [שיר שלא מקבל מספיק יחס לדעתי
] #7 have a nice day #8 Everyday #9 You Give Love A Bad Name #10 Say it isn't so #11 Make a Memory #12 Lost Highway #13 Wanted Dead Or Alive #14 Livin' On A Prayer - הדרן - #15 Always #16 bells of freedom #17 One wild night #18 have a nice day הם כמובן יופיעו עם זה בישראל, ולכל גולשי הפורום תהיה כניסת VIP
זהו, מבחינתי כולנו מסודרים

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifכמה שירים בערך?

אני יכולה לתת להם רשימה ענקית שיופיעו במשך 4 וחצי שעות

nogao10

New member
רק אני אהנה בהופעה הזאת (עם השירים ששמתי....)

האמת היא שהחלום שלי זה שבונג' יופיעו כאן והם יבקשו ממני לבחור 3 שירים שהם יופיעו איתם..... אה, להופעה יקראו בון ג'ובי למען ישראל או משהו, אבל שיהיה ברור שזה בשביל ישראל, רק לנו! 1. We got it going on בהתחלה יעלו כל הלהקה בנפרד, קודם ריצ'י עם סולו, אחר כך דייב שיצטרף, טיקו לסופי וכמובן אחרון.... 2. I'll Be There for You 3. King of the mountain (דווקא כי הם לא מופיעים עם זה) 4. IML 5. The Distance 6. All about loving you 7. Everybody's broken 8. Homebound Train, יתחיל שקט ולאט לאט יתחזק!! 9. This Ain't a Love Song, ושלא יעיז לנסות לשיר את זה בעברית! 10. MAM 11. Something for the pain (ושריצ'י ישיר יותר מחלק פצפון) 12. Living 13. Everyday 14. Whole lot of leaving 15. Blame it on the love of rock הדרן 16. Any other day 17. In These arms 18. I am 19. LH כמובן שאחר כך תהייה מסיבה פרטית רק לנו וללהקה, שם הם ימשיכו לבצע עוד שירים שאני לא יכולה לכתוב כאן (די, רק שתהייה הופעה, מצידי שישירו רק את I love this town, אני אסלח להם1)

אהבתי את הפלייליסט שלך../images/Emo45.gif

מסיבה פרטית רק לנו וללהקה...
אולי נאסוף כסף ונקנה לג'ון ודיויד [סתם כי זה יהיה מצחיק עליו
] חליפת ארנבון חמוד כזה?

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאממ

1. Borm To Be My Baby . וונ טו טרי פור..נה נה נה נה
2. Bed of roses פה בסולו המדהים של ריצ'י, ג'ון יזמי אותי לבמה לרקוד איתו..אח אח XD 3. Blame It On The Love Of Rock N' Roll חובה! 4. Always !! הכי חשוב (במקרה ג'ון יקדיש אותו לי
) 5. I'll Be There For You..עם הצרחה והכל
6. Bad medicine 7. Never Say Goodbye פה תרד לי דמעה
8. You Give Love A Bad Name 9. Runaway 10. Everyday 11. wild Is The Wind 12. Its My Life 13. All About Lovin' You 14. Love For Sale 15. Story Of My Life 16. Livin' On A Prayer 17. Living In Sin 18. Just older 19. This Ain't A Love Song 20. I'll Sleep When I'm Dead ונסיים עם One Wild Night
כמובן שהייתי רוצה לדחוף עוד כמו קיפ דה פייט ואינ דיס ארמז.. ועוד הרבהה

m o r 1 0 2

New member
וואוו גל הרשימה שלך זה בול מה שרציתי../images/Emo168.gif

אחח..הלוואי וזה באמת יקרה
הלוואי שהיינו יכולות לעשות משו כדי שהם יכלו לבוא..

למעלה