bon appetit!

Mist2

New member
bon appetit!

העץ הוא העולם. פרותיו הם בני האדם. הגנן את הפרות הבשלים יאכל.

מיהו הגנן?

או
?

Mist2

New member
אני לא יודע מה הוא עושה עם הקליפה

אבל את הגרעין הוא שותל....

קמהדנו

New member
פאולו קואלו הסופר

ביקר פעם בארץ, ופגש שייח' סופי שאכל אבטיח. כה אמר השייח' - האנשים אוכלים את תוך האבטיח האדום, נותנים את הקליפה הירוקה לבהמות. אבל החכם מתעניין בגרעינים

בארס

New member
לא לא

בטח כמוך רק קראתי את הכתבה שהיתה עליו באיזה עיתון בזמנו.

קמהדנו

New member
פחחחח

איך ידעת? בא'נה, לפני אולי... (גלגלי מוח עובדים) תשע-עשר שנים?!

לא לא

אכל את האבטיח , רק התעניין בגרעינים יש שמתעניינים בבולים מהמאה הקודמת יש שמתעניינים בגרעינים, ככה זה, אין מה להבין

קמהדנו

New member
הגרעין הסופי

משום מה באותו סיפור הגרעינים הושלכו ולא השתמשו בהם. קצת מוזר, כי סברתי ששותלים אותם ליצירת דור אבטיחים חדש? אפשר להגיד שרעיונית הוא אכל את הגרעינים
אני בכלל לא מחבב אבטיח עם גרעינים, יותר מדי בלאגן. thank god for genetic engineering

lost insight

New member
אני קורא לו הקואלה

זאת תמיד האסוציאציה האוטומטית לשם שלו. חוץ מזה, הספרים שלו די מטופשים :)

alissa

New member
הספר המפורסם ביותר שלו

האלכימאי, הוא דווקא הספר הכי פחות טוב. "ורוניקה מחליטה למות", הרבה יותר טוב - הוא עוסק יותר בשאלות אקזיסטנציאליסטיות ויש בו פחות מסרים קואלים אופטימיים ומעצבנים .

lost insight

New member
כן

האמת שקצת הכללתי בעניין של הקואלה :) קראתי את האלכימאי, מאד לא התרשמתי, אבל לא נתתי הזדמנות לעוד ספרים שלו....אבל אם את אומרת, אני מאמין לך...

קמהדנו

New member
מטופשים

האם זאת אמת?
לדעתי האלכימאי הוא ספר קל לקריאה, ועשוי להוות נקודת פתיחה מעניינת לעולם חדש ואמיץ להרבה אנשים, אם יהיו מוכנים לזנוח קבעונות ישנים ואמונות ישנות (איך עושים ניקוד?) רעיון הספר מבוסס, אם אני זוכר נכון, על סיפור חסידי? קואלה.. יפה
ספרי-כיס!

למעלה