bolimics?

graveyard

New member
bolimics?

any bolimics here ? seriously asking ... and i know its stupid to ask that under this forume , cuz obviously its the whole issue , but im realy intrested to know

t@gel

New member
לא, זה לא טיפשי

מותר לך לשואל כל שאלה שתרצי... זה בסדר גמור לשאול, זה לא עולה לנו... כיין, יש כאן גם בולמיות המשתתפות בפורום... לצערי הן חולות, לשמחתי הן כאן...מודעות למחלה... תגל

דפוקה

New member
לצערי..

רק רציתי לאמר שזה פעם ראשונה שלי בפורום כזה, ואולי כאן אני אוכל למצוא עזרה.. ובקשר לשאלה שלך...אז כן יש כאן בולימיות....אני... 8-(

ערב טוב לך....

ברוכה הבאה לפורום שלנו. שמחה שהגעת אלינו...אני בטוחה שתמצאי פה את העזרה והתמיכה שכל אחד ואחת צריך בחייו...ובמיוחד כאלו הסובלים מבעיות כאלו. אספר לך קצת על הפורום שלנו. בפורום הזה כותבים בעיקר כאלו הסובלים מבעיות אכילה למיניהן: אנורקסיה, בולימיה, אכילה כפייתית והשמנת יתר וכל מה שבאמצע. מה שמאחד את כולנו תחת קורת גג אחת זו העובדה שאנו משתשמים באוכל כדי לבטא את הבעיות שלנו במקום להביען במילים. כולנו כאן יחד תומכים ונתמכים. כל אחד כפי יכולתו ורצונו. תמצאי כאן המון אהבה ותמיכה וקבלה. כאן לא יבקרו אותך על מה שאת עושה או מרגישה. כולנו כאן מבינים ומנסים לעזור כפי יכולתנו והבנתנו. את מוזמנת לכתוב על כל מה שאת מרגישה....כל דבר שיעבור לך להוציא את מה שאת צריכה להביע את התחושות והכאבים והקשיים דרך המילים פה בפורום ולא דרך האוכל...הדרך שאת וודאי מכירה כל כך טוב וגם יודעת שהיא לא מובילה אותך לשום מקום טוב. תמצאי שיחד עם השיתוף והקבלה גם קבלה תמיכה ועזרה ותמיכה לאחרים מנסיונך האישי יכול לעזור לא מעט לחוזק שלך ולהרגשה האישית שלך. אני מציאה לך להשתמש בבמה זו כדי להוציא את כל מה שיושב לך על הלב ומציק וכואב ומפריע לחייך ובכלל....כל מה שנראה לך לנכון. נקבל הכל באהבה והבנה ונתמוך בך כדי יכולנו וכמה שתאפשרי לנו. מאחלת לך את כל ההצלחה שרק אפשר. את מתחילה דרך חדשה...תהיינה בה עליות וירידות. אבל אנחנו כאן תמיד כדי לעזור לך ברגעים הקשים שיבוא כמו גם כדי לשמוח איתך ברגעים השמחים והמאושרים שיופיעו. בהצלחה לך אהי חזקה ואל תוותרי! גם אם קשה לפעמים...אנחנו כאן כדי לעזור לך להעביר את אותם רגעים. צריך רק להמשיך ולהביט קדימה ולא לוותר למחלה. את יכולה לגבור עליה! כל אחד יכול. רק צריך לרצות מספיק. שלך תמיד מאיה.

למעלה