Bohemian Rhapsody

XCLASS

New member
Bohemian Rhapsody

האם זה נכון שהשיר הוא פרדויה?? אם כן זה ממש הורס בשבילי את השיר....

Jam Head

New member
הוא ממש לא פרודיה

קווין ניסו לשלב בין רוק לאופרה , וזה מה שיצא.

HelterSkelter1

New member
בערך

הייתי מגדיר אותו יותר כ"הומוריסטי" ו"משועשע", ופחות פרודיה על אופרה, למרות שאפשר לראות את זה ככה.

XCLASS

New member
קראתי את זה גם המאמרים פה וגם בעוד

מקום. ציטוט: "האלבום הוא חגיגה פארודית של הלהקה על כל הרוק הפומפוזי שהיה מסביבם" מה שאני לא מבין אם גם השיר עצמו הוא פארודיה כי המילים ממש לא נשמעות מצחיקות....

noosh

New member
אני לא חושבת שהשיר עצמו הוא פארודיה

מבחינת "יא, בואו נכתוב מילים פארודיות כתגובה למשהו ספציפי" אני חושבת שהמשפט שציטטת שם מסביר שהשיר הוא פארודיה מבחינת איך שהוא מורכב ומושר - זה באמת שיר נורא פומפוזי ונורא אופראי ו"מתוחכם", אבל זה לא שקווין באמת ניסו לעשות שיר נורא פומפוזי ואופראי ומתוחכם, אלא שהם פשוט רצו לרדת על כל מה שהיה מסביבם אני לא בטוחה שזו הייתה הכוונה, אבל לדעתי זה מה שהמשפט בא להגיד וד"א,
ברוך הבא!

melancholy man

New member
לא הן סתם מגוחחות

והכי כדאי להבין אותן בתור פראדויה. זה הופך את השיר למעניין יותר.

melancholy man

New member
אכן מגוכחות

I see a little silhouetto of a man, Scaramouche,scaramouche will you do the fandango- Thunderbolt and lightning-very very frightening me- Galileo,galileo, Galileo galileo Galileo figaro-magnifico- But I’m just a poor boy and nobody loves me- He’s just a poor boy from a poor family- Spare him his life from this monstrosity- Easy come easy go-,will you let me go- Bismillah! no-,we will not let you go-let him go- Bismillah! we will not let you go-let him go Bismillah! we will not let you go-let me go Will not let you go-let me go Will not let you go let me go No,no,no,no,no,no,no- Mama mia,mama mia,mama mia let me go- Beelzebub has a devil put aside for me,for me,for me- אולי מישהו יסביר?, לדעתי מדובר בפראדויה על אופרה ואפילו פראדויה די מתוחכמת, אלא אם מישהו רוצה להתיחס למילים כלשונן ואז יהיה נחמד לקבל הסבר...

pasteran

New member
חחחחחחחחחחח

ואני חשבתי שאלו מלים באנגלית ודמיינתי שאני שומע דברים - למשל במקום bismillah שמעתי he still laughs. שיר אדיר - פארודי או לא

melancholy man

New member
אז רק בשבילך

כל המילים, בהחלט הצליח למרקורי פעם אחת (עד כמה שתחושת הבחילה מעיקה עלי לכתוב את זה), אכן שיר טוב

Boo9ie

New member
אחחח....

לחשוב שמזה כמעט הכל התחיל...כמעט! הנוסטלגיה,
בוגי, שהולכת להקשיב לשיר, (למה?) ונזכרת איך פעם הייתה מסבירה...שוב למה?

Mr Jack

New member
הופס, גם אני טעיתי ../images/Emo9.gif

ואני לא דיברתי על הקטע הזה...

XCLASS

New member
החלק שציטטת באמת נשמע כמו פארודיה

אבל כל ההתחלה ממממש לא בגלל זה זה מוזר אבל יכול להיות כמו שאמרו שרק הרעיון הכללי הוא ולא השיר עצמו

Miss CB

New member
ממ לא בדיוק

כמו שכבר אמרו פה, לא מדובר בשיר פארודיה ממש, הם לא קמו בוקר אחד והחליטו לצחוק על הכל, זה פשוט שילוב של רוק ואופרה וקצת לצחוק על כל השילובים המעניינים והפלצניים לעיתים שמסביב...

למעלה