BODOM-CHILD...

a_duck

New member
BODOM-CHILD...

אני לא מתלהב מזה שאני בלאקר מגניב...ואני גם לא מתלהב מהלהקות שאני שומע אני פשוט שאלתי למה האנשים כאן כל כך הומואים...ונכון...אין לי זכות לרדת על להקה כי זה לא הטעם שלי אבל יש לי זכות לרדת על להקה שלא יודעת לנגן וחושבת שהם אנדרגראונד כמו נירוונה... ואני לא חושב שאני בלאקר...

Bodom-child

New member
אין לי בעיה עם זה

שאתה יורד על להקות אחרות אבל תעשה טובה ואל תרד על האנשים ששומעים את הלהקות האלה.

a_duck

New member
לפי מה שאמרת...

מתי אני מקבל את ה``זכות`` לרדת על אנשים...כאילו כמה זמן צריך להיות כאן?

taya

New member
תראו את האירוניה מבצבצת מבין הסדקים

אין לך זכות לרדת על אף להקה. גם להקה שלא יודעת לנגן. גם להקה שחושבת שהיא אנדרגאונד. גם להקה שהזמר שלה מלמל. גם להקה של שנות ה- 70. גם להקה שאתה לא אוהב. אין לך זכות, פשוט אין לך. וחוץ מזה, מקודם אמרת שאין קשר בין הלהקות שאני אוהבת (משום מה לא הצלחתי להגיב להודעה שם), אז למה שיהיה קשר? כל אחד אוהב מה שהוא אוהב, בלי שום חשבון לאף אחד. אז תרגע, תנשום, תנשוף, תחשוב ורק אז- תכתוב.

a_duck

New member
טאליה...

תיחנקי...אני לא מתעבצן...פשוט אנשים שחושבים שאם הם ישמעו להקות ישנות הם יהיו מגניבים...הם מפגרים... ואת שומעת כזה להקה מכל סיגנון זה קצת מטומטם...כאילו אולי את לא כזאת אבל זה עושה רושם שאת שומעת סקס פיסטולס רק בגלל שהם משנות 70 כי את לא רשמת עוד להקות פאנק וגם הם ממש לא מתקשרים לשאר הדברים שכתבת...

taya

New member
תבין-

אני לא מגבילה את עצמי לתת-ז`אנר אחד, אני שומעת את מה שאני אוהבת. ולא אכפת לי אם זה פאנק או רוקנרול, אם אני אוהבת את זה אני שומעת את זה. בהגדרות שלך אתה רק מגביל את עצמך ואחרים.

a_duck

New member
אני לא מגביל...

אני לא מגביל את עצמי בז`אנר אחד...אני שומע כל מני סוגים של מטאל וגם אני שומע פאנק...אבל אני מכיר יותר מלהקה אחת בסיגנון...ואני גם שומע קצת טכנו וראפ...

למעלה