BOD-POD

בן100

New member
BOD-POD

המעט שהצלחתי לגלות זה שיש 3 מכשירים כאלו בארץ: חדר כושר VIM, יאיר להב ומכון וינגייט.
1. איפה יש עוד מכשירים כאלו?
2. למי שעשה - כמה עולה הבדיקה?
3. האם יש הבדל בין בדיקה מיד לאחר שמתעוררים בבוקר, באמצע היום ובלילה (כמו המכשירים של טניטה)?

אולי זה נגמר

אבל אני זוכר שיוני בזמנו פירסום כאן שבדיקה ב BOD POD גם ללא רשומים עולה 100 שקלים, אבל זה היה מבצע אז אולי זה כבר לא קיים (במכון כושר VIM).
לתזונאי בשם צחי כנען יש גם בוד פוד. בדיקה אצל תזונאים ובוינגייט תעלה באזור ה 400 שקלים כנראה (יכול גם להיות כלול בתוך זה תוכנית תזונה ואולי גם אימונים).
בקשר להבדלים בבדיקה, לא אמורה להיות בעיה לבדוק בכל שעות היממה, מה שכן צריך להימדד בתחתון בלבד ללא כל ברזלים עליך (זה כולל עגילים, לשון, גבה, שרשרת, שעון וכו').

נבנבוני

New member
לא מאמין בבדיקה הזאת

אחרי שלפני יומיים נבדקתי במכשיר (ב VIM) וקיבלתי סטייה של לפחות 6 אחוזים...
אם היא לא מדוייקת אז מה כן?

את האמת זה מוזר

אתה הבן אדם השלישי ששמעתי שקיבל תוצאות הזויות במכון הכושר VIM. אני לא מכיר את המכשיר מבחינה מכנית ואולי יש לו כיול מסויים שהוא לא תקין במכון הכושר הזה, אבל בד"כ המכשיר דיי מדוייק וזה מניסיון של מספר אנשים במקומות אחרים. גם בארה"ב יש את המכשיר באוניברסיטת בת לשלי ואנשים יוצאים שם עם אחוזים דיי מדוייקים (+/- 2%, אבל קשה להעריך בעין דברים שכאלו, אז אולי המכשיר צודק).
אני לא נבדקתי לעולם, אני מפחד ;)

נבנבוני

New member
תגידו מה אתם חושבים

התמונה מיום שבת.
הבדיקה בוצעה ביום ראשון כאשר הייתי בצום כמו שהיה צריך.

הבדיקה נתנה לי אחוז שומן של 18.4

הגיוני?

Darkseid81

New member
סטייה של 6 אחוזים לעומת מה?

אני נשקלתי בעבר כמה פעמים בBOD POD אצל צחי כנען ולפי תמונות להערכת אחוזי שומן בפורום של הקוקטייל המכשיר די קלע למטרה.

מצד שני, כשנשקלתי במשקל דומה לטניטה רק קצת יותר מצ'וכלל ויקר (Inbody230) הוא הראה לי כאילו אני בילדר אחרי ייבוש ולפני עליה לבמה.

הבודפוד מראה את האמת, אבל זה רק מספר וזה לא באמת משנה משהו.

בצמרות הרצליה

דר נסטור בקומת החניון במרכז צמרות. עד כמה שזכור לי סביב ה 400 שקלים

למעלה