boca

boca

רציתי לשאול לגבי השיר המגניב של האוהדים של הקבוצה dale dale dale dale dale dale dale boca dale dale dale dale dale dale dale ho אם הוא באמת שיר קיים? אם יש לו איזה שהוא המשך (אם כבר גיליתי שלואמוס ואמוס ארגנטינה יש, אז למה לא?) ואם כן, איך קוראים לו, ואיפה אפשר למצוא אותו

yoelmati

New member
בטח שיש המשך...וזה הולך ככה

Bostero la puta que te pario con River la boca no se llenó bostero no te vayas a olvidar que River explotó el Monumental El periodismo te inventó y la mentira se acabó no te olvidés lo que pasó aquella noche en el playón Bostero la puta que te pario corriste con los pibes en el playón bostero no te vayas a olvidar que River no va con la federal vamo' campeón, vamo' a ganar porque la vuelta vamo' a dar donde jugues siempre va a estar la Banda del Monumental השיר הנהדר הזה לא נועד רק לשירה בטריבונות, אלא גם בזמן מקלחת, בשירותים וברחובות שכונת "לה בוקה". תשיר את זה לכל אוהד בוקה ותאמין לי תצא גדול. שבוע טוב...

yoelmati

New member
בשמו העממי הוא נקרא...

BOSTERO LA PUTA QUE TE PARIO (ומתוך שמירה על רמת השפה בפורום אני לא אתרגם אותו). עוד שיר חיבה מתוך מיליון שהמציאו האוהדים הגאונים של ריבר פלייט (LA BARRA BRAVA) על אוהדי ושחקני בוקה - אלו הם הבוסטרוס. ולשאלתך איפה ניתן למצוא אותו או לשמוע אותו - במקום לשמוע DALE BOCA בבונבוניירה, בוא במקום זה לצד היותר יפה של בואנוס איירס, ולאיצטדיון המונומנטל, למשחק של ריבר.

batigol

New member
נראה לי שקוראים לאוהדים הכבדים

los borachos del tablon בכל מקרה הם באמת גאונים. נאחל לכל משפחת ריבר המשך רצף ניצחונות מוצלח מחר מול חימנסיה חוחוי. ולא לשכוח עוד שבועיים לשיר את השיר הנ"ל בסופר קלאסיקו במונומנטל.

הבנתי אותך ../images/Emo3.gif

לא, אני לא אוהד שום קבוצה בארגנטינה, אני בעד כדורגל יפה והתקפי, אבל השיר של בוקה דגול, אחד הקליטים שיש, אין מה להגיד

yoelmati

New member
תראה בלי להעליב

האוהדים של בוקה הם לא אנשי רוח והאומנות זרה להם. זה באמת לא באשמתם. אז השיר DALE BOCA שמורכב מכל כך הרבה מילים זה באמת שיא האינטליגנציה ועל כך מגיע להם הרבה קרדיט. 2 מילים האוהדים האלה יכולים לקלוט. והם קלטו אותן יפה מאוד... השמועה אומרת שהם פשוט העתיקו את DALE RIVER שכבר התיישן ביציעי המונומנטל. בכל אופן, זה עונה לשאלתך הקודמת - אין מילות המשך ל"שיר" הקליט הזה. נ.ב אין הכוונה להפוך כאן מישהו לאוהד ריבר. מצטער אם זה מה שהובן. או כמו שנאמר: DE RIVER NACES, DE BOCA TE HACES

yoelmati

New member
מנגינה קטנה בלב...

מזל שאני בחופש (שבוע הסטודנט), ואני מה שנקרא MUY AL PEDO.... אז הנה ה-3 הכי מרגשים שמצאתי, ואני מקווה שזו באמת הקבוצה אליה אתה מתאמן: BOSTERO1 - במהלך הסופר קלאסיקו נגד בוקה. BOSTERO2 - במחצית במונומנטל... BORRACHOS DEL TABLON - אין מילים, זה מה שנקרא אוהדים שרופים. DALE RIVER!!!

גרי רשף

New member
האזנתי רוב קשב..

..ואפילו הצלחתי לזהות שיש שם מנגינה חוץ מקללות!
תודה על הקישור.

בהמשך לכל זה...

אני ממליץ בחום לראות את כל הקטעים של המונדיאל של התוכנית Caiga Quien Caiga או ב YOUTUBE בקיצור CQC . . . כמו שאומרים me cage de risa ויש גם את הפרסומת של QUILMES ואת הפרודיה שלה... ענק...

למעלה