BMW1150

BMW1150

ברכות ליושבי הפורום באשר הם ! בחודשים האחרונים יצאה נפשי לאחד מאופנועי הדו"ש הגדולים של היצרן הבווארי. משיקולי תקציב חשבתי לרכוש את אחד הדגמים משנת 2002-2003 כאשר אמצא אחד שימצא חן בעיני. גונבה שמועה לאוזני שהאופנועים הנ"ל נוטים לבלוע שמן בכמויות אשר איני מורגל אליהם מהאופנועים המלוכסנים אשר שימשו אותי עד כה. הייתי מעוניין לשמוע מבעלי הניסיון אם אכן כך הדבר ועד כמה הוא חמור, מהם נתוני צריכת השמן ? עד כמה קריטי פרמטר הקילומטרז באופנועים אלו, ידוע לי שהמנועים עמידים יותר מעמיתיהם היפנים, האם כך הדבר ? האם אופנוע בן 100,000 קילומטר יכול לשמש אותי ללא חשש לנסיעות לעבודה וגם לטיולי שבילים, כל זאת מבלי להשקיע בו אלפי שקלים בטיפולים מיוחדים עקב בלאי ? תודה !

tourqenstein

New member
שמעתי שהבוקסרים שורפים שמן

לי באופן אישי כבר אין כח להתעסק עם קטע של לבדוק שמן כל יום או שבוע או חודש. הבנתי שהבוקסרים שורפים שמן באופן כללי, לא יודע כמה והאמת שמאוד מעניין אותי לדעת למה ??? בכל זאת גרמני. שישתה בירה, למה הוא צריך לאכול שמן ?!?

סה"כ אופנוע נחמד

לי היה 1100 שנת 97 שלא שונה הרבה מה1150,הוא היה אוכל שמן אבל לא בכמויות בלתי סבירות(משהו כמו 2 ליטר ל 10,000 ק"מ)כך שזה ממש לא משהו שצריך לבדוק כל יום/שבוע.השמן המומלץ ע"י היצרן הוא 20/50 מינרלי כך שגם כלכלית זו לא הוצאה גדולה כלל. 100,000ק"מ הם ממש לא משהו שצריך להדאיג אותך,אני מכרתי את שלי עם 140,000,היום הוא עם 165,000(אני בקשר עם מי שקנה אותו)והמנוע ללא דופי,דווקא זה לא מה שמתקלקל שם(אגב,גם בקלאץ ובגיר לא היה צורך לגעת 140,000 ק"מ). שוב,כמו שכתבתי בכותרת,אופנוע נחמד אבל לדעתי מאוד מאוד overrated .

Shredingerscat

New member
שוב אגדת האמינות

לא, הם לא אמינים יותר, מבחינת מנוע בערך אותו דבר, בגלל ריבוי מערכות נוספות, יש תקלות של קטנות קצת יותר, כנס לקמור תראה מה יש להם שם, תקנה כלי עם היסטוריית טיפולים במוסך המרכזי (די המוסך היחיד, אין כמעט מוסכים שיתעסקו עם BMW, המוסך המרכזי מטפל ברוב האופנועים) מצד אחד יקר שם, מצד שני הם עובדים לפי הספר, לא מעגלים פינות.

למעלה