BMW X5 או מרצדס M3

brianfn

New member
BMW X5 או מרצדס M3

הב.מ.וו נראית לי יותר יפה, אבל מה יותר טוב ומה יותר שווה?

אילן די

New member
אתה מתכוון כמובן למרצדס ML

ולא M3. מי יותר טובה ? תלוי באיזה גירסה ולאילו מטרות. גירסת ה- AMG55 של ה- ML עולה על הגירסה החזקה של ה- X5 מבחינת כוח ומהירות. לעומת זאת - בשטח ה- X5 יכול לנסוע במעגלים מסביב ל- ML. ה- X5 גם יקרה יותר.

מצמץ

New member
אילן

בתחילת השנה שעברה BMW הוציאו X5 עם מנוע בנפח 4.6 (V8) עם 347 כ"ס (הפלא ופלא עם אותת כמות הסוסים כמו בML55
)

אילן די

New member
כן, זה חדש יחסית

וזה הופך את הבמוו לקניה הכדאית. אני חולק עליך לגבי יכולות השטח של ה- ML שנחשב לרכב עפר בלבד.

מצמץ

New member
RE

במתיחת הפנים של הML מרצדס שיפרו את יכולת השטח שלה. אומנם היא לא קורעת את השטח אבל ההבדל ביכולת השטח שבין הX5 לML הוא הבדל גדול, ולכן ציינתי את הדבר. זה נראה לי קצת מבייש שBMW הוציאו רכב כזה משובח אבל לא שמו לו יכולת LOW. בכל אופן כפי שציינתי חוץ מעניין השטח הX5 עולה על הML בהכל (דרך אגב אם אינני טועה לML יש אופציה ל 7 מושבים לעומת הX5 שיש לה רק 5). מצמץ, שמתחיל לחזור אל עצמו לאחר חופשה ארוכה מהפורום.

sronis

New member
באמת מה הולך איתך?

לאן נעלמת? או שזה סוד? פספסת הרבה קטעים...
רוני

מצמץ

New member
היו לי הרבה בעיות

במחשב, והייתי צריך להתקין מחדש את המחשב. אבל עכשיו הכל טוב ואני אחזור לעצבן כאן את כולם (אני מקווה שטווינגו התנהג יפה בהעדרי)
. איזה קטעים פיספסתי?
תן לי לינקים מצמץ, שמח לחזור אליכם

sronis

New member
מצטער, אין לי לינקים...

הרוב היה ב-YNET, תנסה לחזור אחורה ולחפש, אבל יש כל כך הרבה עמודים שבטח לא תמצא כלום... היו אבל כמה ויכוחים וריבים מעניינים
רוני

מצמץ

New member
מצמץ מתמצת את מה שהחמיץ ב-YNET

106 ראלי, 307, פוקוס, 206/קליאו או יאריס, כרגיל ירידה קטנה על הניסן של בני ועוד כמה דברים. עד הנה אני צודק?

kitt

New member
בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז טעות!

מעתה אין לומר הניסן של בני, כי אם הקורדובה הידנית של בני
ירון כוכבי קיבל את תפקיד ותואר יו"ר מועדון קשישי האלמרה

מצמץ

New member
אבל אני עדיין לא מבין

איך לעזאזל הצלחתם לשכנע את בני לעבור לרכב שהוא גם אירופאי וגם ידני?! מצמץ, אני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה (לפירוט שלכם).

kitt

New member
לא רק הוא עבר לקורדובה, אלא שהיא

נקנתה לאחר שנקנתה איביזה ידנית למשפחה

B.M.F

New member
זה עוד לא הכל ..

עוד הרבה תככים ומזימות בשלוחת ערוץ ויוה של YNET ! אל תזפזפו..

sronis

New member
זה ממש לא היה קשה

האלמרה הייתה האוטומטית הראשונה של בני, הוא כל כך התגעגע שהוא פשוט היה חייב לעזוב אותה לטובת ספרדיה חמימה וידנית
רוני

zakiboy

New member
בטח התכוונת ל ML-320

well the x5 4.4l is stronger faster and better looking

מצמץ

New member
ביקצרה

הX5 עולה כמעט בכל קנה מידע על הML, ונוסעת על הכביש מצוין, אבל היא לא מסוגלת לבצע בשטח (אם זכרוני אינו מטעה אותי אין לה אפילו LOW). לעומת הX5 הML יכול להכנס לשטח. בתכלס
, אתה צריך לשאול את עצמך בשביל להגיע למסקנה מה עדיף לך לקניה הוא האם אתה רוצה להכנס לשטח, אם כן אזי הML תהיה הבחירה המועדפת, אם לא אז לך על הX5. נ.ב, אם אתה מתכוון לנסוע בשטח רך אז אין סיבה שהX5 לא תספק אותך. מצמץ, ועכשיו להתלבטות הבאה מה עדיף ML500 או X5 בסיסית שעולות בערך אותו הדבר

למעלה