BMI 39!!!

• פותח הנושא gal33
  • פורסם בתאריך

gal33

New member
BMI 39!!! ../images/Emo68.gif

איזה כיף, אחרי עצירה של כמעט חודש, המשקל חזר לזוז, ואיתו ה- BMI צנח מתחת ל- 40! אומנם ל- 39, אבל זו כבר התקדמות
מתחת ל- 35 ואני כבר לא אוכל לבקש עוד ניתוח לקיצור קיבה
מדהים אותי ש- BMI 39 שאמור היה להחריד אותי (כמו כל בן אדם נורמלי), משמח אותי כל כך, כי בעיני הוא מסמל את ההתקרבות לשפיות. ועל זה איינשטין אמר שהכל תלוי בנקודת הייחוס (BMI 58). נו בסוף, עוד נראה BMI 25... גל

עד עוד תגיעי../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ובכלל לפי חישוב זריז את בערך באמצע הדרך. כל הכבוד על הדרך שעברת ועל הדרך שעוד תעברי. ענקון

רונה 29

New member
איזה יופי !!! כל הכבוד !!! ../images/Emo140.gif

רבה בהמשך הדרך !!! ובאמת , כל הכבוד לך !!!

שושה11

New member
כל הכבוד!!!!!!!!!

איזה כייף לשמוע גם חדשות נהדרות כאלה!
בהמשך הדרך לדעתי ה-
כבר ממש ... אבל ממש ... לא רלוונטית....
הרבה
וגם
שרה

sure16

New member
רדי והצליחי../images/Emo140.gif

מאחלת לך עוד הרבה בשורות טובות כאלו. שרה

רוייקו

New member
גלי, את יפהפיה גם ב 39 BMI ../images/Emo99.gif

ומעניין איך תהיי עם 30 BMI

OBY

New member
ואווו ! מדהים ! ממש מעודד אותי

להאמין שגם אצלי זה יכול לקרות. אני רוצה להוריד 70 ק"ג ולא תמיד בטוח שזה אפשרי. כל הצלחה כזו כמו שלך, מראה לי שבחרתי באפשרות הנכונה. אפשר לשאול מתי עברת את הניתוח ? ואיזה ניתוח עברת ? תודה ובהצלחה, OBY

gal33

New member
אני בינתיים רק בחצי הצלחה...

בכל אופן, בקצרה, עברתי לאפ-בנד, אח"כ תיקון שלו, ולפני כ- 4 חודשים מעקף. מנסיון שלי, ממליצה לא ללכת בלאנקו לפי מה ששולחים אותך מקופ"ח, אלא לאחד מהרופאים שמתמחים בהשמנת יתר ועושים את מגוון הניתוחים הקיים, ושהוא ימליץ מה הסוג הטוב ביותר עבורך, (כשאני אישית ממליצה על וולפסון). תודה ובהצלחה! גל

OBY

New member
את בהצלחה מלאה - בחצי הדרך...../images/Emo106.gif

מתי עברת את הניתוח הראשון - אם אפשר לשאול ?

gal33

New member
אהבתי את ההגדרה ../images/Emo45.gif

הראשון - סוף ספטמבר 2000 התיקון - יוני 2001 המעקף - סוף אוקטובר 2001 תשאל חופשי, מקסימום... אמלא פי מים
גל

גדולה....פשוט גדולה!!!!!!!

ונדמה לי שאני מתחילה לחזור על עצמי.....לא?????????? הרי כבר אמרתי לך שאת פשוט גדולה מהחיים..... כל הכבוד אורית

RomiVais

New member
כל הכבוד גלי - אני ממש שמחה... ../images/Emo13.gif

בשבילך!!!! אני בטוחה שכולם פה יודעים כמה שזה חשוב ומשמעותי. אין לי ספק שתצליחי להגיע לקו הסיום מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם להמשך מכל הלב רומי

צפרדעית

New member
ואוו גל

לא ראיתי אותך יובלות, אני בטוחה שאת ניראית נפלא (והכי חשוב מאמינה שבמהרה תגיעי למשקל היעד) צפרדעית

gal33

New member
הי ../images/Emo105.gif רק ניפ... בינתיים. אני

דווקא לוקחת לי את הזמן יחסית, מתכוננת לתהליך של עוד שנה לפחות של ירידה. כבר די מצאתי לי את האיזון בין הרצון לרדת מהיום למחר לבין החשיבות של הרזיה מתונה. ימים טובים ויפים לכולנו, גל

למעלה