BLUZ BY THE MOON

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
BLUZ BY THE MOON

תראה הכול עיניין של ניסיון ומקוריות.......... הדרכות לא חסר , אבל אני עדין מאמינה שכדאי לעשות את זה מאהבה ולא מתוך ``קורסים``.... עכשיו, לבעיות יש פתרון נכון?..... אתה יודע איפה למצוא אותי אם יש שאלות... יום טוב ילד..

לעשות את זה זה לא הבעיה

זה פשוט ש..... תשמעי אני צריך לברר את זה אם עצמי חוץ מזה עשיתי את זה יותר ממספר פעמים עם חברתי לשעבר כשהייתה על גלולות פשוט הקונדום הורס לי בצורה שחבל על הזמן אבל זה או גלולות או קונדום או בכלל לא!!! ותודה על תצומת הלב.. בלוז.

מה גלולות?

הרי הקונדום מגן לא רק על הריון, אלא בראש ובראשונה ממחלות הפעם הצלחתם לבלבל אותי.

כן אבל אנחנו נבדקנו

אנחנו נבדקנו לפני שהתחלנו לקיים יחסים עם הגלולות פשוט התכוונתי שהיינו עושים את זה בלי קונדום כי הייתה גלולה אז לא היה לי את הקטע של הקונדום המסריח הזה...

שמואל20

New member
הערה צדדית

היי, רציתי לשתף אתכם ב``הערה צדדית``.. 2 חברים מאוד קרובים אליי מצאו עצמם בחתונה בגלל שאמצעי ההגנה (או איך שתקראו לזה) היה רק גלולות.. הסקתי מכך-גלולות בלבד לא מספיקות- חייב להתוודות שקונדום זה צרה (מחליק,נקרע,לא טבעי) ואני לא משתמש. יש דרך אחרת, ישנם ימים שבהם החברה/אשה/יזיזה לא בביוץ.. (האמת שאין לי דרך להסביר את זה, לא ממש חקרתי תאנטומיה הנשית. חברה שלי לשעבר ניסתה להסביר לי..לא ממש עבד) בכל מקרה באותם ימים אפשר לשכב חופשי ללא חשש. O.K..אז תבררו על זה (אני לא ממש זוכר על מה כל הענין), אנחנו לא ממש הלכנו בגישה הנ``ל..אלא נקטנו בגישה הלא מומלצת (כמו מר.בלוז). העיקר זה לאהוב ולשכב כמה שיותר... ולהשתכר (כי חיים פעם אחת..לא?! ) :)

z_dor

New member
אני לא מבין את הקטע שלכם...

מה הקטע עם הקונדומים... עם כל הרקורד שלי אני אף פעם לא עשיתי את זה בלי קונדום... זה האמצעי מניעה הכי טוב שיש וכמו בנהיגה SAFTY FIRST בא נגיד שלסבול לכמה שעות גומי על ה... זה ממש לא שווה להבת זוג תעבור הפלה או תיקח את הגלולה של היום למחרת שבד``כ מלאה בטופעות לוואי והרבה לחץ של הבת זוג... ואת זה כן עברתי כי סה``כ 99% זה לא 100% וה- 1% הזה קצת יותר גדול כי לכולם נקרע הקונדום לפחות פעם אחת... ובטח שמי שזה קרה לו לא רוצה לעבור את זה שוב ולא רוצה לתת למאהבת שלו לעבור את כל העסק של הלחץ גלולות של היום למחרת וכל הפצעים השחורים עלה פנים וההכאות בגלל הגלולות (לא משנה שעכשיו הוציאו גלולות ללא תופעות לוואי, אי אפשר לסמוך על זה בכלל)... בקיצור עלייה וקוץ בה...... עדיף קונדום מהפלה או ילד או כל הג`יפה הזה... חבר זה פשוט יוצר חודש כזה של נאחס ואח``כ די פוחדים לחזור למיטה... מבטיח.. ומי שעבר את זה יודע מה זה ואם זה לא הזיז לו סימן שיש לו קצת בעיה באהבה שלו כלפי הבת זוג שלו!!! אז מספיק עם הסיפורים וקצת להתחשב יותר במין הנשי.. במחלות שהן יכולות לקבל... וכל הסיכונים האחרים... אנחנו הגברים יותר מחוסנים ואין לנו את כל המחלות הג`יפות של הפצעים, יובש ודלקות בתוך העסק... שגם את זה עברתי... (וחבל....) אז... ח-א-ל-ס... גלולות לא עושות הכל... קונדום כן!

z_dor

New member
אני לא מבין את הקטע שלכם!!!!!

מה הקטע עם הקונדומים... עם כל הרקורד שלי אני אף פעם לא עשיתי את זה בלי קונדום... זה האמצעי מניעה הכי טוב שיש וכמו בנהיגה SAFTY FIRST בא נגיד שלסבול לכמה שעות גומי על ה... זה ממש לא שווה להבת זוג תעבור הפלה או תיקח את הגלולה של היום למחרת שבד``כ מלאה בטופעות לוואי והרבה לחץ של הבת זוג... ואת זה כן עברתי כי סה``כ 99% זה לא 100% וה- 1% הזה קצת יותר גדול כי לכולם נקרע הקונדום לפחות פעם אחת... ובטח שמי שזה קרה לו לא רוצה לעבור את זה שוב ולא רוצה לתת למאהבת שלו לעבור את כל העסק של הלחץ גלולות של היום למחרת וכל הפצעים השחורים עלה פנים וההכאות בגלל הגלולות (לא משנה שעכשיו הוציאו גלולות ללא תופעות לוואי, אי אפשר לסמוך על זה בכלל)... בקיצור עלייה וקוץ בה...... עדיף קונדום מהפלה או ילד או כל הג`יפה הזה... חבר זה פשוט יוצר חודש כזה של נאחס ואח``כ די פוחדים לחזור למיטה... מבטיח.. ומי שעבר את זה יודע מה זה ואם זה לא הזיז לו סימן שיש לו קצת בעיה באהבה שלו כלפי הבת זוג שלו!!! אז מספיק עם הסיפורים וקצת להתחשב יותר במין הנשי.. במחלות שהן יכולות לקבל... וכל הסיכונים האחרים... אנחנו הגברים יותר מחוסנים ואין לנו את כל המחלות הג`יפות של הפצעים, יובש ודלקות בתוך העסק... שגם את זה עברתי... (וחבל....) אז... ח-א-ל-ס... גלולות לא עושות הכל... קונדום כן!

למעלה