אני לא מבין את הקטע שלכם...
מה הקטע עם הקונדומים... עם כל הרקורד שלי אני אף פעם לא עשיתי את זה בלי קונדום... זה האמצעי מניעה הכי טוב שיש וכמו בנהיגה SAFTY FIRST בא נגיד שלסבול לכמה שעות גומי על ה... זה ממש לא שווה להבת זוג תעבור הפלה או תיקח את הגלולה של היום למחרת שבד``כ מלאה בטופעות לוואי והרבה לחץ של הבת זוג... ואת זה כן עברתי כי סה``כ 99% זה לא 100% וה- 1% הזה קצת יותר גדול כי לכולם נקרע הקונדום לפחות פעם אחת... ובטח שמי שזה קרה לו לא רוצה לעבור את זה שוב ולא רוצה לתת למאהבת שלו לעבור את כל העסק של הלחץ גלולות של היום למחרת וכל הפצעים השחורים עלה פנים וההכאות בגלל הגלולות (לא משנה שעכשיו הוציאו גלולות ללא תופעות לוואי, אי אפשר לסמוך על זה בכלל)... בקיצור עלייה וקוץ בה...... עדיף קונדום מהפלה או ילד או כל הג`יפה הזה... חבר זה פשוט יוצר חודש כזה של נאחס ואח``כ די פוחדים לחזור למיטה... מבטיח.. ומי שעבר את זה יודע מה זה ואם זה לא הזיז לו סימן שיש לו קצת בעיה באהבה שלו כלפי הבת זוג שלו!!! אז מספיק עם הסיפורים וקצת להתחשב יותר במין הנשי.. במחלות שהן יכולות לקבל... וכל הסיכונים האחרים... אנחנו הגברים יותר מחוסנים ואין לנו את כל המחלות הג`יפות של הפצעים, יובש ודלקות בתוך העסק... שגם את זה עברתי... (וחבל....) אז... ח-א-ל-ס... גלולות לא עושות הכל... קונדום כן!